Dün akşam olanlar oldu bitirdik

Aynen artık bende öyle düşünüyorum bi ömrün yanında 4 yıl ne ki
Üstelik sözlü değilim nişanlı değilim
Evlenip boşanmaktan bin kat daha iyidir şimdiden bitirmek
Büyük bi mucize olmadığı sürece anne ve babası hep ona muhtaç üstelik elleri ayakları tutuyo şuanda
Şimdiden böyleyse ileride ne olur
Bu sefer geldiğinde kartından para çekçekti bende yanındayım benden saklı ekranı atm de ama gördüm eksiye düşmüş 1 hafta önce hesabında 900 tl para vardı 1 hafta sonra -1300 de ve benden gizliyo 2 bin tl nereye gider 1 haftada
Cevap vereyim eve kalorifer döşettirceklerdi onun masrafları için verdi kömür falan alındı adım kadar eminim
Hemde acele acele yaptırdılar niye çnkü o gitmeden parasını almak istediler
Evlenmek isteyen bi adam böyle yapar mı
Yda anne baba bunu yaptırır mı
bu adam Cizre'de. kelle koltukta yaşıyor. ailesi daha ne kadar sömürürüz derdinde yazık.
hiç acımıyorlar evlatlarına.
o da akıllı olsun da ayağını yorganına göre uzatsın.

yakında kredi kartı da zirveyi görür, onu da kapatmak için kredi çeker.

madem önemli olan huzur.
mal mülk olmasa da oluyor madem. niye kızkardeşine her şeyi yaptı, annesinin evini yeniledi, babasına araba aldı. onlara da aynısını deseydi 60 bin tl borca girmezdi.

afedersin ama bu adam senin aptal olduğunu düşünüyor. seni kekliyor resmen.
onunki sevgi falan değil cizre'den kaçışısın sen, gönül eğlencesisin.
Vallahi doğru dedin bulmuş beni aptal saf onu alma bunu isteme
Bunların birini ailesine deseydi bu duurmda olmazdı
Tek ihtiyaç sahibi olan onun ailesi sanki
Bikaç ay önce babasının bi konuşmasına şahit oldum kız kardeşi taşıncaktı başka bi şehre damadına demiş ki ya oğlum sıkıntınız varsa al araba kapının önünde satın sıkıntınızı halledin boşuna taşınmayın bide bunu kendisi anlatıyo
Ya bu araba kimin lafa gelince oğlunun ama damadına al kapının önünden diyo bu kadar basit çnkü kendi cebinden çıkmadı ki parası
Sevgilimde gık sesini çıkartmıyor ben hayırdı ne iş diye soruncada ya babam laf olsun diye öyle demiştir diyo
Olsun yinede denmemeli laf olsun diye arabayı sat da kredini öde evlenceksin bian önce bitir sıkıntını demiyo mesela
Allah'ım bide ailesi öyle iyi tanımış ki oğullarını istemelerine fırsat bile bırakmıyor öyle acitasyon yapıyolar ki istemeden kendisi veriyo

bu adam Cizre'de. kelle koltukta yaşıyor. ailesi daha ne kadar sömürürüz derdinde yazık.
hiç acımıyorlar evlatlarına.
o da akıllı olsun da ayağını yorganına göre uzatsın.

yakında kredi kartı da zirveyi görür, onu da kapatmak için kredi çeker.
O çoktan zirvede bile
Asg. ödemesini yaptı bu ay rahat 3-4 bin vardır oda
Ama ona rağmen annesine 300 tl ye ayakkabı erkek kardeşinede 400 tl ye bot alacaktı en son ne yaptı bilmiyorum
Bende bi eşofman üstü beğendim 60 tl ye onu alacaktm da sonrada vazgeçtim niye almadın dedi bana bende bilmem diğer ayı düşündüm ödemem çok grek yok aslında ihtiyacım da vardı ama sonra alırım dedim
Bana diyo ki bende ne zaman bunu düşünceksin diye bekledim
Laflara bak kendisin borçları burdan Çine yol olur o düşünmüyor bana diyo ne zaman düşünceksin diye bekledim

Vallahi doğru dedin bulmuş beni aptal saf onu alma bunu isteme
Bunların birini ailesine deseydi bu duurmda olmazdı
Tek ihtiyaç sahibi olan onun ailesi sanki
Bikaç ay önce babasının bi konuşmasına şahit oldum kız kardeşi taşıncaktı başka bi şehre damadına demiş ki ya oğlum sıkıntınız varsa al araba kapının önünde satın sıkıntınızı halledin boşuna taşınmayın bide bunu kendisi anlatıyo
Ya bu araba kimin lafa gelince oğlunun ama damadına al kapının önünden diyo bu kadar basit çnkü kendi cebinden çıkmadı ki parası
Sevgilimde gık sesini çıkartmıyor ben hayırdı ne iş diye soruncada ya babam laf olsun diye öyle demiştir diyo
Olsun yinede denmemeli laf olsun diye arabayı sat da kredini öde evlenceksin bian önce bitir sıkıntını demiyo mesela
Allah'ım bide ailesi öyle iyi tanımış ki oğullarını istemelerine fırsat bile bırakmıyor öyle acitasyon yapıyolar ki istemeden kendisi veriyo
enayi çünkü.
sen saf o enayi.
Allah korusun evlenseniz, ikinizin de maaşı ailesine gider, kuru ekmeğe talim edersiniz.

boşver.
sevgiliydin, ayrıldın.

nişanlı ya da evli olsaydın geri dönüşün daha zor olurdu.

