- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pasta canavarımız yine döktürmüşMutlu pazarlar.. hanımlar...papatyamın.. triliçesi..ben kramellisini yaptımm..Eki Görüntüle 1515465 Eki Görüntüle 1515466
Hayırlı olsun canımKazene teşekkürler madalyam gelmişş..
teşekkür ederimYok ya nedense cok durgun. Gelen giden umuduyla açıyoruz hafta sonu. Kriz var piyasada,herkes şikayetçiAllah kolaylık versin canım
İşlerin çok o zaman pazar bile çalışıyorsun
sağol canımm nevrestem burası bana çok güzel tarifler kazandırdı.. hepsi güzel hepsi lezzetlii.. madalyayada ekstra sevindim tabii..Pasta canavarımız yine döktürmüş
Ellerine sağlık Kakao
Hayırlı olsun canım
Rabbim artırsın canımteşekkür ederimYok ya nedense cok durgun. Gelen giden umuduyla açıyoruz hafta sonu. Kriz var piyasada,herkes şikayetçi
Tabi canım hepimiz sürekli yeni tarifler,yeni püf noktaları öğreniyoruzBelki hepimiz farkında değiliz ama burası mutfağımızı geliştirmemize yardımcı oluyorsağol canımm nevrestem burası bana çok güzel tarifler kazandırdı.. hepsi güzel hepsi lezzetlii.. madalyayada ekstra sevindim tabii..
Canım merhabaSlm kızlar! Henüz tarif yok.Merakla beklıyorum Zaman bulabilirsem bende istiyorum
Zaman bulabilirsem istiyorum Güzel kategori Gelsin tarifler bakalım neler cikacakCanım merhaba
Katılmak isteyenler varHerkes ya ilk tarifi bekliyor yada ne yapsam diye karar vermeye çalışıyor
Bekliyoruz canım tarifini ve sunumunu
Bu kategori kaçmazZaman bulabilirsem istiyorum Güzel kategori Gelsin tarifler bakalım neler cikacak
Herkes senin tarifi bekliyorNerde kaldı bizim tiramisuAy daha kimse katılmamış
Herkes senin tarifi bekliyorNerde kaldı bizim tiramisu
İstikrarına hayran kaldım
Tiramisum elbet bir gün 1.olacak
Gerekirse corbalara da tiramisu yapcam kasede tiramisu
Yok benim aklımda baska bi tatlı var bu kategoriye ama malzemelerimi tamamlamaya calısıyorum işi sıkı tutuyorum
Saol canimm operim tabiiaaa çok sevindim meryemcimmm öp yerime minik hanneyii
saoll canim benim amiin insallah geciverirÇok geçmiş olsun canım benimmm tez zamanda o da biter inşallah
Ben eklesem mi acepBakalım ilk kim eklicek dünya yemeğii..
Ekle ekleeeeeBen eklesem mi acep
Tatlin cok guzel gorunuyor ellerine saglik
Ceyregi alana kadar bitmezz isteklerİstekler çoğaldı
Gecmis olsun cnmSaol canimm operim tabii
saoll canim benim amiin insallah geciverir
Kiz sen nerden ciktinEkle ekleeeee