canım kendini güzel ifade etmişsin bağırış çağırış olmadan tebrik ederim.inşallah herşey istediğin gibi olur
maasallah kendınızı gayet guzel ıfade edıyor ve savunuyorsunuz
sıze yapılanlara karsı kendınızı ezdırmıyorsunuz hakkınızı arıyorsunuz
neden 1 yıl boyunca cektınız anlayamadım
oncelıkle esınıze bravo
bu konusmalarınızı bılıyor ve hala sızı yalnız bırakıyor oldugu ıcın
kayınvalıdenızı savunmuyorum
gercekten gecınmek ve bırlıkte yasamak cok zor bır ınsan olabılır
ayrıca da buna mecbur degılsınız zaten
yanı aslında beklemeye de gerek yok madem bu kadar rahatsızsınız hemen ayrı eve cıkabılırsınız
ama durum sızın dusundugunuz gıbı karsılıklı kahve ıcerken sakınce sıkıntıları dıle getırme seklınde gorunmuyor uzaktan
sıze onun belaltından vurdugu kadar bence sızde belaltından vurarak agır konusmussunuz
bence bu konusmaları yaptıktan sonra hemen ayrı ev hazırlıgına baslamalıydınız
borçları varmış , ayrı eve çıkmak için borçlarının bitmesini bekleyeceklermiş, yani köprü- dayı meselesi ....bence de bu kadar yüze geldikten sonra evine de minnet etmemek gerek
benım bir kuruş borcum yok hepsi onların borcu.
3 kredi birden ödüyorum ben.ceremesini ben cekıyorum.
ayrı eve cıkarsanız benden bısey beklemeyin deyip resti çekti.
ozaman ben nıe demedim sende benden bişey bekleme.böyle daha iyimi olacak bu iş.
işi yokuşa süren o.
zaten ben hazırlıklara basladım.onların borcu yuuznden cıkamıyorum yoksa 1 dak. ddurmam.
seneye cıkıcam mecbur.yaz başında.
evinde 1 gr gözüm yok.hıçte minnet etmıyorum.benim evim var.eşimin hatrına beklicem mecbur.
eşiniz evlatlık bu kadın kendinden olmayan birine bakıp büyüttüğüne göre kötü biri olamaz çünkü bunu değme anne yapamıyor malesef... anladığım kadarılya siz borcu ödeneue kadar yanında kalırım diye düşündünüz böyle düşündüğünüzü kayınvalidenize söylemediz demi? kadın yoksa neden gidemezsiz desinki birde siz cocuğunucu bu kadına baktırmayı düşünüyorsunuz cok yalnış hem kadını beğenmiyorsunuz hemde beğenmediğiniz kadına cocuk baktırmak istiyorsunuz.... umarım kırılmadan dökülmeden bir çözüm yolu bulunur...
Bence çok güzel konuşmuşsun canım, çok iyi yapmışsın bu ne yaaa çek çek hayat geçer mi, keşke ben de konuşabilsem eşimin ailesiyle okudum konuşmalarınızı ilk fırsatta ben de içimdekileri söylicem senden feyz aldım.
Ayrı evde oturmak istemeni destekliyorum, sana hak veriyorum.
Ev alacak ve geçinecek paranız da varmış.
Birlikte oturmak zorunda dğeilsiniz bence.
Ama benim anlamadığım, kayınvalidenize "neden herkes senin hakkında olumsuz konuşuyor" diye bir soru sordunuz.
Sizin kendisi ile bir sorununuz varsa oturup onu konuşsanız, gayet makul konuşulabilecek bir bayana benziyor kendisi.
Benim gelinim, kızım veya herhangi bir gelip bana "senin hakkında böyle böyle diyolar, acaba neden?" dese vallahi çok sinirlenirdim.
Elalemin ne dediğinden k.validenize ne??
Bir kere gören bile yorum yapıyor demişsiniz, bir insnaı bir kez görmekle yorum yapılmaz, ön yargı olur o.
ben zaten ölümüne o eve gelmedımkı.ya nişanı atacaktım yada 2 sene katlanacaktım sonra ev alacaktım kı nıhayetınde oylede oldu.
ben eşimi cok sevdim.ondan ayrılmayı göze alamadım.durumuda yoktu herseyını borçla yaptı.duugnden sonra cok borç ödedik.ailesınden destek goremedı.
zor olacagını tabıkı düşündüm amaaannesini tanımıyodum.
Belki haklı olabilirsin, kimse sevmiyordur bazı insanlar aklına ne gelirse pat söyler sevilmezler o yüzden. Ama kadını zor duruma düşürmüşsün bence, başka bir eve çıkın ama kadına böyle yüklenmeyin yazık sesi bile çıkmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?