Ne demişler ; alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
Nevos asla söylemez,ben sormam bile zatenBir sonraki kategori ne olacak acaba? İpucu verildi mi? Ona da katılmayayı ay pardon katılayım.
Ben en son 6-7 ay önce birinci oldum ikinci ay değil şekerim
O kadar oldu mu yav ben iki ay önce sanıyorumajdjsjjdBen en son 6-7 ay önce birinci oldum ikinci ay değil şekerim
Baktım şimdi 8 ay olmuşO kadar oldu mu yav ben iki ay önce sanıyorumajdjsjjd
Tarif alıp yapmamak için miBir sonraki kategori ne olacak acaba? İpucu verildi mi? Ona da katılmayayı ay pardon katılayım.
Kız benim 8 ay oldu sizin gibi ikinci ay birinci olmuyorumNe demişler ; alma mazlumun ahını çıkar aheste ahesteçok sürmedi ikinci ay
İkinci ay birinci olmamak mi gerekiyor, ben bunu bilmiyordumKız benim 8 ay oldu sizin gibi ikinci ay birinci olmuyorum
Evet ilk 3 ay çok tehlikeliİkinci ay birinci olmamak mi gerekiyor, ben bunu bilmiyordum
Öff sende mi sordunBir sonraki kategori ne olacak acaba? İpucu verildi mi? Ona da katılmayayı ay pardon katılayım.
Fasülyelik ne zaman geliyorBen en son 6-7 ay önce birinci oldum ikinci ay değil şekerim
Daha ikinci birincilik bile gelmediFasülyelik ne zaman geliyor
Hoş geldin nerelerdesinKepse pilavı mükemmel görünüyor başarılar herkese
Aslında hepimiz öyle azar azar ilerliyorBenim oy sayacı 39 da durduPili bitti herhalde
Nevoş bende başta tatlı düşündüm sonra tuzlu yaptımEvet bende öyle düşündüm. Tuzlu tarif aradım ama oylama için değil tatlılarda çok iyi değilim yani sunumunda
Tuzluda istediklerimi hep aldılar