- 24 Eylül 2018
- 97.004
- 292.119
Kaç saat oldu aşko normalAşko ben hala hasta sayılırım ,tutuldu her yerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç saat oldu aşko normalAşko ben hala hasta sayılırım ,tutuldu her yerim
Kalktım artıkKaç saat oldu aşko normal
nasılsın bebiş nasıl?Merhabalar
Oo taze anne vakit buluyormusun buraya girmeye ne güzelMerhabalar
Iyileştinmi abla şimdi nasılsınKalktım artık
Nevosum artık dinlen lütfen, bizim için bu kadar yorma kendiniAşko ben hala hasta sayılırım ,tutuldu her yerim
Evet o şanslı kişi bendim beybimASSOSyal Kıl payı kaçıran sensin dimioylara baktim şimdi senden korkulur
İyi yarın çocuk doktorunda kontrolü var .nasılsın bebiş nasıl?
Evet .Oo taze anne vakit buluyormusun buraya girmeye ne güzel
Seda sadece kendini ve bebeğini düşün, kimseyi kafana takma. Olmazsa eşinle uygun bir zamanda konuşursun.senin şuan stres yapmaman gerekiyorİyi yarın çocuk doktorunda kontrolü var .
benimde kontrolüm var ikisi için ayrı gün gideceğimize yarına randevu aldım.
Kan dolaşımın normale dönsün artıkKalktım artık
İyiyim canım çok şükürIyileştinmi abla şimdi nasılsın
İyiyim canım sağ olNevosum artık dinlen lütfen, bizim için bu kadar yorma kendini
Evet bunu biliyorum.Seda sadece kendini ve bebeğini düşün, kimseyi kafana takma. Olmazsa eşinle uygun bir zamanda konuşursun.senin şuan stres yapmaman gerekiyor
Seda canım sana mesaj yazacaktım doğum yaptığın gün, araya iş girdi yazamadım. Hoşgelmiş Umut bebek. Umut olsun size. Maşallah babası da destek sana. Kaç yaşındaydınız siz?Gece yarısı olan vakitlerde umut uyandığında yatağından alıp kucağıma o veriyor zaten .
Uyuyuncada geri alıp yatırıyor. ben tüm işi halledip emzirme besleme alt değişimi gaz çıkarma