- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Çok duyduk bu lafları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok duyduk bu lafları
Iste nevoş, isteyenin 1 yüzü kara demişlerPinko bende 2 tane madalya istiyorum
Bu kategori biraz zor olacak Marga'cım bakalım tarifler nasıl olacakKategori belki olubca hemencecik bi tarifte olsa gelirdiiiiii
Hani hani nerde tarifler
Hepsi tembel bunlarin margam efseri kocasi kapinin önünekoyacakmis bi suşi bile yapamiyo diyeKategori belki olubca hemencecik bi tarifte olsa gelirdiiiiii
Hani hani nerde tarifler
Benim de aklımdan o geçiyordu MargamKategori belki olubca hemencecik bi tarifte olsa gelirdiiiiii
Hani hani nerde tarifler
Kesin biri kollari sivayip ise koyulmus hazir etmistir benceeee bende beklemedeyimm :)Bu kategori biraz zor olacak Marga'cım bakalım tarifler nasıl olacak
Ne yapsam dilekçemi yazsamIste nevoş, isteyenin 1 yüzü kara demişler
Benimde aklimdan geciyordu ilk tarifi hep merak etmisimdir ..Benim de aklımdan o geçiyordu Margam
Sen efsere nasil tembel dersin ne o madalyana mi guveniyorsun apaciiiiHepsi tembel bunlarin margam efseri kocasi kapinin önünekoyacakmis bi suşi bile yapamiyo diye
Hangi kategoriyi istiyorsunBenimde aklimdan geciyordu ilk tarifi hep merak etmisimdir ..
Tarifi kapacaklar onceden yapacaklar diye hizli olmakta gerekiyor ya bu yarismada..
Bi istedigin konsept cikamadi su yarismada deli olcam
Allah korusun heşom sen onları bu gece kullanmaEfser bu gece çay içerken boğulur ve ölürsem sendenOkurken genzime kaçtı
Hangi kategoriyi istiyorsun
Niye kiAvcunu yala hemsom atmam
Canım bu tür kategorilerde acaba ne yapılacak diye herkes ilk tarifin gelmesini beklerBenimde aklimdan geciyordu ilk tarifi hep merak etmisimdir ..
Tarifi kapacaklar onceden yapacaklar diye hizli olmakta gerekiyor ya bu yarismada..
Bi istedigin konsept cikamadi su yarismada deli olcam
Efser harbi senin icin kotu bisi dediAllah korusun heşom sen onları bu gece kullanma
Margom hoşgeldin tatlımKek pasta borek pohaca kurabiye bi de nuriyemi istiyorummm
Bende börek istiyordum.Kek pasta borek pohaca kurabiye bi de nuriyemi istiyorummm
2 kategori öncemiydi kurabiyeler olmuştu ya Margam:) Hamur işleri diyorsun yani:))Kek pasta borek pohaca kurabiye bi de nuriyemi istiyorummm