öylemi dersin canım evet ya kafalarına yerleştimek lazım ki para istemesinler benimde allahın izniyle takım çok olucak inşallah çünkü şimdiden aldı yarısını sırf ev almaya katkı olur diye...ama bu takıları umarım isteyen olmaz binbir zahmetle alındı çünkü neyse artık bişeler yapıcaz ....ama ne yalan sölim canım cahilliktenmidir nedir bilmiom ama bana biraz cazip gelio beraber oturmak ,o evin gelini olmak ,oğullarının karısı olmak ,evde iş yapmak ,yemek yapmak falan gerçekten cazip gelio tabi yaptığım işlerde yaranabilirsem...kimisine yaranamazsın da...ya inşallah herşey dilediğim gibi olur
Pardon ne cazip geliyor, kaynananın evinde iş yapmak, yemek yapmak mı? Ayrıca o evin gelini olacaksın hanımı değil, kaynanan melek değilse çoook büyük bir ihtimal senin işini de beğenmicek, yemeğini de, herşeye karışacak, onun evinde yaşayacaksın. Benim babannem yaşlandı, annem baktı hala karışıyordu herşeye. Çünkü oğlunun evi, oğlunun parası. Yaranamazsın bu arada, herşeye atlamazsan, herşeyi ben yaparım demezsen, fedakar olmazsan, bir laf dediğinde karşılık verirsen belki yaranabilirsin. Ayrıca eşin para biriktirmeyi kafasına koymamışsa, her evin geliri kadar gideri olur, mutlaka birşey çıkar. Ben çalışıyordum, eşimin memleketine geldim, nişanlıydım evli bile değil, dediler ki hem para biriktirirsin hem tek başına ev tutman yanlız kalman doğru değil, kaynanamda kaldım 3-4 ay, inan benim maaşım da o eve gitti hep. Kira vakti gelir, onlarda olmaz eşim benden alır, eşimin kredi kartı, kıyafet, ben onlarda kalıyorum diye birşeyler alırdım, paraları biter ben verirdim, inan tek kuruş birikmedi. Ayrıca işten gelince evde çalış, haftasonu temizlik, kendime ev tutsaydım daha iyiydi. Ki sonra dayanamadım ev tuttum rahatladım. Ayrıca sürekli onlarda olacaksınız, mutlaka birşeyler alırsınız, birşeyler çıkar biriktiremezsiniz. Altınlarını bozdur, git peşinatını ver kalanını konut kredisi çek kira verir gibi ev sahibi ol. Ne diye kaynana kahrı çekeceksin, daha 23 yaşındasın, gençliğini heba etme bence.
İnsanlar çeşit çeşit düşünceler farklı farklı di mi?
Kayınvalidem aradığında telefona bakmayan ben,aynı evde oturup kayınvalidenizin evinin işini,yemeğini yapmak isteyen sizsiniz!
Canı gönülden diliyorum ki bu iyi niyetiniz suistimal edilmez..
Canım o aradığında bakmamanın bir nedeni varmıştır mutlaka, herşey karşılıklı. Ben de görümcem falan aradığında açmıyorum, bazen geri arıyorum. Bir kez işteydim telefonum çaldı baktım görümcem sanki elimde böcek varmış gibi hissettim istemsiz olarak elimden fırlattım telefonu. Kabus gibi geliyor bana.