konuştuktan sonra pek bişey olmadı cnm.aynı tas aynı hamam.
şu ev alma konusu bi netleşsin (1-2 aya kadar) ozaman onla bir konusacagım pir konuşacağım.
bütün içimdekileri kusacağım.üste çıkmayı çok iyi biliyor.ağzı çok iyi laf yapar.
bir bakmışsın haksızsın.haklıyken haksız olursun.çok çakaldır.ben boyle bır zeka, böyle cevaplar görmedim. kadın 40'lı yaşlara taş çıkarır. bu yüzden elden ayaktan düşmüş bir kadın değil..
içim rahat yani..
ayy tam benm kaynanam nasıl gıcık oldum şimdikonuştuktan sonra pek bişey olmadı cnm.aynı tas aynı hamam.
şu ev alma konusu bi netleşsin (1-2 aya kadar) ozaman onla bir konusacagım pir konuşacağım.
bütün içimdekileri kusacağım.üste çıkmayı çok iyi biliyor.ağzı çok iyi laf yapar.
bir bakmışsın haksızsın.haklıyken haksız olursun.çok çakaldır.ben boyle bır zeka, böyle cevaplar görmedim. kadın 40'lı yaşlara taş çıkarır. bu yüzden elden ayaktan düşmüş bir kadın değil..
içim rahat yani..
ayy tam benm kaynanam nasıl gıcık oldum şimdi
çok üstüne gitme haksız olduğunu anlayınca ve durumu kurtaramayınca aglar acıtasyon yapar
neler söylüorm yaa işde insanın böle ahlakını da bozuluolar
canim ben biliyorum isin gecmisini az cok.. bence pes etme.. yani saygisizlik yapma, ama yeri gelince de lafini söyle onun yaptigini yap sen de ona.. sen de onu, onun kendi silahiyla vur, kisasa kisas.. bence de güzel laf, sen de beni sil o zaman de, mademe sinle ortak düsünceniz... sen iyice yaklasmayi düsünürken bence onun yok cikamazsiniz felan diye rest cekmesi fesatlik.. bazilari laftan anlamiyor gercekten. benim de basimda var biliyorum. bak evin ayri olsun, bi süre yabanci gibi davranir surat asar küser cart curt.. ondan sonra tipis tipis bir sey olmamis gibi gelir tekrar... tabiki fesatligi bitmez alismislar huylari olmus artik, her seye burun sokmadan olmaz ama ayni evden oturmaktan cok daha iyidi.. yani bosanma lafini agzina alma bence bak o cok da her an söylenecek bir sey degil ama deki ben izin almiyorum, haber veriyorum, bu bizim düsüncemiz, bizim hayatimiz de... göbeginiz bir mi kesildi sanki, ömür boyu bir arada olacak degilsinizya.. eli ayagi tutarken alissin sonra daha da zor olur icin.. dedigin gibi lafa gelince hepimizi ceplerinden cikarirlar ama acindarmaya gelince tutabilene ask olsun.. fevri olma sakin sakin anlat, anlasin o da...
kolay gelsin canim.. konusunca yine haberdar et..
evet cnm sen benim durumumu bilenlerdensin.
sakin konuştum zaten sabah.bu aksamda gayet sakin konusucam.
evet resmen rest ceker gibi çıkamassınız bu evden dıyor kadın yaaa. nasıl çıkılırmış görecek...
Bir tane erkek kardeşim var. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah annemi-babamı
bi acayip durumki sormayın bakın birkaç örnek vereyim.sizinkilerde böylemi kızlar;;
- yeni evli çiftlere (arkadaslarımıza) yemeğe gittik. eve geldik beni sormadılarmı? nie gelmedi demedilermi ? diyo.(hani sanki onlar onu çağırmışta biz götürmemişiz gibi yapıyo)
- akrabalarıma mevlüte falan gittim.oturmaya falan gittim.yani kısacası nereye gittiysem annen neden gelmedi demedilermi? diyo sürekli..
- gecen akşam eşim kahveye gitti.kaynanamda arkadasına gitti.bende tek kaldım komşulara gittim.eve geldim kaynanam evdeydi ama görmedim o odadaydı ben dırek içeriye geçip uyudum.ertesi akşam ''ben falan kişiyi gördüm bugun pazarda ( gittiğim kişiler).ama senin gittiğinden haberim varmış gibi yaptım. 'ayşe bizdeydi dün akşam 'demiş kadın. kaynanamda çaktırmamış sözde hee evet bılıyorum demiş. bilmiyorum ben yoktum evde o size gelmiş dese nolur ki.( yanı demek istiyoki ben benden habersiz oraya gittiğini çaktırmadım.aa habersiz çıkmış evden kaynanasının haberi yok demesinler diye böyle söyledim demek istıyor)
- bi keresinde annemlere gittik memlekete. geldik.işte komşulara demişki.. çok öenmli bişey için gittiler 'e napııym başka ne diiymki öyle demek zorunda kaldım' diyo.(sanki bıızm annemlere gitmemız normal değilmiş gibi anlatıyo.
çakallıkta laf koymada 1 numara..
siiznkilerde böyle laf ebeliği yapıyolarmı??
bir tane erkek kardeşim var. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah annemi-babamı
tüm düşüncelerinize hak veriyorum,çok zordur umarım sorun çıkarmazda ayrılırsınız..
yalnız şunu merak ettim ben yeni evliymişsiniz peki baştan bu olayı nasıl kabullendiniz,belliki mantıklı bi kadınsınız zor olacağını elbette düşünmüşsünüzdür,eşiniz size bu teklifi nasıl etmişti siz ne demiştiniz? kendi adıma merak ediyorum ve burda birsürü sevgilileri nişanlıları tarafından bu teklifin götürüldüğü kadınlar var ne demeli nasıl davranmalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?