• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün ameliyat oldum çok agrım varr:((

Kızlar dün ameliyat oldum hiç bu kadar zor olacagını düşünmemiştim çok feci ağrım var 260cc dual plan damla konuldu sizce ne zaman gecer bu agrilarr yardim edin

Ben Doç.Dr.Serkan Yıldırım'a ameliyat oldum benim 3 günlük ara ara ağrılarım olmuştu.Bu gibi durumlarda sadece ağrı kesici içiriyolar bana başka bişey tavsiye edilmemişti :53:

Ben Doç.Dr.Serkan Yıldırım'a ameliyat oldum benim 3 günlük ara ara ağrılarım olmuştu.Bu gibi durumlarda sadece ağrı kesici içiriyolar bana başka bişey tavsiye edilmemişti :53:

Mrb Hülya ben de serkan Yıldırım'a ameliyat olacağım inş az kaldı :) 1,5 yaşında bi oğlum var biraz hasta onun iyileşmesini bekliyorum Mart 15 gibi olucam inş :)) meme büyütme bana 280 kas altı yuvarlak önerdi. Yalnız hastane konusunda kararsızım hatta bu konuyla ilgili konu açtım ama kimseden cevap alamadım :( sen hangi hastenede hangi operasyonu oldun biraz deneyimlerini paylaşır mısın? Birde arkdş olarak ekleyip foto görebilirsem iyi bir fikir olur benim için ;))

canım o korse feci bişey senin sporcu sütyenini niye giydirmediler benim hemen ameliyat sonrası giydirdi ömer bey.bandajların üzerinede korse yaptı yol gideceğim için ama gidince çıkar demeyi unutmuş ertesi gün gittiğimde aaa bunu çıkarsaydınya dedi :) onu kesip alınca oh be ben yaşıyormuşum dedim dünya varmış yani.diğer sıkıntılarına gelince o sırt ağrısını üzülerek söylüyorumki yatıp kalkmaların düzelene kadar çekeceksin hatta yarın dahada artıcak istediğin gibi yatamadığın için çileden çıkacaksın ama geçicek sabır canım.kendini iyi hissettiğin sürece kalk evde gezin kambur durmamaya gayret et dik yürü ve bol ama bol su iç.

Canm ben de bu hafta sonu hacettepede ameliyat olacağım illa yatılı kalmak gerekiyo mu yani sen yatmamışsın anladığım kadarıyla babamın haberi olmadığı için ben de hastanede yatılı kalmak istemiyorum ama doktor zorunlu gibi konuştu ://

Canm ben de bu hafta sonu hacettepede ameliyat olacağım illa yatılı kalmak gerekiyo mu yani sen yatmamışsın anladığım kadarıyla babamın haberi olmadığı için ben de hastanede yatılı kalmak istemiyorum ama doktor zorunlu gibi konuştu ://

Kesinlikle kal hastanede 1 gun canim zaten agrin cok olursa aslaa gidemezsin kalman daha guvenli riske atma bence

hayır canım en kötü tarafıda o işte. refakatçi için yatak falan yok. ama şimdiden haldun beyle bi konuş özel odalar boşsa orda kal orada var diye biliyorum.

Hadi ya :( ben burda brinden duymustm sanki hep tek kslik ozel oda dye blyodum canm ya desene hem ben aci cekcm hem yanimda kalan :(

Tuvaletini yapman icin bi kap iste canim:))

çok açıklayıcı olmuş canım :9: benim ameliyat olmadan önce korkulu rüyam idi ...öncesinde heyecandan o kadar çok tuvalete gittimki ameliyat sonrasında ayağa kalkana kadar böyle bir şeye hiç ihtiyacım kalmamıştı :34:

Back