- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
görmedim seni bebeğimmm görsem kaçar mıyımmBenden korktun demi , ben geldim ya kaçarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görmedim seni bebeğimmm görsem kaçar mıyımmBenden korktun demi , ben geldim ya kaçarsın
canım konular duruyorKonular gitmiş. Şu 3,4 dip soslu konu hangisiydi ? Yardımcı olabilir misiniz ?
Oylama sistemi böyle çok karışık. Unutuyorum sunumu ve başlığı v.s
günyadınGunaydın
Sanadagünyadın
iyiyim teşekkür ederim,sen nasılsınSanada
Nasılsın harbıkız
Bununda camasır oldugunu sen deyınce gordum ben onu barıs ıcın beyaz bayrak sanıyordumhıc dıkkatlı bakmamısım
Bızdende ıyılık cnm:)iyiyim teşekkür ederim,sen nasılsın
tirbiyesizin biri sütyeniniatmış gitmiş,ayıp yahu sapığı var manyağı var kadınlar kulübü burası insan eccük derli toplu olur
Aa nıyekı?? Ustte zaten oylama ama olmuyorsa editorlerimiz gelince ilgilenirler Nevreste ye ozel msj da atabilirsin:)Konuyu buldum, şimdide oyumu kullanamıyorum. Bu sayfayı görmeye yetkiniz yok diyor
Canım bak bu sayfanın ilk mesajında tarifler tek tek resimli, linkli bir şekilinde eklenmişKonular gitmiş. Şu 3,4 dip soslu konu hangisiydi ? Yardımcı olabilir misiniz ?
Oylama sistemi böyle çok karışık. Unutuyorum sunumu ve başlığı v.s
Ellerine sağlık tatlım mühteşem görünüyorHadı buda benden:)
Eki Görüntüle 1539628
Ne gibi bir sorun var acaba ? anlamadım biraz bekle bakalımKonuyu buldum, şimdide oyumu kullanamıyorum. Bu sayfayı görmeye yetkiniz yok diyor
Ellerine sağlık tatlım mühteşem görünüyor
Ne gibi bir sorun var acaba ? anlamadım biraz bekle bakalım
Dene bakalımOyumu kullandım. Hata oluştu ve görme yetkiniz yok dedi. Çıkış yapıp bir daha gireyim. Teşekkür ederim.
Tesekkur ederımEllerine sağlık tatlım mühteşem görünüyor
Ne gibi bir sorun var acaba ? anlamadım biraz bekle bakalım
Sağol canımHarbi kıymetimi yeni anladıvay anasınıı nevreste sana bir şiir yazdı şu yazdıklarını şimdimi yazıyorsunn hey gidi harbi heyy ben o kadının daha ilk günden o saydıkların gibi biri olduğunu anlamış ve biliyordumm...hıhhh sanaa
Sonunda haber aldık canımohhh ne güzel haber buu maşallahh daha iyi olur inşallahhh
Aslında iki dakika sürmedi ben onu biraz oyaladımSelam Rakibelerim,
Mutlu olun,mutlu kalın
Nevreste canım iki dakikada nasıl yazdın o şiiri sen,gözlerim böyle oldu okurken,hemide akrostiş yazmışsın valla helal olsun
Canım ilk mesajda resimler ve hepsinin üzerinde konuların linkleri var ordan tariflere daha kolay ulaşabilirsin..Oyumu kullandım. Hata oluştu ve görme yetkiniz yok dedi. Çıkış yapıp bir daha gireyim. Teşekkür ederim.