Prenses ile başlamıştık sen 2. oluyorsunO zaman benden sonrakileri kapsar,beni.kapsamaz kiiii
efserim az ötede icra et görevinihadi yavrum,hadi guzum,hadi benim güzel gözlü hemsom
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prenses ile başlamıştık sen 2. oluyorsunO zaman benden sonrakileri kapsar,beni.kapsamaz kiiii
efserim az ötede icra et görevinihadi yavrum,hadi guzum,hadi benim güzel gözlü hemsom
![]()
TamamYa sen oy verenlerin peşine düşsene benim peşimi bırakZaten tariflerim rağbet görmüyor resimlerle uğraştığımla kalıyorum
![]()
Hadi ya ben tanıdın sandım:)) Nasıl tanıdın Nevoş gibi profile mi baktın yoksa:)Okuyorum okuyorum diyorum bunu tanıyorum ama kimvuslatımmmm
![]()
Ben ilk defa bu kim diye profile baktımHadi ben tanıdın sandım:)) Nasıl tanıdın Nevoş gibi profile mi baktın yoksa:)![]()
Madalya nasıl alınıyor biliyorsunAma bir tane madalya verilirse düşünebilirim![]()
Haha gerçekten miBen ilk defa bu kim diye profile baktımCiddi değişim olmuş
![]()
Al kuzum senin olsunHarbi madalyanda gözüm kaldı, sürekli ona takılıyor gözlerimBirkaç gün ödünç versene
![]()
İlgi alanım sensin![]()
Prenses ile başlamıştık sen 2. oluyorsun![]()
Kuşlara sordum söyledilerHadi ya ben tanıdın sandım:)) Nasıl tanıdın Nevoş gibi profile mi baktın yoksa:)![]()
Doğal yollardan alamıyorum biliyorsunMadalya nasıl alınıyor biliyorsun![]()
İmzanda aynıHaha gerçekten miRütbe yazım değişmemişti ama
![]()
Kayınvaldem beni korur gel taşla ne olurAl kuzum senin olsun
efser illa diyosun ki gel evimi taşla
Nevos aliye rona gibisin ha,işin gücün hayınlık
![]()
Sana bir yaranamıyorumAl kuzum senin olsun
![]()
Boşver bak benimde yokDoğal yollardan alamıyorum biliyorsun![]()
kız şefliğim mi kaldı benim,yeni şefimiz sensinnevos kendimi camdan attirma banayamıh şefin önderlik.etsin sana
![]()
Nevoş madalyayı bana tranfer et Harbi ödünç verdiAl kuzum senin olsun
![]()
Benim değil tatlım, eşimin doğum günü var da yarın, bugün onun için hediye alış verişine çıkmıştıkKuşlara sordum söyledilerdoğum günün kutlu olsun canım
![]()
Bence seni,kendine siper eder o zalim kadin efserKayınvaldem beni korur gel taşla ne olur![]()
Demek ki taktiklerinde hata varSana bir yaranamıyorumHep hain hep hain
![]()
Nevoş madalyayı bana tranfer et Harbi ödünç verdi
Harbim
Benim değil tatlım, eşimin doğum günü var da yarın, bugün onun için hediye alış verişine çıkmıştık![]()
DemiBoşver bak benimde yokHiç güzel durmuyor zaten
![]()
Doğru ya imza da değişmdiİmzanda aynıBeklemediğim bir değişim olunca şaşırdım galiba
![]()