- 8 Aralık 2011
- 45.524
- 165.009
- 798
Ben bu kategori için oy kullanmadımkiBu kadar heyecan yaptıysan senin tarifinide görelim Efser'cim
Cevherlerini çıkartacağız bırakmıyor![]()

Deme kız öylebu arada avatarin çok guzelll
![]()

her an değişebilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu kategori için oy kullanmadımkiBu kadar heyecan yaptıysan senin tarifinide görelim Efser'cim
Cevherlerini çıkartacağız bırakmıyor![]()
Deme kız öylebu arada avatarin çok guzelll
![]()
PapatyamEl sallıyoruz burda kimsenin gördüğü yok![]()
Sensin kakacanım nevoşum ya biliyorum benden yana olduğunukaka arbi,pisss,kıskaaannnnççç
![]()
Efserrr.sen durrr neler etcem sanaaaHemşom bu görevi sana bırakıyorum,tüm hünerlerini göster![]()
Nerden bileceğiz kullanıp kullanmadığınıBen oy bu kategori için oy kullanmadımki
her an değişebilirteşekkürler
![]()
Efser ,harbi beni kandıramaz diyorSensin kaka
Efserrr.sen durrr neler etcem sanaaa![]()
selam merhabaEl sallıyoruz burda kimsenin gördüğü yok![]()
Hoşgeldin canım
Yeni hipnoz taktikleri öğrendim,efser üzerinde deniycemEfser ,harbi beni kandıramaz diyor![]()
Nihayet yani:))Papatyaaaanaber beybisiii
![]()
Bende iyiyimm tatlimmNihayet yani:))
İyidir kuzum, sendenMadalya da pek yakışmış
![]()
O sütlü nüriye yaptıysa suşiyi serçe barmağıyla yaparEfser ,harbi beni kandıramaz diyor![]()
Tamam sen kullan faydalı olursa bende senden öğrenirimYeni hipnoz taktikleri öğrendim,efser üzerinde deniycem![]()
Tabi canımO sütlü nüriye yaptıysa suşiyi serçe barmağıyla yapar![]()
bak papatya ben de de varNihayet yani:))
İyidir kuzum, sendenMadalya da pek yakışmış
![]()
Sevdim bu hitabıPapatyamHoşgeldin
![]()
selam merhaba![]()
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım![]()
Sensin kaka
Efserrr.sen durrr neler etcem sanaaa![]()
Bende bu anı bekliyorum kendini sonunda mutfakta bulursun ona göreYeni hipnoz taktikleri öğrendim,efser üzerinde deniycem![]()
Nasıl oldun canımSevdim bu hitabıHoşbuldum canım
Hoşbuldum canım![]()
Bende öyle söyledim
Bende bu anı bekliyorum kendini sonunda mutfakta bulursun ona göre![]()
Suşiyi sen yapacaksin ya efserik senin tarifi çalmam ben aşk olsunO sütlü nüriye yaptıysa suşiyi serçe barmağıyla yapar![]()
O biraz zor nevosum,gözümü kapatirim yine hipnoz olmamTamam sen kullan faydalı olursa bende senden öğrenirimAma dikkat et o seni hipnoz etmesin
![]()