- 16 Ağustos 2010
- 293.104
- 603.056
- 43
Yok ben sana yamuk diyememPrenses güzel değil mievet bencede
iyilik nevoşum,ama bana sadece yamuk diyebilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben sana yamuk diyememPrenses güzel değil mievet bencede
iyilik nevoşum,ama bana sadece yamuk diyebilirsin
de de bişey olmaz,aramızda yamuğun lafımı olurprenses deyince çok kasıntıymışım gibi oluyorsen en iyisi bana mamut deYok ben sana yamuk diyememPrenses güzel değil mi
Ben prenses diyorum benim için öylesinMamut mude de bişey olmaz,aramızda yamuğun lafımı olurprenses deyince çok kasıntıymışım gibi oluyorsen en iyisi bana mamut de
de nevrestem,sen ne istersen deBen prenses diyorum benim için öylesinMamut mu
Harbi gibi yamık diyeyim
Ellerine sağlık canımSağlıkla yersiniz inşaallahde nevrestem,sen ne istersen de
efserle senin yüzünden bugün 2 kiloya yakın yaprak sardım tek başıma,geçen gün çok canımı çektirdiniz
birazını bugün pişirdim ,geri kalanını buzluğa attım,sıkıştığım zaman yada beklenmedik misafirde çıkarıp hemen pişirmeye iyi oluyor,hazır başlamışken yarında sigara böreği sarar atarım,buzluğa giren yiyecekleri sevmiyorum ama bunlar pratik oluyorEllerine sağlık canımSağlıkla yersiniz inşaallah
O kadar sarmayı ne yapacaksın buzluğamı koyacaksın
bu arada sağol canımEllerine sağlık canımSağlıkla yersiniz inşaallah
O kadar sarmayı ne yapacaksın buzluğamı koyacaksın
Çok iyi yapmışsın canımZor zamanda kolaylık oluyorbirazını bugün pişirdim ,geri kalanını buzluğa attım,sıkıştığım zaman yada beklenmedik misafirde çıkarıp hemen pişirmeye iyi oluyor,hazır başlamışken yarında sigara böreği sarar atarım,buzluğa giren yiyecekleri sevmiyorum ama bunlar pratik oluyor
Çok iyi yapmışsın canımZor zamanda kolaylık oluyor
Taze yaprak çıktı salamura yapmak için alacağım birazınıda sarıp bende buzluğa koysam iyi olur..
Sağol canım bende herkes gibi yapıyorum birşeylerevet tam yaprağın üstü şimdi,senin için sarıp koyması çerez gibi birşey olur,maşaallah çok hamaratsın,on parmağında on marifet
niye kimse yok bu arada,nerede kızlar
gezsinler gezsinler,ramazanda nasıl olsa dolup taşar buralaroylama bence hiçte çekişmeli geçmiyorbu arada o bayrak salladığınız sopanın muhabbeti geçmiş ya burada,meğer sütyenmişkimin diye bir muhabbet dönüyor kaç gündür,bence benimdir o ,hadi az gülün kızlar,neden benim çünküSağol canım bende herkes gibi yapıyorum birşeyler
Kızlar geç saatlerde geliyorlar gece kuşlarıGerçi havalar ısındı pek durgun buralar ,herkes gezmelerde
Oylama çok çekişmeli gidiyor
kız arbi yatmadın uyumadın bunu mu yazdın valla bravo,harika olmuş,ıslık ıslııkkkNeydin,kimdin bilmem
En ummadığım anda
Var oldun hayatımda
Razıyım senden gelene
Esirin oldum inanamadım kendime
Seviyorum,Nevrestem seni
Tatli belamsın,hep yanimdasin
Ekmek gibi,aş gibi olmazsa olmazimsin
Haklısın Ramazan gelince hepimiz evlere kapanacağız,sıcak olunca dışarıda çıkılmazgezsinler gezsinler,ramazanda nasıl olsa dolup taşar buralaroylama bence hiçte çekişmeli geçmiyorbu arada o bayrak salladığınız sopanın muhabbeti geçmiş ya burada,meğer sütyenmişkimin diye bir muhabbet dönüyor kaç gündür,bence benimdir o ,hadi az gülün kızlar,neden benim çünkü
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ze-ilk-ne-zaman-rezil-oldunuz.403347/page-731
HemşomNeydin,kimdin bilmem
En ummadığım anda
Var oldun hayatımda
Razıyım senden gelene
Esirin oldum inanamadım kendime
Seviyorum,Nevrestem seni
Tatli belamsın,hep yanimdasin
Ekmek gibi,aş gibi olmazsa olmazimsin
Evttt güzel olmuş muuukız arbi yatmadın uyumadın bunu mu yazdın valla bravo,harika olmuş,ıslık ıslııkkk
Begendin mi nevosumHemşom
Çok teşekkür ederimÇok beğendim çok sağol
Beğenmez olur muyumEvttt güzel olmuş muuu
Begendin mi nevosum
Beğenmez olur muyum
Nasılsın datlum