- 16 Ağustos 2010
- 293.074
- 602.989
- 43
Ay ben çok severimSen yap bana yollaBen badılcan sevmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben çok severimSen yap bana yollaBen badılcan sevmem
Hava atıyom ama,oylama açıldığında ben muhtemelen uyurum.saat kaçta açılır ki?ha bi de tarz yarışmasına da katıldım...o da bu gece başlıyo uyuyamam herhaldeHavalara bak havalara
Zekzi nevosummmmm
Ayyy evet yaaa ne iyi olurdu. Benim çok uykum vaaarAynura'cım istersen sizin saate göre açalım anketi
1 saat sonra açacağım anketiAyyy evet yaaa ne iyi olurdu. Benim çok uykum vaaar
Nevoooş sen o madalyalarından birini bana mı vercen?1 saat sonra açacağım anketi
delo paşa mı adını beğenmedimDello paşa yemeği yap o zaman bu biraz ağır gelebilir sana
Kendin pisir kendin ye nevos hanimmmAy ben çok severimSen yap bana yolla
Yok vermemSizde alana kadar yarışmaya katılmaya devam edinNevoooş sen o madalyalarından birini bana mı vercen?
Ben çok güzel yaparım zatendelo paşa mı adını beğenmedim
Kendin pisir kendin ye nevos hanimmm
Benm nasıl yapacagim bile mechul kendini riske atma NevosBen çok güzel yaparım zaten
Ondan dolayı dedim zatenBenm nasıl yapacagim bile mechul kendini riske atma Nevos
Çok sevdiğine eminim ama sen benim hemşomsandelo paşa mı adını beğenmedim
Kendin pisir kendin ye nevos hanimmm
Efser o yemeği bende duymadımÇok sevdiğine eminim ama sen benim hemşomsan
sen bu yemeğin yapılışını yüzde yüz biliyosun
İdialı olduğum konu olursa neden olmasınnn...yenilen pehlivan misali...bi keresinde 2.olmuştum.inşallah bu defa 1.olurum yaaaYok vermemSizde alana kadar yarışmaya katılmaya devam edin
Sen o yemeği kaç kere yaptın Nevoş biliyomusunEfser o yemeği bende duymadım
Ondan dolayı dedim zaten
Sen sütlü nuriye üstadısın patlıcanı serçe parmağınla yaparsın
Kulaklarimi kapayim da duymayayimÇok sevdiğine eminim ama sen benim hemşomsan
sen bu yemeğin yapılışını yüzde yüz biliyosun
HahahhahaEfser o yemeği bende duymadım
İnşaallah canım hayırlısı olsunİdialı olduğum konu olursa neden olmasınnn...yenilen pehlivan misali...bi keresinde 2.olmuştum.inşallah bu defa 1.olurum yaaa
Bizde ara ara diyet yaparız ,geceleri yemek konuşuruz ama asla yemeyiz kaptanımKızlaaar bakın ben diyet gruplarında kaptanım haaaa.gece gece ne yemeyi öğle...
Hangisi o söyle çabukSen o yemeği kaç kere yaptın Nevoş biliyomusun