O çoktan zirvede bile
Ama ona rağmen annesine 300 tl ye ayakkabı erkek kardeşinede 400 tl ye bot alacaktı en son ne yaptı bilmiyorum
Bende bi eşofman üstü beğendim 60 tl ye onu alacaktm da sonrada vazgeçtim niye almadın dedi bana bende bilmem diğer ayı düşündüm ödemem çok grek yok aslında ihtiyacım da vardı ama sonra alırım dedim
Laflara bak kendisin borçları burdan Çine yol olur o düşünmüyor bana diyo ne zaman düşünceksin diye bekledim
afedersin ama sevgiline gerizekalı deyip bir tane osmanlı tokatı atmak istedim.

sülalesine gelince her şey ihtiyaç, sana gelince israf.

sen bu pisliğin nesine aşık oldun?

O çoktan zirvede bile

YOK ARTIK! Bak simdi cok kizdim sana. Sen ihtiyacin olan seyi alma ama o gitsin o kadar paraya ananasina babasinda bilmem nesine ayakkabi alsin. Oldu pasammmm, istersen maasin yarisini da sana baglayim diyeydin. Niye kendine yapiyorsun bunu ablacim?

afedersin ama sevgiline gerizekalı deyip bir tane osmanlı tokatı atmak istedim.

sülalesine gelince her şey ihtiyaç, sana gelince israf.

sen bu pisliğin nesine aşık oldun?
Ahh bi bilsem neyini sevmişim düşünüyorum da birbirinden saçma hal ve hareketleri var
O beni o eşofman üstünü almasın diye düşünürken kii ben zaten kendi paramla alcaktım ben ona ayakkabıyı al annen sevinir dedim safım işte
Öyle şeyler gözüme batmıyor o an ama sonra düşününce fazla geliyor

YOK ARTIK! Bak simdi cok kizdim sana. Sen ihtiyacin olan seyi alma ama o gitsin o kadar paraya ananasina babasinda bilmem nesine ayakkabi alsin. Oldu pasammmm, istersen maasin yarisini da sana baglayim diyeydin. Niye kendine yapiyorsun bunu ablacim?
Tek kelime safım işte
Hani millet bana uyanık paragöz sinsi falan demiş ya
Hiç biri değilim sadece safım ben kendi paramla o eşofman üstünü alırken 40 kere düşünüyorum acaba ben param yok diyorum şimdi alırsam o yanlış anlar mı diye
Adam göz göre göre 700 tl ayakkabı parası verecekti bende al canım ihtiyaç bu diyorum

O çoktan zirvede bile
Evet,kabahat sende,neyine gerek senin yeni eşofman,kıy nikahı,düş peşine,yalnız gecelerine arkadaş bulsun,ağız açma,hesap sorma,annesine bu kez 600 tllik ayakkabı alışını izle,kendin eski giyerken,ne de olsa önemli olan huzur:KK11:
Kelebek bende ayrılacağını düşünmüyorum ama keşke ayrılsan:KK43:
Güzelliğine mi aşık oldun,sana değer vermeyince inan hiç kıymeti yok,tatlı dil desen şu lafları küfür gibi.
Maddi açıdan çekici gelmiş olsa o da değil,herşey açık.Dünyadaki tek erkek mi bu demogoji ustası:KK51:

Bunların hepsine bi açıklaması var biliyo musun :skandal:
Hatta açıklamayı bırak ben soru sorunca bile sana yazıklar olsun bunuda mı sordun dercesine konusuyo benmle
Babası için adam ne yapsın kaç yasına gelmiş ne iş yapsın zaten bugüne kadar bizim için elinden geleni fazla fazla yaptı
Durumu kötü psikolojik olarak çökmüş durumda deyip gözleri sulu sulu oluyo
Ben düğün eşya diyince ya önemli olan hzuur değil mi kelebek ben sana almam mı diyorum hepsini alırım ama yok işte yok diyo niye yok diyincede ailemin ihtyiacı vardı bu kadar basit hep aynı cevaplar aynı replikler sıkıldımmm
45 yaş nedir ya,eniştem 54 yaşında,çocuk okutuyor,2 ayrı işte çalışıyor,sanki 45 ten değil,75ten bahsediyor senin çokbilmiş.Bizim 78 yaşındaki komşumuz yük olmuyor çocuklarına,kendi yağıyla kavruluyor,kelebek,kendine ne yapıyorsun böyle:KK43:

Ahh bi bilsem neyini sevmişim düşünüyorum da birbirinden saçma hal ve hareketleri var
O beni o eşofman üstünü almasın diye düşünürken kii ben zaten kendi paramla alcaktım ben ona ayakkabıyı al annen sevinir dedim safım işte
Öyle şeyler gözüme batmıyor o an ama sonra düşününce fazla geliyor
senin paranı sana yedirmeyeceği bu davranışıyla belli olmuş.

bir ayakkabıya 300-400 vermek çok fazla ayrıca.

