- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
-
- Konu Sahibi tobosolu_dulcinea
Allah aşkla kullanmayı nasip etsin canim hepsi çok güzel günlük çatal bıçak takımına ayrı bayıldım
Canım herşeyin çok güzel, çok ciciGüzel, mutlu günlerde kullan inşallah
Canım bu arada günlük yemek takımını nerden aldın, hiç görmemiştim bu tarz model, çok beğendim. gerçi benim günlük yemek takımım var ama gördüğüm her şeyi alasım geliyor bu süreçte
ayy maşallah hepsi birbirinden güzel sevdiceğinle beraber güle güle eskit huzurlu mutlu bir yuvamız olsun inşşş...
amin canım çok teşk ederiminan hepsini severek özenerek aldım yavaş yavaş aldığım her şeyin resmini yüklemeyi düşünüyorum belki sanada fikir olur asenacım bu şekilde yeni yuvanda inşallah ben diğer arkadaşlardan epey fikir edindim
ben geç kalmışım ya bana da fikir olur tabi
canım topiğin hayırlı olsun senin çeyizciklerde maşallah hepsi birbirinden güzel devamını bekliyorum
yaklaşık 1 yıl var demi canım kısmetse sizin düğününüzeiyi para biriktirmişsin zaten sana naçizane tavsiyem böyle forumlarda gez alışveriş sitelerini takip et kafanda evinle eşya seçimiyle ilgili fikirler oluşsun hatta birde çeyiz listesi oluşturursan düğüne kadar herşey hallolur kuzum
aynen bir yıl var . Liste fikri iyiymiş
kesinlikle canım benim çok işime yaradı bu çeyiz listesihem ne aldığımı ne alacağımı biliyorum hemde ayni şeyleri tekrar almaktan kurtulmuş oluyorum malum aldığımız çeyizleri kaldırıyoruz hatırlaması zor oluyo sonra ben birde aldıklarımın resmini netten bulup bi dosyada biriktiriyorum buda bi başka taktik olabilir
wuuwww resimleri biriktirmek de güzelmiş ben ne alınır ne yapılır hiç bilmiyorum
her şeyin çok güzel canım güle güle kullanannemin düdüklüsü böyle çok memnun neden tereddüt yaşadın canım?