- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Ama tarzın ile farklı oluyorsunNiye ki Nevoşum sen zaten gördün beni:)) Sorayım canım bakayım ne der
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama tarzın ile farklı oluyorsunNiye ki Nevoşum sen zaten gördün beni:)) Sorayım canım bakayım ne der
seni düşünüyoruz,yine yaranamiyoruz dione yanlış insan,kendini parcalasan katilmaz o yorulma,boşuna uğraşma diye şeettimSana dün başımın tatlı belası dedim kabul etmedinHaksızmıyımGidip gelip yarışmacıları kaçırıyorsunSenin şefliğini geri alalım
Hadi yaAma tarzın ile farklı oluyorsun
Çok teşekkür ederim Şefimseni düşünüyoruz,yine yaranamiyoruz dione yanlış insan,kendini parcalasan katilmaz o yorulma,boşuna uğraşma diye şeettim
yoooo hiç öyle bi niyetim yok beni katılsın katilsinnnÇok teşekkür ederim Şefim
Peki BeniOdamı yanlışKatılacaksın rakiplerimi eliyorsun
Niye kizHarbim imzan başımı döndürdü
Tarifler hazılanıyor biraz bekleyeceksin MargamGeldi mi tarif
Biliyorum deli ettim sizi : )
Sora sora bi kaldim hahaha
Senden bekliyoruz margam,kimse eklemiyo o yüzdenGeldi mi tarif
Bari sen yap da ekle Margam, kimseden ses yokGeldi mi tarif
Biraz yardımcı ol yoksa sözüm var beni yalnız bırakmayacaksınyoooo hiç öyle bi niyetim yok beni katılsın katilsinnn
Niye kiz
Kadını sağa sola sallıyor peluş bebek gibiyoooo hiç öyle bi niyetim yok beni katılsın katilsinnn
Niye kiz
Okudum ama cevap veremedimBari sen yap da ekle Margam, kimseden ses yok
Margam geçmiş yorumları okudun mu
Kimse katilmazsa katilcam kiz hahahahaSenden bekliyoruz margam,kimse eklemiyo o yüzden
O iş başka Nevos ben karışmam,ne de olsa katilanlar olur yaa inşallah olurBiraz yardımcı ol yoksa sözüm var beni yalnız bırakmayacaksın
Senden bekliyoruz margam,kimse eklemiyo o yüzden
Marga tarifini hazırlıyor ara ara gelip nabız yokluyorİlk o eklemek istiyor biz konuştukSakın eklemeyin ilk marga ekleyecekBari sen yap da ekle Margam, kimseden ses yok
Margam geçmiş yorumları okudun mu
Hahahahah uyaniga baakkkkkkKimse katilmazsa katilcam kiz hahahaha
Ondan soruyorum
Tek katilan olup madalyanin gorunmeyen yuzunu gormek istiyorum puhahahab
O zaman şansına küs marga'cım özelden görüşmeler yapıyorum katılımlar gelecek yavaş yavaşKimse katilmazsa katilcam kiz hahahaha
Ondan soruyorum
Tek katilan olup madalyanin gorunmeyen yuzunu gormek istiyorum puhahahab
Ayy sen Nevoştanda betersin kız Tırstım sendenOkudum ama cevap veremedim
Sen yarismaya katilcan tip nokta.
OfffO zaman şansına küs marga'cım özelden görüşmeler yapıyorum katılımlar gelecek yavaş yavaş