Dün akşam olanlar oldu bitirdik

Erkekler böyle şeylere gelemezler ailesine yardim etmiş ne güzel .seni sevdiğini düşünüyorum ama sen sözlerinle kafasını karistiriyorsun sunuda söylim polislik zor meslek kaldırabileceksen devam et

Ne kadar haysiyetsiz erkekler var
Okadar oyala vede evlenmek icin para biriktirme
Sende hatalisin bunu ilkten anliyinca koyacaktin postayi

4 yıldır sevgili hayatı yaşa bi kızla sonra kenara bir kuruş para atma bu sadece kullanmak oluyor senden talep ettiği şeyleri ailesinden karşılayamayacak ama parayı onlar için harcayacak, tabi ailesi içinde birşeyler yapmak isteyebilir ama geleceğini de düşünmesi gerekirdi, düşünmüyorsa harcadığınız bir dkkınıza bile değmez

Kızlar kararım kesin bu sefer. Numarasını silmiştim zaten arayacağını da düşünmediğim için engellememiştim ama aradı ve açmadım sonrada engelledim dün.
2 saat önce falan ev telefonunu aradı bende açmadım sonra kız kardeşimi aramaya başladı oda açmadı ona yazmış ablan beni engellemiş son kez sesini duymak istedim burda çatısma oldu şehit var beni merak etmesin diye aramıştım ama bunu bile haketmiyor artık o arasa Da açmam yazmış
Biraz acımasızca olacak ama eğer onu ararsam bu barışmaya gidecekti şuanda aklım onda ama ben ne aradım nede ona cevap yazdırdım kardeşime de engelle dedim şuan ne durumda ne yapıyor bilmiyorum korkuyorum Allah yardımcısı olsun

Kızlar kararım kesin bu sefer. Numarasını silmiştim zaten arayacağını da düşünmediğim için engellememiştim ama aradı ve açmadım sonrada engelledim dün.
2 saat önce falan ev telefonunu aradı bende açmadım sonra kız kardeşimi aramaya başladı oda açmadı ona yazmış ablan beni engellemiş son kez sesini duymak istedim burda çatısma oldu şehit var beni merak etmesin diye aramıştım ama bunu bile haketmiyor artık o arasa Da açmam yazmış
Biraz acımasızca olacak ama eğer onu ararsam bu barışmaya gidecekti şuanda aklım onda ama ben ne aradım nede ona cevap yazdırdım kardeşime de engelle dedim şuan ne durumda ne yapıyor bilmiyorum korkuyorum Allah yardımcısı olsun
sürekli psikolojik şiddet uyguluyor sana.
gitsin ailesine ağlasın.
onu doğuya sen göndermedin ya.
herkes mecburi hizmet yapıyor

Adam hala acitasyon yapıyor. Tabi ki orda çalışan askerlerimizi Allah korusun. .. bunu demek için sevgili olmaya gerek yok zaten. Artık kangren olmuş bir yaradan kurtuluyorsun,daha çok gençsin. Çok daha sorumluluk sahibi birini bulursun.

Allah hepsinin yardımcısı olsun tabiki ama tamamen duygu sömürüsü yapıyor. Suan uzakta tabiki sana alışmış o yüzden biraz aklı başına gelmiş gıbı olur ama inanma düzelmez

Uf konussaydin yaa ben bile acidim..Adam da duygu somurusi yapiyor.Cevap kesinlikle vermeyerek biraz acimasiz gorunmus gibi oldun.Hayirlisi olsun.

Bak sana daha önce de yazmıştım konumuz çok benziyo . Ailesinin üzerine kredi çekme vs . Hatta daha ilgincini şimdi söyliyim benimki de polisti . Cidden çok benziyo konumuz .

Ve sana yüzde bir milyon diyorum acitasyon yapıyor . Bu benimki de derdi sıkıştığı zaman, burda ölürüm de görürsün , buralar karışık , çatışma var bla bla bla .

Allah yardımcıları olsun ben bir şey demiyorum ama bu sadece duygu sömürüsü . Onu sen polis yapmadın ölürse senden sebep ölmüş olmayacak .

Ben şahsen onun yerinde olsam sevdiğim insanı üzememek için çatışma vs demezdim . Son bi kez konuşmak istiyorum derdim o kadar . Niye üzeyim ki seviyorsam .

Bak sana daha önce de yazmıştım konumuz çok benziyo . Ailesinin üzerine kredi çekme vs . Hatta daha ilgincini şimdi söyliyim benimki de polisti . Cidden çok benziyo konumuz .

