Dün eşim yüzünden intihara kalkıştım...

Benim eşimde çok titiz bakar hep sağa sola ama çok şükür laf etmez. Bence sen çok titiz davranıyorsun ondan böyle yapıyor ev işi senden sorulur evde o elini bişeye attığında izin verme. Seni aşağılaması çok kötü bi hareket buna izin verme bir daha yaparsa ama sanırım dün için pişman olmuş şimdilik unut sende

Eşiniz çamaşır makinasına kıyafetlerle beraber beynini de atıp döndürmüş sanırım, Allah akıl fikir versin. Böyle bir adama bırakın temizlik yapmayı, mahalle de ne kadar çöp varsa toplar başından aşağı boca ederdim.

Nasıl da drama bağlamışsınız... Eşinde temizlik takıntısı varsa işin zor. Belki sadece alışma dönemidir diye umalım.

Sakın ayak uydurmaya çalışma elinden ve içinden ne geliyorsa , gücün ve sağlığın neye yetiyorsa o , insansın grip de olursun doğumda yaparsın bir gün çok kötü başında ağrır insan olduğunu algılayıp tahammül etmeyi öğrensin

"Ben bu kadarını yapabiliyorum. Eksik gördüğünü tamamla de." Çok kırıcı da olma. Biraz cilve de iyidir.

bu adam için mi canına kıyacaksın !!! Bence sen onu evden kov gitsin anasının evine kafasını toparlasın

Esiniz hakli degil ama kendinize bunu yapmayin o anda cildirmissiniz gozunu gormemis sinirden ama kontrol etmeyi ogrenin kendinizi Allah korusun geri donusu olmaz..bir sure gidin ailenizin yanina gercekten kafanizi dinleyin sonra ne yapacaginiza karar verirsiniz esinizin duzelmesi sart yoksa boyle evlilik gitmez siz bosanmayi dusunuyormusunuz bilmiyorumda

Adam titiz olduğu kadar küstah da. Ne demek bir tek annem önemli "Anam anam " diye konuşmuş bir de. Küçük Emrah gibi. Sanırsın ananas aldirdilar. Bu adam yüzünden canına kiymaya değer mı canım, bir kullanımlık dünya hayatı hakkın var. Dünya onun etrafında dönmüyor,bu hakkı onun yüzünden kaybedemezsin. Bu arada nasılsın, siteye girmişsin merak ettim. İyisin umarım ?

Kimse için cana kıymaya değmez rabbim bu canı onun bunun yüzünden kıy diye vermedi.Arana gerekirse mesefe koy seni bu kadar çıldırttığına göre devamlı bu konuda tartışıyorsunuz.

Arada bende evin işini aksatıyorum , eşim birşey söylesede hastayken nasıl yapabilirim herşeyi diyorum.Evin işi dizaynı düzeni bizden sorulur ,taramalı tüfek veya robot değilizki hergün inve ayrıntıya kadar temizlik yapalım.

Bizde 2 kişiyiz doğru düzgün dağınıklık bile olmuyor.

Eşin hatasını anlayıp kendini düzeltmeli kesinlikle yüz verme anasını o kadar övüyorsa özlemiş demekki.Bırak anasına gitsin bakalım anası şimdiden sonra ne kadar dayanacak O ev senin o bavulunu toplayıp anasının evine gitsin.

Hic bir ruh hali insanın kendi canından degerli olamaz. Kendini oldurseydi demiyorum,o camı boğazına hiç dayamasaydı diyorum. Anlayisinizda bi sorun var herhalde
komik olmaya mı çalışıyorsunuz? camı alıyorsan eline keseceksin, demişsiniz kesse zaten intihar etmiş oluyor. niye çeviriyorsunuz? camı boğazına dayamasaydı gibi bir şey dememiş bilakis keseceksin dayadıysan demişsiniz. bende ne var bilemem de sizde hafıza kaybı olduğu aşikar.

Bu adam hasta obsesif.
Tedavi olsun normal değil çünkü.
Sizin adınıza çok üzüldüm allah yardımcınız olsun

Anasını bu kadar seviyosa dizinin dibinde otursaydı.
Sende onun için canına kıyma teşebüssünde niye bulundun belki sakin kafalı değildin o an ama inan değmez.
Her gün ev mi temizliceksin sen insansın unutursun bir yerleri normaldir.
Bir daha sana git kendine gel derse git de bidaha gelme bence.

anası o kadar kıymetlıyse defolsun anasıyla yaşasın bence artık o adam ıcın kılını kıpırdatma cok sorun yapıyorsa temızlıkcı tutsun

Benim eşim de en az seninki kadar titiz ben de hep şikayet ederim bu durumdan çünkü erkeğin titici gerçekten çok zor düşünün ki bunü ben diyorum yani bir giydiğini yıkamadan giyemeyen ben.benim eşim bana bir şey demez kendisi yapar doğrusu da bu o kadar titiz se kendisi yapacak çünkü beynini okuyamaz sin. Sen konuşarak bu durumu çözebilecegini düşünüyorum biraz zamana ihtiyacın var.ortada canına koyacağını bir şey yok çünkü hayatını kimse vermedi kimse alsın.

Bu ne ya.Böyle adamla ömür geçermi?.Evi 2 günde bir süpürmek bile fazla.Beğenmiyorsa kendi yapsın
Hakaretle başlamış,evden kovmaya kadar getirmiş.Ezdirme kendini bu kadar.Iyiki kocam ev işinde anlamıyo dedim valla okurken.Tamam faydası da yok ama en azından böyle detaylara da takılmaz.

Geçmiş olsun. Eşiniz obsesif heralde, bu şekilde size de kendisine de eziyet ediyor. Sizin tepkiniz de çok kontrolsüz olmuş, sinirleriniz yıpranmış sanırım zamanla. Sorun eşinizde sonuçta kendisini düzeltmesi gereken o; uzmanından yardım alacak, zihniyetini değiştirecek, sizin onun annesi değil eşiniz olduğunu kavrayacak bu kadar net. Bu evliliği yürütmek istiyorsa yapacak bunları. Siz böyle sinir krizleri geçirdikçe o düzelmez, üstelik bir zaman sonra bu hallerinizi umursamaz bile. Kendinizi yıprattığınızla kalırsınız.

Senin hiç suçun yok canım böyle adamlar hiç evlenmemeli anasıyla oturmalı ölene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…