- 24 Eylül 2018
- 97.003
- 292.119
आपका दिन शुभ हो
aapaka din shubh ho
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
आपका दिन शुभ हो
aapaka din shubh ho
@C A N O ne zaman gelecek kurbağa bacağı kızartması
Hayırlısı olsunGüzel haberi vereyim kızım 3 aylık hamile kimseye söyletdirmedi dünde 2'li tarama testinin sonuçlarıda belli oldu sıkıntı yok neyseki.Doğum mayıs ayına denk gelecek,bizim minnoşunda haberi yok daha hiçistemiyordu nasıl karşılayacak hiç bilmiyorum evde kıyameti kopartacak kesin.
Kiminle konuşuyorsun Nane ?Çocukların 4 gözle beklediği tacolar
Lavaş arası kıyma kavurması olarak yapılıyor
Yasak tarif olduğunu bilenlerleKiminle konuşuyorsun Nane ?
Hindulara karıştın sandım tamamYasak tarif olduğunu bilenlerle
Ya unutarak yemeğe kırmızı et koyan olursahint mutfağı yapıyoruz
Vb... yazmışımOrada neler olabileceğini bilirsiniz diye düşündümNevreste magnolia yı yasak olarak yazmamışsın, aldım gitti
Bülent ersoy kilo kilo sucuk yemiş Hindistan da bir şey olmazYa unutarak yemeğe kırmızı et koyan olursa
Ben v. Bu yi varsa başka yapın diye anladımVb... yazmışımOrada neler olabileceğini bilirsiniz diye düşündüm
Hindu mahallesinde sucuk yemek haaBülent ersoy kilo kilo sucuk yemiş Hindistan da bir şey olmaz
Bavuluna doldurup götürmüşHindu mahallesinde sucuk yemek haa
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahGüzel haberi vereyim kızım 3 aylık hamile kimseye söyletdirmedi dünde 2'li tarama testinin sonuçlarıda belli oldu sıkıntı yok neyseki.Doğum mayıs ayına denk gelecek,bizim minnoşunda haberi yok daha hiçistemiyordu nasıl karşılayacak hiç bilmiyorum evde kıyameti kopartacak kesin.
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah minnoş kardeş sevinci diyelim ona ondan koparır kıyametleriGüzel haberi vereyim kızım 3 aylık hamile kimseye söyletdirmedi dünde 2'li tarama testinin sonuçlarıda belli oldu sıkıntı yok neyseki.Doğum mayıs ayına denk gelecek,bizim minnoşunda haberi yok daha hiçistemiyordu nasıl karşılayacak hiç bilmiyorum evde kıyameti kopartacak kesin.
Adamların Tanrı diye taptığını biz Adana dürüm yapıp yiyoruzBavuluna doldurup götürmüş
Ama oradaki insanlar saygı ile selamlamış sıraya girmişler eski bir program vardı ülkeleri gexiyirdu orada
Ve benzeri yazıyorDur onuda açayımBen v. Bu yi varsa başka yapın diye anladım
Kahvaltıya kıymalı yumurta yapın yanına iki lavaş bu iş tamamdırÇocukların 4 gözle beklediği tacolar
Lavaş arası kıyma kavurması olarak yapılıyor