• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünya Erdoğan'la Alay Ediyor

sadece çekemiyorlar!
hangi ülke bu kadar hızlı gelişiyo?
çinle yarışıyoruz resmen.
böyle karalamalarla bi şey elde edemezler.

Ne gelişmesi ya,ülke son on yılda elli yıl geriye gitti.Gelişme sadece altından su sızdıran denizaltı ray sistemi yapmak değildir,ilim irfan sanatta gelişmektir.Biz sığınmışız bir müslümanlığın ardına,adı oluyor gavur bizi çekemiyor!Siz Avrupanın gelişme düzeyini takip mi ediyorsunuz da böyle bir kanaate vardınız?

geliştiğini düşünen arkadaşlar var..

çok ilginç,geçenlerde yabancı bir arkadaşım sen hiç türk kızına benzemiyorsun,kapalı olman gerekmiyor muydu dedi :53: dünyaya böyle yansıtılıyoruz malesef..

Keşke ülkemin çok modern bir ülke olduğunu,bir çok dinden insanın yaşadığını her seferinde açıklamak zorunda kalmasam.. :25:
Keşke arkadaşlarım sizin ülkenizde twitter ve youtube kapatılmış,bu ne saçmalık demese..
Keşke istanbulu çok görmek istiyorum ama orda olaylar çok varmış bir şey olur mu dediklerinde,gönül rahatlığıyla tabiki gidebilirsin desem..

Alman halkına haklı dediğimiz ya da hak verdiğimiz için kanımızdan şüphe edeceklere ;

Senin başbakan her türlü açılımı yaparken iyiydi, bu seçimde bile hala ona oy verirken kendi kanından şüphe ettin mi de bizimkinden ediyorsun ? :ssz:

Son düzenleme:
Çinle mi yarışıyoruz ? :1:

Gözünün yağını yiyeyim kardeşim. Bunu her yerde söyleme .

Ne gelişmesi ya,ülke son on yılda elli yıl geriye gitti.Gelişme sadece altından su sızdıran denizaltı ray sistemi yapmak değildir,ilim irfan sanatta gelişmektir.Biz sığınmışız bir müslümanlığın ardına,adı oluyor gavur bizi çekemiyor!Siz Avrupanın gelişme düzeyini takip mi ediyorsunuz da böyle bir kanaate vardınız?

ediyorumki yazmışım değilmi?
bu ülke 50 yıl geri gidiyo öylemi.50 yıl önce senin şu ülkende kaç üniversite vardı.kim bizim gibi görüşlerini paylaşıyordu.hiç kimse.herkes evlerine kapatılıo çıkan da dövülüp öldürülüodu.sen bu duruma 50 yıl öncesi diosan arkadaşım,daha fazla gözünü açmalısın.
ayrıca gelişme tabiki ray sistemi yapmaktır.at arabısylamı gidip geliceksin ilim irfan öğrenmeye,sanat yapamaya.ayrıca ilim irfan sanat yapablir herkes kimse bunu engellemio.git yarın yazdır çocuğunu resim kursuna kim ne diyecek sana?

Çinle mi yarışıyoruz ? :1:

Gözünün yağını yiyeyim kardeşim. Bunu her yerde söyleme .

yok yok sölerim. çünkü ben diorum ki büyümemiz.çin yüzde on büyüyosa biz yüzde 7 büyüyoruz mesela.tabiki onlar kadar büyük deiliz büyüme olarak diorum.kimse çin gibi olmamızı bekliyemez.yanlış okuyup değerlendiriosun.

bu ülke 50 yıl geri gidiyo öylemi.50 yıl önce senin şu ülkende kaç üniversite vardı.kim bizim gibi görüşlerini paylaşıyordu.hiç kimse.herkes evlerine kapatılıo çıkan da dövülüp öldürülüodu.sen bu duruma 50 yıl öncesi diosan arkadaşım,daha fazla gözünü açmalısın.
ayrıca gelişme tabiki ray sistemi yapmaktır.at arabısylamı gidip geliceksin ilim irfan öğrenmeye,sanat yapamaya.ayrıca ilim irfan sanat yapablir herkes kimse bunu engellemio.git yarın yazdır çocuğunu resim kursuna kim ne diyecek sana?

Sürekli açılan üniversiteler var da , bana iş imkanından haber ver kardeşim .
İnsanların açlıktan nefesi kokuyor . Ekmekler bile minnacık oldu. 1 liraya minnacık ekmek.

