- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.916
- 43
Konu kalıcı olurBu konuşmalar arada kaynıyor.En iyisi arada kaynasınZaten konu filan açmamda öylesine söyledim savaş çıkar sonra buralarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu kalıcı olurBu konuşmalar arada kaynıyor.En iyisi arada kaynasınZaten konu filan açmamda öylesine söyledim savaş çıkar sonra buralarda
Kaçtı galiba
Konu kalıcı olurBu konuşmalar arada kaynıyor.En iyisi arada kaynasın
AblaaammmHarbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Niye be ne dedimHanım abla'nın damarına basıyorsun dikkatli ol.Keleşi çıkarırsa görürsün
Geri geldi,kaşınıyorYavrum tırstı vallaha kaçtı
Ablam belki beklediğinden çok çok iyi olurBen kalıcı olmam kesin
Ablam kaynana olmaya pek hevesli değil ondan olabilir miAblaaammm
Niye be ne dedim
Yok abla tüm harbiligimle burdayim gerçekten mersine mi gelecek iş olursa? Sana şu kadar diyeyim ablam,şimdiki aklim olsa tövbe bismillah gelmem mersineYavrum tırstı vallaha kaçtı
Daha fazla zorlama istersenYok abla tüm harbiligimle burdayim gerçekten mersine mi gelecek iş olursa? Sana şu kadar diyeyim ablam,şimdiki aklim olsa tövbe bismillah gelmem mersine
Niyeki çok tarz bi kaynanaolur benceAblam kaynana olmaya pek hevesli değil ondan olabilir mi
Ablaaammm
Niye be ne dedim
Geri geldi,kaşınıyor
Ablam belki beklediğinden çok çok iyi olur
Nevos ortalik karıştırmasanaaa biz ablamlan konusuyoz surda tatli tatliDaha fazla zorlama istersen
Kaynana olmak sorun değilNiyeki çok tarz bi kaynanaolur bence
Yok abla tüm harbiligimle burdayim gerçekten mersine mi gelecek iş olursa? Sana şu kadar diyeyim ablam,şimdiki aklim olsa tövbe bismillah gelmem mersine
Olumsuz bi durum mu var abla seni rahatsiz edenGerginimm kuzucannn
Ne desem boş yani yaşayınca göreceğiz bakalım.
Kaynana olmak sorun değil
Sen kızı benle tanıştır vaz geçer gelmektenEvet orası olacak,durumlar farklı bizde..
Ablam inan bazen çok iyi dediklerimiz sorunlu çıkıyorNasip ,kısmetRabbim en iyilerini nasip etsinGerginimm kuzucannn
Ne desem boş yani yaşayınca göreceğiz bakalım.
Olumsuz bi durum mu var abla seni rahatsiz eden
Çok eğlenceli oluyorNevos ortalik karıştırmasanaaa biz ablamlan konusuyoz surda tatli tatli
Sen kızı benle tanıştır vaz geçer gelmekten
Ablam inan bazen çok iyi dediklerimiz sorunlu çıkıyorNasip ,kısmetRabbim en iyilerini nasip etsin