dulcinea nın çeyiz sandığı...

Ceyizimin ilk parcalarından canım bu dudüklü. alırken ürünle ilgili güzel yorumlar duyarak aldım ancak daha sonraki arastırmalarımda karacaya genel olarak bi eleştiri var özelliklede celigine yönelik cabuk küfleniyo düdüklünün kapagı cabuk bozuluyo vs diye ondan tereddütüm tatlım acaba yanlış mı karar verdim fissler mi alsaydım diyorum
fissler daha kaliteli evet ama karacanın düdüklüsü de güzel, hem artık almışsın kullan baktın sıkıntı yaşıyorsun istediğini alırsın. annem gerçekten çok memnun. ama çelik tencerelerinden menun değil bak. çok ince olduğu için dibini sarıveriyor

fissler daha kaliteli evet ama karacanın düdüklüsü de güzel, hem artık almışsın kullan baktın sıkıntı yaşıyorsun istediğini alırsın. annem gerçekten çok memnun. ama çelik tencerelerinden menun değil bak. çok ince olduğu için dibini sarıveriyor

Aynen canım almıs bulundum artık bende dediğin gibi yapmayı düşünüyorum kullanmaya başlıyım artık duruma göre karar veririm annenin begenmesinede sevindim deneyimini aktardıgın icinde cok teşekkür ederim kuzum ☺

sırada misafir çatal kaşık bıçak setim ve bardak kadeh setim var :KK9: henüz karar veremediğimden aralarına misafir yemek takımımı ekleyemiyorum ama o_O
0104281_emsan-chain-altin-91-parca-sandilkli-catal-kasik-bicak-takimi.png

31810776383808584485.jpg

Herşeyin yine harika canıım,:KK200: bardaklarımız da aynı bu arada:KK19:, güzel günlerde kullanalım inşallah:KK68:

amin kuzum inşallah hep birlikte :KK68: çok teşekkür ederim beğendiğine çok sevindim:KK9: bardaklarını hatırlıyorum tatlım topiciğini gezerken bende farketmiştim :KK66:
yemek takımıma karar veremedim bi türlü kuzum hatta senin misafir yemek takımını da çok beğendim düşündüğüm seçenekler arasında ama bi türlü karar veremiyorum benim kaşıklarıma ve bardaklarıma uyar mı diye :110:

Bardak ve çatal-bıçak setinde altın işlemeler var diye mi öyle düşünüyorsun canım. Bence uyarlar benimkilere de çünkü tabakların kenarlarından altın işlemeler geçiyor benim modelde de.
Burda daha net gözüküyor canım.
161890942_tn120_0.jpg
Ama belki biraz ağır kaçabilir senin bardak ve çatalların.
Bu tarz bi şey düşünürsen ben bunu da beğeniyorum canım ar-yıldızın bu takım. Senin bardaklarına falan da gider.
169232376_tn120_0.jpg

Bardak ve çatal-bıçak setinde altın işlemeler var diye mi öyle düşünüyorsun canım. Bence uyarlar benimkilere de çünkü tabakların kenarlarından altın işlemeler geçiyor benim modelde de.
Burda daha net gözüküyor canım. Eki Görüntüle 1567722 Ama belki biraz ağır kaçabilir senin bardak ve çatalların.
Bu tarz bi şey düşünürsen ben bunu da beğeniyorum canım ar-yıldızın bu takım. Senin bardaklarına falan da gider. Eki Görüntüle 1567723

ayyyy pammuğummmm çok teşekkür ederim kuzum :KK52: aslında pek sevmem altın işlemeleri altın detayları ama çkb setini çok beğendim aldım aslında ben çok abartılı olmadıkça renkli cıvıl cıvıl şeyleri severim :KK39:şimdi de hem bardak ve çkb setime uygun hale getirmeye çalışıyorum yemek takımını hemde çok ilerleyen yıllarda da kullanıcam misafir takımı sonuçta çokda renklı olmasın istedim ama çok ağırda sevmem:KK43: o nedenle yemek takımını biraz renkli alıp ağırlığı hafifletmek istiyorum :KK16: o yüzden altın detayları olan renkli çiçekli bi takım düşünüyorum 2. örnek ağır geldi ama senin takımın çok hoş kuzum yazdım bi kenara aklımdaki bikaç alternatiften biri :KK39: ama daha çok şu model var kafamda canım kütahya porselenden benzer bı ahşap amerıcan servisle buna benzer bi sofra düzeni oluşturmayı düşünüyorum nasıl olur sence pamuğum :KK52:

