- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Allaha şükür 3 gün tatildi şimdi iş lerdeyiz hanne adına ve senin adına sevindim canımm demiştik sana iyileşiyorlar canımm azıcık sabırr. annesiii..Saolasin canimsen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allaha şükür 3 gün tatildi şimdi iş lerdeyiz hanne adına ve senin adına sevindim canımm demiştik sana iyileşiyorlar canımm azıcık sabırr. annesiii..Saolasin canimsen nasılsın
Evet sukur iylesti ama bandaj bizi zorluyor antalyaya sicak coktu benimki sicak sevmiyor külotlu corap yerine ne giydircem bilmiyorum alternatif arayisindayizAllaha şükür 3 gün tatildi şimdi iş lerdeyiz hanne adına ve senin adına sevindim canımm demiştik sana iyileşiyorlar canımm azıcık sabırr. annesiii..
Haklısın canımm zor tabi tamda sıcaklara geldiii.. bulunur bir yol inşallahhh..Evet sukur iylesti ama bandaj bizi zorluyor antalyaya sicak coktu benimki sicak sevmiyor külotlu corap yerine ne giydircem bilmiyorum alternatif arayisindayiz
hellooo beybiii niye kız neyini beğenmedinselamlarrrrrr
bu kategoriyi hiç beğenmedim katılmıyorum o yüzden
Yooo yaparsında pişti olursunuzz. kurabiyelerde karşımıza çıkmıştı iki tane anne terliği vardıı..Ayy bişey sorcamm
Şimdi diyelimki ben yemeğimi yapıp yayınlayana kadar baskası kapmış yayınlamış
Ben yapamıyorum onu dimi artık
Selam böğürtlenn niye beğenmedin çok güzel tarifler varrselamlarrrrrr
Şefimm ne yapıyorsun tarifini kulağıma fısıldasanaa..hellooo beybiii niye kız neyini beğenmedin
Şuna beğenmiyorum deme beceremiyorum deee beni aşar dee. dee daha inandırıcı olsunn..selamlarrrrrr
napim iş yerindeyim. ne tarifi ayol,8-10 sene katılmam ben bir daha yarışmayaŞefimm ne yapıyorsun tarifini kulağıma fısıldasanaa..
Yapma yaaa.. 8 ..10 sene çok uzun baaa.. naptın şefimm...hipnozlar artık etki etmicek galibaa..napim iş yerindeyim. ne tarifi ayol,8-10 sene katılmam ben bir daha yarışmaya
yok etmiycek,gözümü kapatıcam hipnoz girişiminde bulunduklarındaYapma yaaa.. 8 ..10 sene çok uzun baaa.. naptın şefimm...hipnozlar artık etki etmicek galibaa..
Ben bilemem efser iyi bir hipnozcudur eee nevrestede açık arar ve anında cuk otutdurur lafını kaçışın yok gibii..yoksa sen bu kategoriden korkuyormusunn.. ŞEFİM..yok etmiycek,gözümü kapatıcam hipnoz girişiminde bulunduklarında
Türkiye yokher ne kadar dünyanın içinde olsaktaa..Kakao bu yarismaya katilacak misin
Ayrica sorum var
Dunya mutfagi diyor ya
Turkiye 'ye ozel lezzetlerden de katilabilir miyiz ?
Bizde dunyanin icindeyiz ya o bakimdan yani
katılıcamm canımcımm o kadar çok tarif varki iki tane buldum biri suriye den diğeri italyadannnKakao bu yarismaya katilacak misin
Ayrica sorum var
Dunya mutfagi diyor ya
Turkiye 'ye ozel lezzetlerden de katilabilir miyiz ?
Bizde dunyanin icindeyiz ya o bakimdan yani
Aynen bide buranın normal bi sıcağı yok bakalım bi çözüm bulcaz inşHaklısın canımm zor tabi tamda sıcaklara geldiii.. bulunur bir yol inşallahhh..
Yaaa amaaaa ne hayaller kurmustumTürkiye yokher ne kadar dünyanın içinde olsaktaa..