Popüler Konu Dünya Mutfağı Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz '' Dünya Mutfağı Tarifleri'' hangileridir?

• Erikli Galette

• Samosa

• Quesadilla

• Kıbrıs Köftesi

• İsveç Köfte

• Levain Kurabiye

• Calzone

• Ballı Susamlı Tavuk

• Kepse Pilavı

• Macar Kebabı

• Paris-Brest

• Churros

• Medovik

• Falafel

• Gnocchi

• Coxinha

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben aslında kategori netleşince bunu yapmayı düşündüm. Sonra zor geldi. Hiç uğraşmak içimden gelmedi. İyi ki yaptın ellerine sağlık
Son gün olunca sıkılıyorsun ondan erken yapmak rahat oluyor
Sana nasıl zor gelebilir neler neler yapıyorsun iyi ki tatlı yapmışsın zaten bu ay tuzlu tarifler oy almadı

Sana nasıl zor gelebilir neler neler yapıyorsun iyi ki tatlı yapmışsın zaten bu ay tuzlu tarifler oy almadı
Ya inan bu ay hiç yapasım gelmedi
Ben hep tuzlu tarif baktım. Baktığım tarifler içime sinmedi. Çok detaylı tariflerdi ya da sunum için kap ayarlayamadım.
Bunu yapmadan birkaç gün önce karar verdim. Oy alacağını düşünmüyordum. Katılmak için yaptım
Şunu yapacaktım hatta

Ben aslında kategori netleşince bunu yapmayı düşündüm. Sonra zor geldi. Hiç uğraşmak içimden gelmedi. İyi ki yaptın ellerine sağlık
Son gün olunca sıkılıyorsun ondan erken yapmak rahat oluyor
Sen yapsan bence daha güzel yapardın, daha çok oy alırdı belki. Son gün sıkılma değil de stres oluyor, hızlı karar veriyor insan
Açıkçası yapıldığı zaman çok sevilen bir lezzet Koşinya ben de daha çok oy alır diye düşünüyordum yanılmışım hayırlısı olsun
Açıkçası iddiam yoktu ama bu kadar az da beklemiyordum
KK bizi bu sıra şaşırtıyor
KK nın şekeri düşmüş, hep tatlı çekmiş canları

Evet çok ilginç canları tatlı istemişDaha önce tuzlular oy alıyordu

Bu tarif herkesi çok şaşırttı nazom,kimse bu kadar oyu beklemiyordu çok ugrastirici, birincilik olabilir dedim bende,kk sasirtti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…