Ve sana yüzde bir milyon diyorum acitasyon yapıyor . Bu benimki de derdi sıkıştığı zaman, burda ölürüm de görürsün , buralar karışık , çatışma var bla bla bla .

Allah yardımcıları olsun ben bir şey demiyorum ama bu sadece duygu sömürüsü . Onu sen polis yapmadın ölürse senden sebep ölmüş olmayacak .

Ben şahsen onun yerinde olsam sevdiğim insanı üzememek için çatışma vs demezdim . Son bi kez konuşmak istiyorum derdim o kadar . Niye üzeyim ki seviyorsam .
Polislerin genelinde aynı sıkıntı var sanırım benim eksi nisanlimda aynısı ydi ne zaman kavga etsek o gün kesin olay vardı. Bir de gerçekten nedense aile aşırı düşkünlük ben bir şey istemezdim ama düğün ile ilgili birşeyde o silah altında aksama kadar günah kızım çok harcama derler kendinelerjne ev aldirirlardi. Aaa iyiki beni sevemedilerde engel oldular.

Polislerin genelinde aynı sıkıntı var sanırım benim eksi nisanlimda aynısı ydi ne zaman kavga etsek o gün kesin olay vardı. Bir de gerçekten nedense aile aşırı düşkünlük ben bir şey istemezdim ama düğün ile ilgili birşeyde o silah altında aksama kadar günah kızım çok harcama derler kendinelerjne ev aldirirlardi. Aaa iyiki beni sevemedilerde engel oldular.
Aileye düşkünlükten çok . Aileler polis oğullarını hep kullanıyorlar . Polislere kredi falan da çıkıyor ya .

Halbuki aileleri bu kadar harcama yaptırmasa bu kadar kullanmasalar onları maaşları çok çok iyi her şeyi gayet iyi yaparlar .

Bak sen de benim gibi diyosun iyi ki sevememişler beni vallahi ben de öyle diyorum . Ne büyük bir işkenceydi . Konu sahibi inşallah bu son duruşunu devam ettirir . Ettirebilirse o da nası rahatlıcanı görcek bi zaman sonra .

Kelebekcim daha benim nişan atma süreçlerimde yazışmıştık seninle. Yaklaşık iki yıl kadar önceydi.Mesajlarımız hala duruyor. Ben nişan attım, okul kazandım, seçkin adamlar türedi etrafımda... Bugün istesem birileri dahil oldu olacak. İki yıl önce de aynı şeyi düşünüyordum hakkınızda. Sanırım da haklıyım. İki yıl önce şu adamdan ayrılsan eminim sana uygun birine elin kolun çarpardı. Boşa zaman kaybediyorsun. Bırakıyormuş gibi yapma. Bırak şu adamı. Yazık gençliğine, zamanına, enerjine.

Bİr aileci Çocuk klasiği daha bunun ailesinde suç yok güzelim Kendisi suçluu Yarın öbürgün sana ailesi laf soksa kocam dedin adam Seni ortada bırakıp ezdirir demedi deme Ben bunu gördüm bu adamda

Günaydın herkese
Dün akşam sevgilimle buluştuk gitmeden önce son kez
Yarın gidiyor Cizre'ye bu akşam da ailesiyle olur diye dün akşam buluştuk
Saat 10'a kadar hersey çok güzeldi

Sonra ben yine malum konuyu açtım hayatım düğünü falan nasıl yapcaz diye
Çünkü öncesinde sözü nişanı konuşmuştuk benim iznim yok 6-7 ay sonra ancak gelebilirim o zaman da hepsini bir arada yaparız demişti
Bende ardından düğün meselesini sordum ama kaç gündür soruyorum 1 aydır izinde hep geçiştiriyor üstün körü cevaplar veriyo

Bana ne duymak istiyosun beni şaşırtıyosun geçen gün ne güzel konuşmuştun dedi
Size konu açmıştıum ya takılarla ilgili sonra ona dedim ki sen nasıl biliyosan öyle yap sıkıntı yok yeterki artık bizi birazcık düşün demiştim

Dün akşamda ya bana bi plan yap mesela sonuçta evlencez dedim kızlar ondan duymak istediğim şunu şöyle yaparız bu böyle olur gibi ama o yaparız işte bişeyler diyo sadece

Sana durupta rakam mı vereyim durumumuzun yettiği kadarını minumum düzeyde yaparız ama durupta ayşe gibi(kuzeninin eşi) 12 milyar bi koltuk takımına veremeyiz dedi

