- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
-
- Konu Sahibi tobosolu_dulcinea
canıım yine herşeyin harikaaa. Bana bunları nerden aldığını teker teker yazar mısın lütfeen bayıldımmmve işte en yeni cicilerim
Eki Görüntüle 1568707
benim aldığım bu resimde öndeki pembe yoğunluklu american servis
Eki Görüntüle 1568709
HSH den 2 li karaf setim
Eki Görüntüle 1568713
tatlımcanıım yine herşeyin harikaaa. Bana bunları nerden aldığını teker teker yazar mısın lütfeen bayıldımmm
MasaAllah, çeyizlerin harika canim
Devamini görmek dilegi ile
Zevkliiiiiiiiiiiii
Teşekkür ederim inşallahçok teşekkür ederim canım benimzevkli bulduğuna çok sevindim tatlım daha güzelleri gönlünce senin olsun inşallah
canım döküm tencereler cok agır oldugu için almadım ben kullanan var mı cevrende nasıllar
Herşeyin çok güzel maşallah cnm :)
Allah güzel günlerde sevdiceğinle birlikte kullanmayı nasip etsin inş
canım döküm tencereler cok agır oldugu için almadım ben kullanan var mı cevrende nasıllar
hayırlı olsun canımCanım ben çok araştırdım hatta anneminde onayını aldım yemeklerin cok lezzetli olduğuna dair elime alıncada kaldıramıycam ağırlıkta değil ancak içinde yemek varken çok ağır tabi yemek bittikten sonra ocaktan alırım artık dedim
Hatta alınca evde hemen denedik bile etli kuru fasulye yaptık annemle yediğim en güzel kuru fasülyeydi et yemekleri özellikle çok lezzetli oluyormuş çok zorlanırsam müstakbel eşimden yardim alırım artık nede olsa hayat müşterek
Cok teşekkür ederim canım hepimizin inşallah sevdiceğiyle mutlu yuvalarında güzel günlerde kullanmak nasip olsun çeyizlerini ☺ aldıkça ve aldıklarımın resimlerini buldukça ekliyorum ☺ senide takipteyim canım sevgiler