Tek bahanen ders çalışmak olabilir başka türlü bir yere gitme hakkın yok
Halk belki benim birinci olmamı istiyordur
Tabi ki neden olmasınHalk belki benim birinci olmamı istiyordur
15 kişi çekilsin tek başıma biricik tanecik yalnız olarak yarışmak istiyorumTabi ki neden olmasın
İstersen biz çekilelim
Tabi canım15 kişi çekilsin tek başıma biricik tanecik yalnız olarak yarışmak istiyorum
Resmen zorbalaniyorum,tüm isteklerim reddediliyorTabi canım
Görcez bakalım nevoş yemez gerçidetehdt filanYaaaa seni yirim gül goncam,korkarlar mi sence
Ben yokum nevos
Tamam sen bilirsin.
YemediGörcez bakalım nevoş yemez gerçidetehdt filan
Hayat çok zor ciceemYemez tabi
Geçim derdi çicemmm offf offffffHayat çok zor ciceem
Ben aslında kategori netleşince bunu yapmayı düşündüm. Sonra zor geldi. Hiç uğraşmak içimden gelmedi. İyi ki yaptın ellerine sağlıkPatron ve patroniçe bana vermiş oyunu
Züğürt tesellisiCanım tarifin sunumu güzel sunamadım.Son gün olduğu için aceleye geldi yapımı, sunumu. Acıktık dedi eşim balkona bile çıkaramadım tezgahın üstünde çektim garibimi
Yemezler ablaGörcez bakalım nevoş yemez gerçidetehdt filan
Açıkçası yapıldığı zaman çok sevilen bir lezzet Koşinya ben de daha çok oy alır diye düşünüyordum yanılmışım hayırlısı olsunPatron ve patroniçe bana vermiş oyunu
Züğürt tesellisiCanım tarifin sunumu güzel sunamadım.Son gün olduğu için aceleye geldi yapımı, sunumu. Acıktık dedi eşim balkona bile çıkaramadım tezgahın üstünde çektim garibimi
KK bizi bu sıra şaşırtıyorAçıkçası yapıldığı zaman çok sevilen bir lezzet Koşinya ben de daha çok oy alır diye düşünüyordum yanılmışım hayırlısı olsun