Bana geldiler tabi ya senden o kadarlık koltuk takımımı isteyen var hem niye alamıyoruz onun kocasıda memur sende öylesin ama tabi biz herseyi minumum alalım dedim
Evlendikten sonra sıkıntısını biz çekeriz dedi
Bende keşke bunu 4 senedir düşünseydin 4 senedir bende azcık birikim yapayım hayatımda ki kızla ciddi düşünüyorum deseydin dedim

Bekardım tamam mı bekardım aileme yaptıklarımın hesabını mı verecem sana şimdi dedi
Bende öperken koklarken hiç bekarım demiyosun ama sen benm eşim olcaksın diyosun söz konusu masraflar olunca biz olunca bekarım bekarım diyosun yok öyle dedim
Buda bizden bi b*k olmaz kalk kalkıyoruz dedi bağırış çağırış kalktık beni halama bıraktı saat 11 oldu
İn arabadan der gibi iyi geceler sana beni böyle uğurladın ya helal olsun dedi
Bende bu arabadan böyle inersem beni bidaha arama anladın mı bıktm artık snein düşüncesizliklerinden bana net bişey demiyosun ya bak söz nişan diyoruz kenarımızda 1 lira yok yüzük alacak paramız yok be dedim
Yazıklar olsun sana dedi bana bunlarla gelme gerçekleri duymak zoruna gidiyo deidm

Baban laf arasında sürekli bana bizim durumumuz belli öyle herseyi alamayız diye sert bi dille laf çarpıtıyor bi kerede anneni babanı karsına alıp ya anne baba bakın ben evlencem artık nasıl yapcaz diye sordun mu yada baban ben kızı istedikten 5-6 ay sonra alırım uzun tutmam diyo nasıl alcaz oğlum diye karsına geçip sana sordu mu dedim

Nasıl sorsun adamda para mı var ben ona sorup da mahcup mu edeyim adamı diyo
Hayatta her zaman önceliğin kendi ailen oldu bu gidişle de böyle devam edecek
Kendini bi benm yerime koy sana güvenemiyorum 4 sneedir bi adam var hayatımda bizim için 1 lira koymamış üstüne borç üstüne borç 2 senede söz nişan süreci olacak o dönemde de koyamayacak çünkü borç ödeyecek ama düğüne eşyaya takıya geldi mi minumum alalım rahat edelim diyo
Bunu önceden niye düşünmedin dedim bende

Aileme yaptıklarımın hesabını mı vercem sana ihtiyaçları vardı yaptım dedi bende iyi o zamna böyle devam et bunların hepsini kabullencek bi kız bulursan bizede gönder bidaha arama sorma beni dedim oda aramam zaten dedi indim gitti sonra mesaj attı ben ne heyacanla gelmiştim yazıklar olsun diye bende bana bidaha sakın yazma dedim nosunu sildim

Bu arada şimdi bana evlenmeden hesap kitap derdine mi düştün diyenler olacak konumu çoğunuz biliyosunuz diye yazmadım yanlış anlaşılmasın hanımlar
4 senedir birlikteyiz ailesine çektiği kredinin haddi hesabı yok 1 buçuk sene daha borç ödeyecek yaklaşık 60-70 bin civarı ne aldı dersiniz hiç bişeyy
O bile bilmiyor nereye gittiğini sadece ihtiyaç vardı diyo altında bi araba vr 20-25 bin arası önceden onu satraım düğün zamanı diyodu şimdi annem babam hasta insanlar nasıl alayım onlardan diyo ama babası daha 48 yasında delikanlı gibi
Bende birikim yapmadı sadece ailesini düşündü şimdi de bana gelmiş herseyi minumum yapalım diyince sinirleniyorum

Bir an eltim yazdi bunlari sandim... eltimde bu sekilde idi. Sonra ne mi oldu kayinbabamgille kaynimin arasi acildi hergun evde aylarca kavga cikti. Cocuk intihara tesebbus etti defalarca kez yuzugu atti 1 hafta sonra da nikahi var. Resmen dayatildi... o yuzden ben bu islerin zamaninda olmasi gerektigini o zamani da zamanin belirleyecegi taraftariyim. Cunku baski insani baska seylere surukluyor sizde o duruma dusmeyin insallah biran once istediklerinize kavusursunuz

Polisler genelde dar gelirli ailelerden çıkıyor. Yani hali vakti yerinde olanlar çocuğunun polis olmasını istemiyor.
Bi anda sabit bir maaşa bağlanıp gelir artınca ailelere birşey oluyor son kuruşuna kadar kullanmak istiyorlar sanırım.
Bu adamdan size ne köy ne kasaba olur.

X