kütahya porselen25133.jpg

daha yakından
689-kutahya-porselen-bone-china-84-parca-25133-desenli-yemek-takimi.jpg

ayyyy pammuğummmm çok teşekkür ederim kuzum :KK52: aslında pek sevmem altın işlemeleri altın detayları ama çkb setini çok beğendim aldım aslında ben çok abartılı olmadıkça renkli cıvıl cıvıl şeyleri severim :KK39:şimdi de hem bardak ve çkb setime uygun hale getirmeye çalışıyorum yemek takımını hemde çok ilerleyen yıllarda da kullanıcam misafir takımı sonuçta çokda renklı olmasın istedim ama çok ağırda sevmem:KK43: o nedenle yemek takımını biraz renkli alıp ağırlığı hafifletmek istiyorum :KK16: o yüzden altın detayları olan renkli çiçekli bi takım düşünüyorum 2. örnek ağır geldi ama senin takımın çok hoş kuzum yazdım bi kenara aklımdaki bikaç alternatiften biri :KK39: ama daha çok şu model var kafamda canım kütahya porselenden benzer bı ahşap amerıcan servisle buna benzer bi sofra düzeni oluşturmayı düşünüyorum nasıl olur sence pamuğum :KK52:

Eki Görüntüle 1567750

daha yakından
Eki Görüntüle 1567751
Aaa kuzumm ben buna bayıldımmi biraz benimkilere benziyor. Çok güzel, bardak ve çatallarınla da çok güzel olur bu model. Fiyatı nasıl peki canım bu takımın?

Aaa kuzumm ben buna bayıldımmi biraz benimkilere benziyor. Çok güzel, bardak ve çatallarınla da çok güzel olur bu model. Fiyatı nasıl peki canım bu takımın?

canımmm çok sağolasın :KK54: çok sevindim beğenmene :KK5: ben netten baktım kuzum hep fiyatına kendi sitesinde 1600 tl kadar ama hepsiburada.com dan 1289 tl ye buldum kesin kararımı verirsem sanıyorum ordan alıcam ne dersin sen ne kadara almıştın kuzum :KK39:

canımmm çok sağolasın :KK54: çok sevindim beğenmene :KK5: ben netten baktım kuzum hep fiyatına kendi sitesinde 1600 tl kadar ama hepsiburada.com dan 1289 tl ye buldum kesin kararımı verirsem sanıyorum ordan alıcam ne dersin sen ne kadara almıştın kuzum :KK39:
Canım ben yemek takımı+ çatal kaşık takımını 1750'ye almıştım. Mağaza taşınıyordu şansıma her seyi elden çıkarıyorlardı ucuza. Onu yakaladım. Ama 1289 de gayet iyiymiş, kaçırma hiç canım karar verdikten sonra.

Canım ben yemek takımı+ çatal kaşık takımını 1750'ye almıştım. Mağaza taşınıyordu şansıma her seyi elden çıkarıyorlardı ucuza. Onu yakaladım. Ama 1289 de gayet iyiymiş, kaçırma hiç canım karar verdikten sonra.

çok teşekkür ederim pamuğum :KK39: benim çkb setimde indirimlerle 350 tl ye gelmişti yemek takımıyla birlikte senin aldığın rakama yaklaşmış olucak :KK16: taksitlerim biraz hafiflesin bikaç aya kadar misafir yemek takımımı da aradan çıkarayım istiyorum ki rahatlıyım :21: tabi fikrimi değiştirmemiş olursam o güne kadar :KK17:

X