- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
ıstanbula gidicem ya çatır çatır harcarim adres ver zaten açık adresin lazim bana bazen lazım oluyo,evini taşlamaya geliyorum Mağdur oluyorum burdaAkıllı kadının hali başka oluyor
Yarın yolla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıstanbula gidicem ya çatır çatır harcarim adres ver zaten açık adresin lazim bana bazen lazım oluyo,evini taşlamaya geliyorum Mağdur oluyorum burdaAkıllı kadının hali başka oluyor
Yarın yolla
ıstanbula gidicem ya çatır çatır harcarim adres ver zaten açık adresin lazim bana bazen lazım oluyo,evini taşlamaya geliyorum Mağdur oluyorum burda
(Taslamaya gelemiyorum olacakti)
Tatlıdan vazgeçtim
Oylama bugün açılıyor dimi ablacım :) hadi bakalım başarılar herkesee
Tatlıdan vazgeçtim
Adres vermekten vazgeçtim yoksa tatlının nasıl güzel oldugunu biliyorum(Taslamaya gelemiyorum olacakti)
Niye kız çok güzel oldu
Evet canım bugün 23:00'de katılım sona eriyor.Oylama bugün açılıyor dimi ablacım :) hadi bakalım başarılar herkesee
Beğendiğim tarif inşallah birinci gelir ya :)
Hediyeyi merak eden arkadaşlar var paylasım için teşekkür ederim
Bizimde başlıyor oylama bu akşam :)Evet canım bugün 23:00'de katılım sona eriyor.
ver ver sana çok güzel hediyeler yolluycamAdres vermekten vazgeçtim yoksa tatlının nasıl güzel oldugunu biliyorum
Önemli değil nevosum,bende merak ediyorum her yarışma sonunda giden hediyeyiHediyeyi merak eden arkadaşlar var paylasım için teşekkür ederim
Tekrar hayırlı olsun.
Öyle mi Hadi hayırlı olsun merakla bekliyorumBizimde başlıyor oylama bu akşam :)
teşekkürler ablacım :)Öyle mi Hadi hayırlı olsun merakla bekliyorum
Hiç zahmet etme ben almış kadar oldumver ver sana çok güzel hediyeler yolluycam
Unutursam dürt beniteşekkürler ablacım :)
Ver dedim sanaaaHiç zahmet etme ben almış kadar oldum
tamam dürtükleyeceğim seniii :)Unutursam dürt beni
İmdat,yetişin dostlar tehdit ediliyorum evimi taşlıyorlarVer dedim sanaaa
Henüz taslamadim ortalığı velveleye vermeİmdat,yetişin dostlar tehdit ediliyorum evimi taşlıyorlar