- 31 Mart 2015
- 2.898
- 5.627
-
- Konu Sahibi tobosolu_dulcinea
fissler daha kaliteli evet ama karacanın düdüklüsü de güzel, hem artık almışsın kullan baktın sıkıntı yaşıyorsun istediğini alırsın. annem gerçekten çok memnun. ama çelik tencerelerinden menun değil bak. çok ince olduğu için dibini sarıveriyorCeyizimin ilk parcalarından canım bu dudüklü. alırken ürünle ilgili güzel yorumlar duyarak aldım ancak daha sonraki arastırmalarımda karacaya genel olarak bi eleştiri var özelliklede celigine yönelik cabuk küfleniyo düdüklünün kapagı cabuk bozuluyo vs diye ondan tereddütüm tatlım acaba yanlış mı karar verdim fissler mi alsaydım diyorum
fissler daha kaliteli evet ama karacanın düdüklüsü de güzel, hem artık almışsın kullan baktın sıkıntı yaşıyorsun istediğini alırsın. annem gerçekten çok memnun. ama çelik tencerelerinden menun değil bak. çok ince olduğu için dibini sarıveriyor
canım sürahi takımı nerden aldın
Herşeyin yine harika canıım,mutfağımın yeni cicileri kızlarsu bardaklarım ve bardak altlıklarım
Eki Görüntüle 1563211
Eki Görüntüle 1563212
Eki Görüntüle 1563214
Eki Görüntüle 1563228
Eki Görüntüle 1563231
Herşeyin yine harika canıım,bardaklarımız da aynı bu arada , güzel günlerde kullanalım inşallah
Bardak ve çatal-bıçak setinde altın işlemeler var diye mi öyle düşünüyorsun canım. Bence uyarlar benimkilere de çünkü tabakların kenarlarından altın işlemeler geçiyor benim modelde de.
Burda daha net gözüküyor canım. Eki Görüntüle 1567722 Ama belki biraz ağır kaçabilir senin bardak ve çatalların.
Bu tarz bi şey düşünürsen ben bunu da beğeniyorum canım ar-yıldızın bu takım. Senin bardaklarına falan da gider. Eki Görüntüle 1567723
Aaa kuzumm ben buna bayıldımmi biraz benimkilere benziyor. Çok güzel, bardak ve çatallarınla da çok güzel olur bu model. Fiyatı nasıl peki canım bu takımın?ayyyy pammuğummmm çok teşekkür ederim kuzumaslında pek sevmem altın işlemeleri altın detayları ama çkb setini çok beğendim aldım aslında ben çok abartılı olmadıkça renkli cıvıl cıvıl şeyleri severim şimdi de hem bardak ve çkb setime uygun hale getirmeye çalışıyorum yemek takımını hemde çok ilerleyen yıllarda da kullanıcam misafir takımı sonuçta çokda renklı olmasın istedim ama çok ağırda sevmem o nedenle yemek takımını biraz renkli alıp ağırlığı hafifletmek istiyorum o yüzden altın detayları olan renkli çiçekli bi takım düşünüyorum 2. örnek ağır geldi ama senin takımın çok hoş kuzum yazdım bi kenara aklımdaki bikaç alternatiften biri ama daha çok şu model var kafamda canım kütahya porselenden benzer bı ahşap amerıcan servisle buna benzer bi sofra düzeni oluşturmayı düşünüyorum nasıl olur sence pamuğum
Eki Görüntüle 1567750
daha yakından
Eki Görüntüle 1567751
Aaa kuzumm ben buna bayıldımmi biraz benimkilere benziyor. Çok güzel, bardak ve çatallarınla da çok güzel olur bu model. Fiyatı nasıl peki canım bu takımın?
Canım ben yemek takımı+ çatal kaşık takımını 1750'ye almıştım. Mağaza taşınıyordu şansıma her seyi elden çıkarıyorlardı ucuza. Onu yakaladım. Ama 1289 de gayet iyiymiş, kaçırma hiç canım karar verdikten sonra.canımmm çok sağolasınçok sevindim beğenmene ben netten baktım kuzum hep fiyatına kendi sitesinde 1600 tl kadar ama hepsiburada.com dan 1289 tl ye buldum kesin kararımı verirsem sanıyorum ordan alıcam ne dersin sen ne kadara almıştın kuzum
Canım ben yemek takımı+ çatal kaşık takımını 1750'ye almıştım. Mağaza taşınıyordu şansıma her seyi elden çıkarıyorlardı ucuza. Onu yakaladım. Ama 1289 de gayet iyiymiş, kaçırma hiç canım karar verdikten sonra.