- 1 Aralık 2021
- 12.164
- 40.880
- 34
Sana nasıl zor gelebilir neler neler yapıyorsun iyi ki tatlı yapmışsın zaten bu ay tuzlu tarifler oy almadıBen aslında kategori netleşince bunu yapmayı düşündüm. Sonra zor geldi. Hiç uğraşmak içimden gelmedi. İyi ki yaptın ellerine sağlık
Son gün olunca sıkılıyorsun ondan erken yapmak rahat oluyor
Tahmin edilemiyor oy alacak tariflerKK bizi bu sıra şaşırtıyor
Ya inan bu ay hiç yapasım gelmediSana nasıl zor gelebilir neler neler yapıyorsun iyi ki tatlı yapmışsın zaten bu ay tuzlu tarifler oy almadı
Ben beklemiyordum.Tahmin edilemiyor oy alacak tarifler
Sen yapsan bence daha güzel yapardın, daha çok oy alırdı belki. Son gün sıkılma değil de stres oluyor, hızlı karar veriyor insanBen aslında kategori netleşince bunu yapmayı düşündüm. Sonra zor geldi. Hiç uğraşmak içimden gelmedi. İyi ki yaptın ellerine sağlık
Son gün olunca sıkılıyorsun ondan erken yapmak rahat oluyor
Açıkçası iddiam yoktu ama bu kadar az da beklemiyordumAçıkçası yapıldığı zaman çok sevilen bir lezzet Koşinya ben de daha çok oy alır diye düşünüyordum yanılmışım hayırlısı olsun
KK nın şekeri düşmüş, hep tatlı çekmiş canlarıKK bizi bu sıra şaşırtıyor
Evet çok ilginç canları tatlı istemişSen yapsan bence daha güzel yapardın, daha çok oy alırdı belki. Son gün sıkılma değil de stres oluyor, hızlı karar veriyor insan
Açıkçası iddiam yoktu ama bu kadar az da beklemiyordum
KK nın şekeri düşmüş, hep tatlı çekmiş canları
Evet bende öyle düşündüm. Tuzlu tarif aradım ama oylama için değil tatlılarda çok iyi değilim yani sunumundaBen de en başta tatlı alırken kendi kendime dedim kesin tuzlu bir şey kazanır diye
Ben de churrosla medovik arasında kalmıştım sonra medovik aldım nasibe bakEvet bende öyle düşündüm. Tuzlu tarif aradım ama oylama için değil tatlılarda çok iyi değilim yani sunumunda
Tuzluda istediklerimi hep aldılar
Evet ya hiç kimse istemediBen de churrosla medovik arasında kalmıştım sonra medovik aldım nasibe bak
Bu tarif herkesi çok şaşırttı nazom,kimse bu kadar oyu beklemiyorduPatron ve patroniçe bana vermiş oyunu
Züğürt tesellisiCanım tarifin sunumu güzel sunamadım.Son gün olduğu için aceleye geldi yapımı, sunumu. Acıktık dedi eşim balkona bile çıkaramadım tezgahın üstünde çektim garibimi
Bende de tırtıklı uç yoktu amaan kim alacak dedim askdkfkfkEvet ya hiç kimse istemedibende ilk günler yüzüne bile bakmadım Sonra kolay geldi cidden kolay
Nasıl da biliyorYemezler ablaBen onu korkuturum o beni korkutamaz Biraz daha zorlasam yüreğine inerdi
Canım senin tarifte çok ugrastirici kesinlikleBen de churrosla medovik arasında kalmıştım sonra medovik aldım nasibe bak
Evet evde ne varsa onunla yapalım diyoruzBende de tırtıklı uç yoktu amaan kim alacak dedim askdkfkfk
Yoksa iş bitince bir köşeye atıp gidiyorEvet evde ne varsa onunla yapalım diyoruz
Evet yaYoksa iş bitince bir köşeye atıp gidiyor
İsimleri bile havalıÇok güzel tarifler yaptık