Yapma lütfen. Çok üniversite açsan nolur iş bulamadıktan sonra onca mezun .

Resim kursuna göndereyim öyle mi?Ben ve benim gibiler zaten elimizden geleni yapıyoruz,siz merak etmeyin ,sorun bizim yaklaşımlarımızda değil ki zaten!Bu ülkede müstehcen diye heykeller kaldırılıyor,insan hakları son raddesine kadar ihlal ediliyor,bir sürü aydın hapislere tıkılıyor,insanların gözleri çıkarılıyor,tarih tekrar yazılmaya çalışılıyor,eğitim müfredatı 100 yıl önceye götürülmeye uğraşılıyor,bu mudur gelişme? Gözüm ne yazık ki fazla açık,bu ülkede olanlara sessiz kalamıyorum.Ülkem insanı öbür dünyaya takmış kafayı,bu dünyada olan biten,ülkede olan biten umurunda değil.Sonra da Avrupa bizimle neden dalga geçiyormuş,nasıl geçermiş!Ülkenin yarısı siğer yarısıyla dalga geçiyor,Avrupa geçse ne oluur geçmese ne olur.l

Sürekli açılan üniversiteler var da , bana iş imkanından haber ver kardeşim .
İnsanların açlıktan nefesi kokuyor . Ekmekler bile minnacık oldu. 1 liraya minnacık ekmek.

Yapma lütfen. Çok üniversite açsan nolur iş bulamadıktan sonra onca mezun .

canım ben gelişmekle igili dedim.ilim sanat irfan yok dedği için .üniversite dolu önceden böle imkan yoktu.gidip öğrenemiyordun.şimdi git ne istiyorsan öğren. işsizliğe gelince evet ama her ülkede böle bana sölermisin hangi ülkede yok.makina gücü gelişiyor.o küçük dedğin ekmekleri bile makina yapıyor.bu hangi hükümetin suçu.ahmet de gelse mehmetde gelse böle. kim örtebildi bunların üstünü.yapmayın ülkemizi bu kadar kötülemeye gerek yok bence.
kötülüyenlerede alkış tutmaya gerek yok

Valla ben şu an rahatça görüşlerini paylaşan hiç kimseyi görmedim..Paylaşanlarda ölünceye kadar dövüldü!! Ben bunda bir özgürlük göremiyorum.Ülkenin bir çok eksiği varken sırf yol yapmak gelişim değildir.Eğitimdir gelişim olan,sen şu an eğitim sistemimiz ne kadar kötü bilgin var mı? üniversite açarak olmuyor bu işler.

yani şehit vermeye devam etseydik öyle mi
peki öyle olsun buyrun siz kötüleyin açılımı maçılımı
ki çözüm önerilerini bir parti lideri de yapmıştı hatırlayınız
aman neyse kime laf anlatıyorum yorulmaya değmez
evet evet alman halkına alkış yıkılsın buralar hadi aynen devam :51:

canım ben gelişmekle igili dedim.ilim sanat irfan yok dedği için .üniversite dolu önceden böle imkan yoktu.gidip öğrenemiyordun.şimdi git ne istiyorsan öğren. işsizliğe gelince evet ama her ülkede böle bana sölermisin hangi ülkede yok.makina gücü gelişiyor.o küçük dedğin ekmekleri bile makina yapıyor.bu hangi hükümetin suçu.ahmet de gelse mehmetde gelse böle. kim örtebildi bunların üstünü.yapmayın ülkemizi bu kadar kötülemeye gerek yok bence.
kötülüyenlerede alkış tutmaya gerek yok

Canım sevdim seni. İyi yorum yapıyorsun en azından saygılısın bence. Karşıt görüşlerde olsak da.
Kardeşim dememi yanlış anlama. Hepimiz öyleyiz anlamında söylerim ben bu kelimeyi. Gerçekten kardeş gibi.

Alkış tutmak değil inan. Ama düşünce özgürlüğünü bile kısıtlamaya çalıştı bu adam. Sokaklarda sakince eylemini yapan insanlara polislere cop ile saldırması için emir verdi. Ki eylem yapma hakkı her zaman vardır. Ben bu ülkede düşünce özgürlüğü olduğuna inanmıyorum.

Şuanda bile belki de bunları yazdığımız için fişleniyoruz . Hiçbir şeyin garantisi olduğuna inanmıyorum.

