- 12 Şubat 2015
- 6.542
- 16.077
- 498
herkes aynı sanırımKızlar aynı benm gibi çok uyanikbenm annemde sinir olup bırak bırak diyodu benmde istediğim o tabii
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes aynı sanırımKızlar aynı benm gibi çok uyanikbenm annemde sinir olup bırak bırak diyodu benmde istediğim o tabii
![]()
Bizdeeeee : )Bızde yokya nası kulp takıcaz dusunuyoruz ıste![]()
Margam ablana bir çeyrekte sen takarsınBak adi ceyrek kaldi onlarin
harbı altını bozdurup kk cok uzaklara kacah mıKızlar aynı benm gibi çok uyanikbenm annemde sinir olup bırak bırak diyodu benmde istediğim o tabii
![]()
Sende mi yapiyosun kiz yoksaherkes aynı sanırım![]()
Elbısen superdı favorılerım arasındaymıssınoo bu yarısmaa super olacakkk![]()
sen niye hemen ortak oldun ki benm altinimaharbı altını bozdurup kk cok uzaklara kacah mı
BiliyorumYok sart degıl zaten almanda ıc acıcı pek yemek yokaksam yemeklerı bıle kahvaltı tarzı
Bakalım sevdıgım bı lezzet paylasabılırım heran![]()
aa tsk ederım cnm .. mutlu ettın benı sımdıElbısen superdı favorılerım arasındaymıssınyalnız kolyenı begenmemıstım
![]()
Benim kızım olduklarından şüphe duyuyorum vallahiKızlar aynı benm gibi çok uyanikbenm annemde sinir olup bırak bırak diyodu benmde istediğim o tabii
![]()
İlk tarifi senden alalım o zamanoo bu yarısmaa super olacakkk![]()
o nerden cıktııısen niye hemen ortak oldun ki benm altinimaben onu bozdurup memiklerime silikon yaptircam
![]()
benım anem . babaannesıne cekmıs bu dıyo sende oyle deBenim kızım olduklarından şüphe duyuyorum vallahiBana benzemeseler karıştı diyeceğim
Çok uyuşuklar her konuda
![]()
Siz niye bizi uğraştırıyorsunuzbenım anem . babaannesıne cekmıs bu dıyo sende oyle debende anneme cekmemısım cok uyusukmusum
tum anneler aynı
![]()
senınkıler de babaannesıne cekmısler dmıSiz niye bizi uğraştırıyorsunuzBiraz istekli ve hızlı olsanıza
![]()
Kanki bıngıl bıngıl memiklerim olsun istiyorumo nerden cıktııı![]()
Evet ordayım ama sımdılık alman mutfagı dusunmuyorumBiliyorumAlmanyadaydın yanlış hatırlamıyorsam birşey demek istemedim belki sahiden yapmak istiyorsun diye
Onların yemekleri pek iç açıcı değil
Ama italyan,meksika,fransız,arap yemekleri güzel olabilir![]()