- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
seni gidi uyanik yamıh prensessss nasıl oldun kuzum,daha iyisin inşallahHani nerde kız ,aksekilimisin diye sordum sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seni gidi uyanik yamıh prensessss nasıl oldun kuzum,daha iyisin inşallahHani nerde kız ,aksekilimisin diye sordum sadece
Hosbuldum canimGeldim hemen gidicem harbim,cok uyumusum du bi kendime geleyimhos geldinn yamıhımmm
Gözün nasıl oldu,iyi misinHosbuldum canimGeldim hemen gidicem harbim,cok uyumusum du bi kendime geleyim
eweeetttt yemeyen tatmayan çok şey kaybetmıstırPepeçura olabilir mi?
Bananeee göstermeseydinnnn
Bilmeyen çoktureweeetttt yemeyen tatmayan çok şey kaybetmıstır
ewet çokturBilmeyen çoktur
O çoğunluktan biri de benim,adını bile ilk defa duydumBilmeyen çoktur
Pek şaşırmadım nedenseO çoğunluktan biri de benim,adını bile ilk defa duydum
Anamız yapti da biz mi yemedikPek şaşırmadım nedense
Aman çok zor birşey değilki sen yap sen yeAnamız yapti da biz mi yemedik
Küstüm ışte yapmiycam,sen beni ezikledinAman çok zor birşey değilki sen yap sen ye
Ama sen yemek yapmayı zaten sevmiyorsunNiye ezikleyeyimKüstüm ışte yapmiycam,sen beni ezikledin
Nasil ysnisiz nerelisiniz kız yoksa aksekiyle alakaniz var mı eğer öyleyse akrabayiz
Hep iyi olsun bu miniklerİyiler canım çok şükür
Tanıdık çıktıNasil ysni
İnşaallah canımHep iyi olsun bu minikler
sabah gözler net,öğlene doğru bulanıklaşıyor,şimdi tamamen kapanmak üzere,birde bu çıktı başıma gülsem mi ağlasa mıseni gidi uyanik yamıh prensessss nasıl oldun kuzum,daha iyisin inşallah
ney nasıl yani kız,ben akraba çıkalım diye uğraşıyom sen oralı değilsinanne tarafından aksekiliyim ayrıca o çallıda ki üst geçidin dibindeki kuyumcu tanıdık eğer o sizseniz,hatta orası çok eskiden restauranttı,dayımlar işletiyorduNasil ysni
Oyy kiyamam sana yamıhım inşallah bir an önce düzelirsabah gözler net,öğlene doğru bulanıklaşıyor,şimdi tamamen kapanmak üzere,birde bu çıktı başıma gülsem mi ağlasa mı
ney nasıl yani kız,ben akraba çıkalım diye uğraşıyom sen oralı değilsinanne tarafından aksekiliyim ayrıca o çallıda ki üst geçidin dibindeki kuyumcu tanıdık eğer o sizseniz,hatta orası çok eskiden restauranttı,dayımlar işletiyordu
Acil şifalar diliyorum canımsabah gözler net,öğlene doğru bulanıklaşıyor,şimdi tamamen kapanmak üzere,birde bu çıktı başıma gülsem mi ağlasa mı
ney nasıl yani kız,ben akraba çıkalım diye uğraşıyom sen oralı değilsinanne tarafından aksekiliyim ayrıca o çallıda ki üst geçidin dibindeki kuyumcu tanıdık eğer o sizseniz,hatta orası çok eskiden restauranttı,dayımlar işletiyordu