Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederimm...Seda canım sana mesaj yazacaktım doğum yaptığın gün, araya iş girdi yazamadım. Hoşgelmiş Umut bebek. Umut olsun size. Maşallah babası da destek sana. Kaç yaşındaydınız siz?
8 olduKaç tarif alındı Nevreste ?
Her zaman alanlardan hariç biri aldı mı?8 oldu
Yok canım, yeni biri yokHer zaman alanlardan hariç biri aldı mı?
Kilit tarifleri seciyorsungerci tüm tarifler mükoda bu yüzden karar vermek çok zor oluyorEvet o şanslı kişi bendim beybim
İnşallah ablacım kendine dikkat et herşey bekler önemli olan sağlığın şuanİyiyim canım çok şükür
Ama kendimi çok zorlamıyorum. Çabuk yoruluyorum. Zamanla toparlayacağım
Sağ ol canım benim Allah razı olsunİnşallah ablacım kendine dikkat et herşey bekler önemli olan sağlığın şuan
Sağ ol canım benim Allah razı olsunİnşallah ablacım kendine dikkat et herşey bekler önemli olan sağlığın şuan
Süt kokan zamanları ya yenidoğan kokusu muazzam oluyor özellikle ilk zamanlarEvet .
Şuanda oğlum uyuyor .
Zıp zıplı beşikte oturma odasındayız.
Keşke sende yapsan bebişKilit tarifleri seciyorsungerci tüm tarifler mükoda bu yüzden karar vermek çok zor oluyor
Keşkee ama nerdeebu ay oğlumu çocuk piskologuna götürüp getiriyorum yollardayım anlıyıcagın her zamankinden daha da zor geçiyor günüm.Eve dönünce bitik bir durumda oluyorum rahat bir zamanda olsaydim keşke.Iki çocukla zamanim şuan var mesela oda uyumak için onlarda uyuduğu için.Keşke sende yapsan bebiş
Evet bu doğru .Süt kokan zamanları ya yenidoğan kokusu muazzam oluyor özellikle ilk zamanlar
Çok teşekkür ederim
Rica ederimÇok teşekkür ederim
Geldim hayırlı olsun şimdiden ne güzel tarifler gelir şimdi.