- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
24 gun boyunca ensendeyimm : )Ayy sen Nevoştanda betersin kızTırstım senden
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24 gun boyunca ensendeyimm : )Ayy sen Nevoştanda betersin kızTırstım senden
![]()
O yüzden kontrol ediyor demek yapacağı tarif eklenmişmidir diyeMarga tarifini hazırlıyor ara ara gelip nabız yokluyorİlk o eklemek istiyor biz konuştuk
Sakın eklemeyin ilk marga ekleyecek
![]()
O zaman yardımcı ol hipnoz yapmaya,baltalamaO iş başka Nevosben karışmam,ne de olsa katilanlar olur yaa
inşallah olur
![]()
Kimse katılmasa bile sen,ben,harbi yeterOfff
Kesin o tahmin ettigim kisi vardir yine
Kepcesi kirilasica bi sans vermiyonuz banaa hih![]()
O zaman yardımcı ol hipnoz yapmaya,baltalamaKabak başına patlar
![]()
Tabi canım ondan soruyor çaktırmayınO yüzden kontrol ediyor demek yapacağı tarif eklenmişmidir diye![]()
Canım ayarlarla ilgilidir.Forum seçeneklerinde bu seçenek işaretlimiNevoşum mesaj bölümde smley çıkmıyor bende niye![]()
Forum seçeneklerine baktım canım ama o seçeneği göremedimCanım ayarlarla ilgilidir.Forum seçeneklerinde bu seçenek işaretlimi
*Mesaj yazmak için zengin metin editörünü kullan
Forum seçeneklerine baktım canım ama o seçeneği göremedim![]()
Ayy var mış canım görmemişim
O zaman sorun seninle alakalı olabilirAyy var mış canım görmemişimO seçeneğin kutucuğu tıklıymış zaten canım, dün görünüyordu smileyler bugün yok
![]()
Yok canım değiştirmedim, chrome kullanıyorumO zaman sorun seninle alakalı olabilirTarayıcı aynımı değiştirdin mi?
![]()
Cepten mi,pcden miYok canım değiştirmedim, chrome kullanıyorum![]()
O zaman tarayıcı ile alakalı canımNevoşum şimdi çıkıp normal tarayıcıdan giriş yaptım çıktı smileyler:))
Cepten mi,pcden miKlavye ayarları değişmiş olabilir
![]()
Cepten canım:) Tarayıcıdanmış Nevoşum:)O zaman tarayıcı ile alakalı canım![]()
Kaynağı bulduk sonundaCepten canım:) Tarayıcıdanmış Nevoşum:)![]()