Ercan bey masaj onerdi mi size bana cok az verdi sabah 10 ar kez silikonlari siktiriyorum o kadar.
Cnm benm aklimda olan sorularini cevaplayim.bende allergan marka 325 cc kullaniyorum.banada masajlari az verdi gunde bi kere on defa dedi. Sirt ustu yattim hep hatta suandada sana yazarken oyle yatiyorum.yan yatmaya henuz basladim cok yeni daha 3 hafta oldu bugun.sirt agrisindan öluyordum ilk gunler.agri kesici ve antibiyotik bittiginde Ercan bey tamam alma artik.dedi.yani 6 gun kullandim bende.ilk gunler acayip gerginlik.hissediyordum.yataktan kalkinca once bi raz oturup.sonra kalkiyordum agarlik ve şişlik ten dolayi.halada odemlerim var.Ercan bey bana bir bandaj veddi ameliyattan 3 gun sonra 3 hafta kullan dedi.cok sıkı bi bandaj.gogusleri asagiya dogru bastirip ustteki sisligi indirmek icin.hernekadar o bandaji takmak bana ölüm gelsede cidden cok.ise yaradi.sen sakin beden ogretmenisin diye hemen ise baslayip hareket yapma ilk uc haftadayim.hala bazi seylerde zorlaniyorum.bu onemli bi ameliyat ve neolur kendine zarar verme.canini acitacak her davranis ve hareketten uzak dur.kendini tam olarak iyi hissedene kadar.baska ne vardi soru hatirlamiyorum umarim yardimci olabilmisimdir.aklina takilan ne varsa bana sorabilirsin cekinmeden.elimden geldigince cevaplamaya calisirim bitanem.cok gecmis olsun. :))
ben de temmuz 2013 de istanbulda dr salih emre üregen beye ameliyat oldum.aramıza hoşgeldin diyelim mi?ben istanbul da dr salih emre üregen'e ameliyat olacağım. kasaltı yerşeltirecek aslında kas üstü de olur dedi ama emzirmeyi riske eder diye ben istemedim. cc henüz karar vermedim çarşamba ölçüm sırasında karar vereceğim. dikiş izlerini t şeklinde olacak diyor doktor, yani göğüs altından ve göğüs ucuna doğru giden bir çizgi ile olacakmış...
ve sanırım izler 1 yıl dan az bir sürede geçmeyecekmiş(
Canim 1 ay sabrediceksin o zaman normale donuyosun tam anlamiyla
Suan uyuyamiyorum yaklasik 1 saattir uyanigim biraz yan dondum oyle yaziyorum. Yanlislikla omzumu kapiys catpsam olcek gibi oluyorum. Niye hu kadar cnm yaniyo. Bugun fizyoterapist arkadasimi aradim 6 haftada kaslar anca toplar kendini dedi korkma norml dedi. bana bandaj vermedi damla takildi sanirim ondan. Tek sorum var cnm. Duz ayakta durdugunda kollarini yandan yukari ne kadar kaldirabiliyorsun avuc ici yere bakar pozisyonda olsun lutfen denermisin benim icin:) yada dirseklerini bukmeden tam olarak yukari kalkiyorlar mi
Ben ameliyatimin 12. günü ise baslayacagim kizlar, sizce cok zorluk yasarmiyim
kızlarr yeni albüm ekledim son halleri:))
Merhaba,
Öncelikle güle güle kullan
İznin olursa bende görmek istiyorum cicilerini
Sagol canim ekledim seni:)
MERHABA, ewet bende oldum ameliyatımı 29.02 de 1 ay olacak... ilk zamanlar ağrılarım çok fazlaydı ama şimdi daha iyiyim.
dikişler kısmını yanlış anlamışım sdc göğüs altındaymış meğer :))
hala şişlik geççmedi tam olarak, bana da yuvarlak protez takıldı ...
geçmiş olsun bende olmak istiyorumMerhaba,
Öncelikle güle güle kullan
İznin olursa bende görmek istiyorum cicilerini
geçmiş olsun bende olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?