- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
İyi yapıyorsun :)) Yeğenin nasıl oldu?iyim kakom ne yapayım günlük işle şükür bugünlere tatlım
oy oy bnm pinkim iyiyim kk da dolaşıyorum bakıyorum bir şeyler yazıp kaçıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yapıyorsun :)) Yeğenin nasıl oldu?iyim kakom ne yapayım günlük işle şükür bugünlere tatlım
Evet canım çok şükür en önemlisi sağlık ve huzur rabbim herkese rahmet nazarlarıyla baksın.iyim kakom ne yapayım günlük işle şükür bugünlere tatlım
Kiiiz bunlari ozelden yazasanaa bu arada gecmis olsun dr gittin misabah gözler net,öğlene doğru bulanıklaşıyor,şimdi tamamen kapanmak üzere,birde bu çıktı başıma gülsem mi ağlasa mı
ney nasıl yani kız,ben akraba çıkalım diye uğraşıyom sen oralı değilsinanne tarafından aksekiliyim ayrıca o çallıda ki üst geçidin dibindeki kuyumcu tanıdık eğer o sizseniz,hatta orası çok eskiden restauranttı,dayımlar işletiyordu
İyi yapıyorsun :)) Yeğenin nasıl oldu?
Evet canım çok şükür en önemlisi sağlık ve huzur rabbim herkese rahmet nazarlarıyla baksın.
Aman iyi olsun, Sağlık gibisi yok, iğne ucu kadar acı hayatımızı alt üst ediyoriyi oldu canım atlattık yaptı kakasını azıcık acı çekti ama düzeldi birtanesi
kakom ne güzel bir dua bu ...rabbim herkese nazarıyla baksın...amin canım benim
Merhabalarrr...- Yarışma kategorisi : Dünya Mutfağı
- Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
- Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
- Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
- Tek bir tarif ile katılabilirsiniz.
- 5 adaydan az katılım olursa kategori iptal edilecektir,
- Yarışma katılım oranını arttırmak için konu linkini paylaşmak serbest olup, oy istemek kesinlikle yasaktır ! Kendine bunu yakıştıran oy isteyebilir.
- Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır bu isteğe ba. (Pınar Yoğurt, Sütaş Süt ...)
- Yarışmaya katılım şekli;
Bu kategoriye konu ismi : Dünya Mutfağı bilinen ismi + sponsor ürün şeklinde konu açılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır. Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.
Katılım başlama tarihi : 01 Mayıs 2015 Cuma
En son başvuru tarihi : 24 Mayıs 2015 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 25 Mayıs 2015 Pazartesi
Oylama bitiş tarihi : 31 Mayıs 2015
Tüm katılanlara başarılar dileriz...
Oylamada kriterler ;
Tarif yaratıcı ve özgün olmalı.
Bilinen, kolay sağlanan malzemelerden yararlanmalı.
Doğru ölçü kullanılmalı.
Anlatımı anlaşılır olmalı varsa hikayesi aktarılmalı.
Hazırlama süreci basamakları, aşamaları açık ve sıralı olarak anlatılmalı.
Hazırlama sürecinden fotoğraflar bulunmalı.
Pişirme tekniği ve dereceleri doğru ve net anlatılmalı.
Bitmiş halinin fotoğrafı zevk ve estetik içermeli.
Pınar yoğurt vb kullandığınız malzemelerden birini seçip sponsor yapıyorsunuz. Nedenini edilerimiz açıklar.Merhabalarrr...
Kategorinin Dünya Mutfağı olduğunu öğrendikten sonra yarışmaya katılıp katılmamak arasında kararsız kaldım.Sonunda katılmaya karar verdim :)
Bugün malzemelerimi aldım.Yarın tarifi yapacağım.resimler çekip inşallah güzell bir sunum hazırlayacağım
Birkaç sorum ???olacaktı :)
1-Neden hayali sponsor eşliğinde tariflerimizi yapmak zorundayız?
2-Yapacağım tarifi birden fazla yarışmacı yapmadan önce (bende bu şans varken oda olur)
hangi yöneticimize yada profosyonel üyemize: "Ben yarın yapıyorum"diye söylemeliyim :)
Sorularım bu kadar vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkür ederim
Haklısınızz :) ben tarifler söylenerek yapılıyor sanıyordum o yüzden sormuştum :)Pınar yoğurt vb kullandığınız malzemelerden birini seçip sponsor yapıyorsunuz. Nedenini edilerimiz açıklar.
Yarışmaya katılacağınızı Söylemek zorunda değilsiniz, tarifinizi yapıp oylama başlayana kadar istediğiniz zaman ekleyebilirsiniz.
Her yarışmacı yapacağı tarifi edilerimize söylemediği için, siz söyleseniz bile biri söylemeden ekleyebilir ve çakışma yine olabilir. Çakışmamasının garantisi yok yani :)
Çok bilindik konu değilse, çakışmayı yaşamıyoruz. Dünya yemeklerinde zor biraz, inşallah çakışmaz :))Haklısınızz :) ben tarifler söylenerek yapılıyor sanıyordum o yüzden sormuştum :)
Cevabınız için teşekkür ederim
Yarına Allah Kerim artık :)
Çok şükür çok bilindik bir şey değil :) Türk damak tadına uygun,evde olabilecek malzemelerle karın doyurucu bir tarif olacakÇok bilindik konu değilse, çakışmayı yaşamıyoruz. Dünya yemeklerinde zor biraz, inşallah çakışmaz :))
yaparum bennnHarikasın toprağım yap tabi karadenizlilerin elinden bir kaçan kurtulurr..
Merakla bekliyoruz tarifiÇok şükür çok bilindik bir şey değil :) Türk damak tadına uygun,evde olabilecek malzemelerle karın doyurucu bir tarif olacak
Yardıma ihtiyaçınız olursa bana ulaşabilirsiz(konu açarken ve resim eklerken)Çok şükür çok bilindik bir şey değil :) Türk damak tadına uygun,evde olabilecek malzemelerle karın doyurucu bir tarif olacak
Pinkom Ne yapıyorsunMerakla bekliyoruz tarifi
Maç izliyorum sen ne yapıyorsun NevoşumPinkom Ne yapıyorsun
Bende iyiyim Kimin maçı varMaç izliyorum sen ne yapıyorsun Nevoşum
Beşiktaş'ın bugün ben keyfini çıkararak izliyorum, eşim bağıra çağıra izliyorBende iyiyim Kimin maçı var
Adamı sinirlendirmeBeşiktaş'ın bugün ben keyfini çıkararak izliyorum, eşim bağıra çağıra izliyor
Günün nasıl geçti