KELEBEK konunu okuyunca resmen kendimi gördüm. Benim nişanlımla senin eski nişanlın aynılar. Bende konu açmıştım. Herkes bilezik istiyorsan kendi paranla al dedi bir sürü şekillere soktular. Açık açıkta yazamıyorum herşeyi. Ama şu var ki. Ailesine yaptıkları ile sana 60 liralık eşofman üstünü bana da 200 TL'yi çok görmesi insana dokunuyor.

45 yaş nedir ya,eniştem 54 yaşında,çocuk okutuyor,2 ayrı işte çalışıyor,sanki 45 ten değil,75ten bahsediyor senin çokbilmiş.Bizim 78 yaşındaki komşumuz yük olmuyor çocuklarına,kendi yağıyla kavruluyor,kelebek,kendine ne yapıyorsun böyle:KK43:
Heh bende bunu anlamıyorum oyle bi bahsediyor ki babasından durumundan insnaın çıkartıp para veresi geliyor
Ya insanlar simit satarak bile ekmeğini kazanıyo ben senin baban simit satsın demiyorum ama eli ayağı sağlam illa ki bi iş bulur diyorum çok kolay demi şehir bitmiş diye fırça çekiyo babam bilmiyor mu bunları diyo
Kendime yeterince zarar verdim farkındayım düşün düşün deli oldum yeter artık gerçekten bu sondu

Seni 4 yıl oyalamışlar, daha 4 yıllarını feda etme. O aileyle mutlu olamazsın. Sana gelin/ eş değeri verilmiyor. Seni aileden bile saymıyor. Yoluna bak artık, devam edersen daha nice konular açacaksın... 4 yıl gitti diye 4 yıllar gitmek zorunda değil. Karşına çıkabilecek kişilerin de çıkma olasılığını düşürüyorsun.

KELEBEK konunu okuyunca resmen kendimi gördüm. Benim nişanlımla senin eski nişanlın aynılar. Bende konu açmıştım. Herkes bilezik istiyorsan kendi paranla al dedi bir sürü şekillere soktular. Açık açıkta yazamıyorum herşeyi. Ama şu var ki. Ailesine yaptıkları ile sana 60 liralık eşofman üstünü bana da 200 TL'yi çok görmesi insana dokunuyor.
Mevzu bilezik para pul değil canım o değeri görememek
Parayla değer belli edilmez tabi ki ama olan bişeyi de karsıdaki adam senden kısıyosa saf yerine koyuyosa o zaman hazmedemiyosun
Ben kendisine de dedim ki keşke asg. ücret alan bi adam olsaydın da hesabını kitabını yapsaydın ekmeğini tastan çıkartırdın ama yok sen istersen 10 bin al ben sana yine güvenmiyorum dedim
Yani iş kazanmakla bitmiyor
Sen şuanda nişanlısın dimi o zaman ?

Seni 4 yıl oyalamışlar, daha 4 yıllarını feda etme. O aileyle mutlu olamazsın. Sana gelin/ eş değeri verilmiyor. Seni aileden bile saymıyor. Yoluna bak artık, devam edersen daha nice konular açacaksın... 4 yıl gitti diye 4 yıllar gitmek zorunda değil. Karşına çıkabilecek kişilerin de çıkma olasılığını düşürüyorsun.
Lafta en kıymetli en değerli benim
Onun annesinden babasından daha iyisi yok
Hep bizi düşünüyolar bla bla bla
Tamam iyi hoş insanlar ama bu maddi konular hiçte oğullarını düşündükleri anlamına gelmiyor
Bi ben düşünüyodum şimdi benide kaybetti 4 yılıma yazık oldu ama geleceğimi kurtardım inşallah

Nişanlılık sevgililik dönemlerinin %70inde bu olay var.
Sana çoğu kişi ayrıl diyecek, tabi buda bir seçenek bana da aynısı söylendi.
Hayatta her şey bizim için ama ben yaşadığım olaylardan tecrube edindim.
Nişanlımın ailesi sıkıntılı, paragöz.
Ailesiyle onu vurmamayı öğrendim.
Onun huyuna giderek istediğimi yaptırmayı öğrendim.
Eşya alırken uygun fakar kaliteden ödün vermemeyi öğrendim.
Tartışarak bir b*oka ulaşılmayacağını öğrendim.
Biraz akışına bırak canım. Benim ailemin 0 birikmişi vardı şu an 50 bin tl harcama yaptılar Allah bir yerden yardım ediyor.
Bunu bu şekilde anlat sevgiline.
Aile baskısı, sevgili dırdırı ilişkinizi yıpratır.
Ve en büyük tavsiyem KV faktoründen uzak ol kuyruk acım o benim:KK76:

X