- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
İyiler canım çok şükürOkulun son günleriTatili bekliyoruzSagol ablacim Allah iyilik versinn:) Yavrucaklarin nasill :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiler canım çok şükürOkulun son günleriTatili bekliyoruzSagol ablacim Allah iyilik versinn:) Yavrucaklarin nasill :)
Kuaförlerde ayrı bir alemEvet maalesef.
Kuaförlerin saç bulunca kesmek istemeleri gibi doktorlar da hasta bulunca kesmek istiyorlar.
Aynen canım.
Hoşgeldin canımSelam millet nerde bu dunya mutfagina oy verenler hic tarif gelmemiş
Aynenn bende bekliyorum vllaaİyiler canım çok şükürOkulun son günleriTatili bekliyoruz
Allah zihin açıklığı versin canım,sınavlarını rahatlıkla atlatırsın inşaallahAynenn bende bekliyorum vllaa
Gozlerinden opuyorum miniklerin
Aminn insallah ablacımAllah zihin açıklığı versin canım,sınavlarını rahatlıkla atlatırsın inşaallah
Gözün aydin nevos hanimİlk tarifimiz geldi
Bence ,benim değil senin gözünaydınGözün aydin nevos hanim
Olsun bakalimBence ,benim değil senin gözünaydın
Teşekkür ederim Hemşom
Sayılmaz mı Adı üstünde amerikalıNevos amerikan salatasi da,dünya mutfagindan sayiliyo mu
He tamamSayılmaz mı Adı üstünde amerikalı
Trip yapma pampisimvuhhuuuuu benım neden haberım yok bundan
Iyim canim daha iylesemedim ama sukur halimize kizim iyi dr iylesmis dedi ama bandaj daha 2ay durcak dediCanım merhaba nasılsın
Kızın nasıl oldu
Ohhh ohh şifalar olsunn ....Iyim canim daha iylesemedim ama sukur halimize kizim iyi dr iylesmis dedi ama bandaj daha 2ay durcak dedi
Saolasin canimsen nasılsınOhhh ohh şifalar olsunn ....