- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
-
- Konu Sahibi tobosolu_dulcinea
hayırlı olsun canım
Bende sonradan çok şey aldım ama eklemeye eriniyorum
ben aldıklarımı unuttum :) ve netten arastır bul bilgisayara indir üşeniyorumBende sonradan çok şey aldım ama eklemeye eriniyorum
ben aldıklarımı unuttum :) ve netten arastır bul bilgisayara indir üşeniyorum
:) inş en kısa zamanda diyelim ozman canmOyyyyy üşengeç seni ☺ şaka bi tarafa arşiv gibi albüm gibi oluyo canım hem de bir aradaki uyumlarını görüyorum ☺ üşengeçliğini yendiğinde seninde yeni cicilerini bekleriz canım☺
Al benden de o kadar canım ☺ hepsi kutusunda dolaplara bazaya kaldırılmış vaziyette açıpta fotoğraflamaya üşeniyorum inan ki ☺ bende hatırladıklarımın resimlerini netten indirip öyle yüklüyorum buraya ☺
ben aldıklarımı unuttum :) ve netten arastır bul bilgisayara indir üşeniyorum
:) inş en kısa zamanda diyelim ozman canm
Netten indirmeye de üşeniyorum ama bi gün vericem kendimi bu konuya :)
yaaa bayıldım resmen hrşeye bayıldım zevklerimiz çok tutuyo :)) ama özellikle bu yemek takımıyla bardakları nereden aldığını sorabilir miyim?? birde havluların ve nevresimlerin sarev mi çok kaliteli duruyorlar güle güle guzel gunlerde kullan Allah daha iyilerini nasip etsinnnnnn :))sıradakiler
günlük olarak kullanmayı düşündüğüm 2. yemek takımım ve onunla uyumuna bayıldığım su ve meşrubat setim
Eki Görüntüle 1551432
Eki Görüntüle 1551434
yaaa bayıldım resmen hrşeye bayıldım zevklerimiz çok tutuyo :)) ama özellikle bu yemek takımıyla bardakları nereden aldığını sorabilir miyim?? birde havluların ve nevresimlerin sarev mi çok kaliteli duruyorlar güle güle guzel gunlerde kullan Allah daha iyilerini nasip etsinnnnnn :))
Cevabin icin tesekkrederim harikasinn, gecen gun chakra magazasina ugradm, pikelerini almissin ama yinede soylicem :)) lillia diye bi pikesi var duz renkler ama tamamen bambu yumusacik. Hani sade ama şik yillarca al kullan dersin ya oyle bisi, internetten bisiye benzemiyo ama dokunman lazim :))) indirimde 185 tl cift kisiligi idi, tabiki baya tuzlu. Napalim yani :) buarada canim fabress markasini hic duymadim tac sarev tarzimi iyimidir?Canım çooook teşekkür ederim samimiyetin ve güzel dileklerin için ☺ yemek takımı ve sürahi seti emsan anadolu serisi diye geciyo netten aratırsan hemen karsına cıkıcaktır ben emsanın kendi sitesinden aldım ama başka yerlerde de bulabilirsin canım
Havlularımda evet sarev chakra ve fabress
Nevresim takımım taç, pike takımımda birisi özdilek 2 si sarev canım umarım yardımcı olabilmişimdir ☺ güzel dileklerin için tekrar cok teşekkür ederim rabbim hepimize mutlulukla aşkla kullanmayı nasip etsin ☺
Cevabin icin tesekkrederim harikasinn, gecen gun chakra magazasina ugradm, pikelerini almissin ama yinede soylicem :)) lillia diye bi pikesi var duz renkler ama tamamen bambu yumusacik. Hani sade ama şik yillarca al kullan dersin ya oyle bisi, internetten bisiye benzemiyo ama dokunman lazim :))) indirimde 185 tl cift kisiligi idi, tabiki baya tuzlu. Napalim yani :) buarada canim fabress markasini hic duymadim tac sarev tarzimi iyimidir?