Valla ben şu an rahatça görüşlerini paylaşan hiç kimseyi görmedim..Paylaşanlarda ölünceye kadar dövüldü!! Ben bunda bir özgürlük göremiyorum.Ülkenin bir çok eksiği varken sırf yol yapmak gelişim değildir.Eğitimdir gelişim olan,sen şu an eğitim sistemimiz ne kadar kötü bilgin var mı? üniversite açarak olmuyor bu işler.

sen şu an sıcak evinden oturup bunları PAYLAŞIRKEN ölünceye kadar dövüldüler diyorsan,şu an neden dövülmediğini düşün.
saygılar.

Şehit vermiyormuşuz gibi bir de dünyadan bir haber yorum yapmazlar mı ?
Şehit haberi yayınlatılmayınca, şehit vermiyoruz sanan insanlara cidden üzülüyorum .
Bence de anlatma değmez zira maval okuyorsun. :ssz:

doğuda görevli bir sürü tanıdığım var şu an boş sallamıyorum kimse merak etmesin
hergün görüşüp haber alıyorum kendilerinden bana gazel okumayın :51:

Değmez diyor hala anlatıyor. Çok ilginç hatun. Her zamanki hali şaşırmam hata.

Doğunun her noktasında tanıdığı olmalı :9: Asayiş berkemal.

"HER GÜN" görüşüp haber alıyormuş bak .... :9:

Ya geç bu işleri, devlet su işleri .

Son düzenleme:
Canım sevdim seni. İyi yorum yapıyorsun en azından saygılısın bence. Karşıt görüşlerde olsak da.
Kardeşim dememi yanlış anlama. Hepimiz öyleyiz anlamında söylerim ben bu kelimeyi. Gerçekten kardeş gibi.

Alkış tutmak değil inan. Ama düşünce özgürlüğünü bile kısıtlamaya çalıştı bu adam. Sokaklarda sakince eylemini yapan insanlara polislere cop ile saldırması için emir verdi. Ki eylem yapma hakkı her zaman vardır. Ben bu ülkede düşünce özgürlüğü olduğuna inanmıyorum.

Şuanda bile belki de bunları yazdığımız için fişleniyoruz . Hiçbir şeyin garantisi olduğuna inanmıyorum.

teşekkür ederim.ya herkes aynı görüşlü olamaz ki ben eşimle bile tartışıyorum nolcak. konuşuoruz şurda:) ya eylem yapılmasına kimse karşı deil.ama iki üç kendini bilmez gelio karıştırıo ortalığı delikanlı gençlerimiz war kan yerinde durmuo. polisle çatışılıo.kaç çocuğumuz öldü.gerek warmı.benimde çocuğum olabilrdi.ya herşey düzgün olsa belli çerçevelerde bence hiç böyle olmaz .bi daha bir berkin ölcekse warsın eylem yapmayıveriyim.çünkü eylemi eylemlikten çıkaran insanlar war.yoksa izin alıp yürüyüm pankart açmakta ne war.bugün öcalan posteri bile açan insanlar(!) warsa sizin bi ağaç için eylem yapma hakkınız sınırsız.ama gnçlerimiz götürüolar arada.

teşekkür ederim.ya herkes aynı görüşlü olamaz ki ben eşimle bile tartışıyorum nolcak. konuşuoruz şurda:) ya eylem yapılmasına kimse karşı deil.ama iki üç kendini bilmez gelio karıştırıo ortalığı delikanlı gençlerimiz war kan yerinde durmuo. polisle çatışılıo.kaç çocuğumuz öldü.gerek warmı.benimde çocuğum olabilrdi.ya herşey düzgün olsa belli çerçevelerde bence hiç böyle olmaz .bi daha bir berkin ölcekse warsın eylem yapmayıveriyim.çünkü eylemi eylemlikten çıkaran insanlar war.yoksa izin alıp yürüyüm pankart açmakta ne war.bugün öcalan posteri bile açan insanlar(!) warsa sizin bi ağaç için eylem yapma hakkınız sınırsız.ama gnçlerimiz götürüolar arada.

Benim de üzüldüğüm giden canlar .... Çok üzülüyorum o evlatların analarına :5:

ALLAH rahmet eylesin. Aynen konuşuyoruz gerçekten. Ben de öyle aynı evde olduğum kişiyle bile tartışıyorum. En son anlaşamayınca kalpler kırılmasın diye susuyoruz :1:

Back
X