Seni en iyi ben anlarım,Severek evlendik eşimin titiz oldugunu biliyordum fakat nişanlıyken veya evli degilken haliyle bu derece bişey oldugundan bir haberdim... Mutlu bir şekilde evlenip gurbete gittim onun için aşık oldugum için normalde kendi evimde yani annem gilin evinde el bebek gül bebek büyüdüm bir elim suya degmedi,Degdigi tek şey manikür suyuydu sana o kadar söyleyim. Neyse evlendik benim ailem uzakta oldugundan onun aileside pek karışmamış ev tam düzenli degildi çocuk odasında yıgınla ayakkabı kolileri mi dersin giyinme odasında valizlermi dersin eve serilmesi gereken halılarmı neyse 3-4 gün sonra tatile çıkacagız evi temizledim ama ölüyorum neyse gittik geldik ben hastalandım yani çok fazla sancım var sebebi bilinmiyor eve geliyor bu evin hali ne yemek yokmu diyor bagırıyor hakaretler ediyor,Pasaklı diyor dagınık diyor neyse birinde yuttum sustum ikide sustum üçte açtım agzımı yumdum gözümü ne geliyorsa saymaya başladım.. neyse baya kavga ettik evden çıktı gitti hesap vermeden sabaha dogru kapı kurcalanıyor ama açılamıyor tabi açmadım vurdu vurdu açmadım yalvardı açmadım... Senin keyfin o an çıkmak istedi beni öyle bırakmak istedi benimde keyfim seni böyle kapıda bırakıp eve almak istemiyor git dedim gitmem otururum bu minderde dedi iyi yat banane dedim gittim yattım. Neyse özürler düzelcemler flan Ardından anası bacılarıyla kıyaslamalar az beddua etmedim onlara böyle bir evlat yetiştirdiler diye sebebi ne dersen yaş 32 ama bu yaşına kadar adam çayını bile kendi içmemiş nerdeyse çişine kadar götürmüşler... Geliyordu hastayım bir yer tamsa digeri yarım ütü istiyor yapıyorum yapmadıgım şeyi ütülememi istiyor beceremiyorum sürekli kavga sonra valizi topladım senin gibi psikolojik manyakla işim yok benim ömrümü çürütemem dedim atlattım uçaga ailemin yanına yalvardı yakardı neyse geri geldim yine aynı hamile oldugumu ögrendim düzelir dedik yine aynı son 4 aydır biraz daha anladı benim bu hareketlerimden yaptıklarını sürekli ezdim sürekli bende hakaret ettim. Şimdi neden hakaret ediyorsun bana diyor geçmişi suratına vuruyorum hataydı diyor hata degildi unutmm diyorum şimdi evi bok götürse senden kıymetli degil umrumda degil Aşkım diyor... Çok titizsen kadın tutarsın hizmetçin degilim dedim şimdi haftada birde kadın geliyor aglama karşısında o ne yapıyorsa üste çık olmuyor mu bas çık git ailenin yanına onun gözünü korkut ailenede ses etme. Yada onu kov ezik görmesin seni ezemesin ezdirme kendini olmuyorsada zorlama