- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
24 gun boyunca ensendeyimm : )Ayy sen Nevoştanda betersin kız Tırstım senden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
24 gun boyunca ensendeyimm : )Ayy sen Nevoştanda betersin kız Tırstım senden
O yüzden kontrol ediyor demek yapacağı tarif eklenmişmidir diyeMarga tarifini hazırlıyor ara ara gelip nabız yokluyorİlk o eklemek istiyor biz konuştukSakın eklemeyin ilk marga ekleyecek
O zaman yardımcı ol hipnoz yapmaya,baltalamaKabak başına patlarO iş başka Nevos ben karışmam,ne de olsa katilanlar olur yaa inşallah olur
Kimse katılmasa bile sen,ben,harbi yeterOfff
Kesin o tahmin ettigim kisi vardir yine
Kepcesi kirilasica bi sans vermiyonuz banaa hih
24 gun boyunca ensendeyimm : )
temem şefO zaman yardımcı ol hipnoz yapmaya,baltalamaKabak başına patlar
Tabi canım ondan soruyor çaktırmayınO yüzden kontrol ediyor demek yapacağı tarif eklenmişmidir diye
Tabi canım ondan soruyor çaktırmayın
Canım ayarlarla ilgilidir.Forum seçeneklerinde bu seçenek işaretlimiNevoşum mesaj bölümde smley çıkmıyor bende niye
Forum seçeneklerine baktım canım ama o seçeneği göremedimCanım ayarlarla ilgilidir.Forum seçeneklerinde bu seçenek işaretlimi
*Mesaj yazmak için zengin metin editörünü kullan
Forum seçeneklerine baktım canım ama o seçeneği göremedim
Ayy var mış canım görmemişim O seçeneğin kutucuğu tıklıymış zaten canım, dün görünüyordu smileyler bugün yok
O zaman sorun seninle alakalı olabilirTarayıcı aynımı değiştirdin mi?Ayy var mış canım görmemişim O seçeneğin kutucuğu tıklıymış zaten canım, dün görünüyordu smileyler bugün yok
Yok canım değiştirmedim, chrome kullanıyorumO zaman sorun seninle alakalı olabilirTarayıcı aynımı değiştirdin mi?
Cepten mi,pcden miKlavye ayarları değişmiş olabilirYok canım değiştirmedim, chrome kullanıyorum
O zaman tarayıcı ile alakalı canımNevoşum şimdi çıkıp normal tarayıcıdan giriş yaptım çıktı smileyler:))
Cepten mi,pcden miKlavye ayarları değişmiş olabilir
Cepten canım:) Tarayıcıdanmış Nevoşum:)O zaman tarayıcı ile alakalı canım
Kaynağı bulduk sonundaCepten canım:) Tarayıcıdanmış Nevoşum:)