Ya kardeş cidden gerçek misiniz..size özel değil sozlerim ..yahu bekarkızlar ne işniz var boşanmış çocuklu adamlarla...yahu birşnşzin birlikteliği rast gitse dişimi kırcam..birde çocuklu yahu..iki konu okusanız şurda konu açmazdınız bence..ama biz ne desek boş siz yaşayıp göreceksiniz...Merhabalar sırf bu durum içime dert olduğu için üye olup yazmak istedim. İllaki benim gibiler vardır görüşlerinizi merak ediyorum. 25yaşındayım hiç evlenmedim .Sevgili olduğum adam 31yaşında başından bir evlilik geçmiş bir de küçük kızı var bir sene evli kalmış anlaşamayıp ayrılmış zaten görücü usulü sevmeden evlenmiş. Kadınla hiç bir şekilde görüşmüyor biliyorum zaten hergün beraberiz ama ayda iki üç kez kızını görüyor. Adam beni cok seviyor el üstünde tutuyor kıymetimi biliyor ona cok güveniyorum o konuda bi sıkıntım yok. demek istediğim ben bekarım o evlenmiş boşanmış diye benm de derdim yok fakat ailemin hala haberi yok ve tepkilerinden korkuyorum söylemeye cesaretim yok karşı çıkacaklarını adım gibi biliyorum ne yapmalıyım aileme söylerken nasıl bir yol izlemeliyim fikri olan varsa lütfenn
Bu devirde onun gibi seveni bulmak da cok zorrr. Kimse içime su serpmiyor ya
sakın evlenme bu adamla, senden o çocuğa anne olmaz.Kızla annesi uzak bi ile taşındılar kız hep annesiyle yaşayacak ama annesinin başına bişey gelirse ne yapcaz dedim o zaman alıcaz tabiki dedi zaten bende okadar kötü kalpli bi insan değilim tabiki alırız dedim ama içten içe öyle bir şey olmasın diye de dua ediyorum
Küçücük kızını, ayda 2-3 kere gören bir babayı eşiniz yapabilecek misiniz?
Bu bile ne kadar 'sorumluluk' sahibi bir insan olduğunu anlatmaya yetiyor...[/ QUOTE Düşünceniz yanlış. Sonuçta anne baba ayrılmış. Elbette sayılı görecek. Ne yapsın hergün, her saat başı mı görsün? Anne babası ayrı olan çocukların babaları tarafından ayda 1 kez gördükleri çocukları var. Siz istiyorsunuz herhalde hep birlikte Yaşasınlar .Ayda 2-3 kez gayet normal ailesi dağılmış bir çocuk için.
Burda bakire de değilim cümlesi var ama açtığı konuda bu cümle yok Allah Allah.o bekar degıl mı? boşanmış adama bekar demıyorsun sanırım :=)
Yani sizin standartlarınıza göre, yuvası dağılmış bir çocuk ancak 2-3 kere hakeder babayı ya da anneyi görmeyi...Burda bakire de değilim cümlesi var ama açtığı konuda bu cümle yok Allah Allah.
Ben yapmazdim gerek yok. Bekar adam mi yok piyasada.
Babam bekar, ben evlendim gittim. Evlenme niyeti ile birileri ile gorustugu oldu. O da hep hic evlenmemis, nerdeyse benim yasitim kadinlarla ilgileniyor. (Babam 44 ben 24, görüştükleri 28 32 arasi) hem de bayagi bayagi ilgileniyor, sonra ne oluyorsa tanışıyoruz ve "kizim bir numaradir benin icin" dedigi anda o is bozuluyor.
Muhtemelen seyrek gorusuyoruz diyip diyip cark ediyor.
Kendi babam olabilir ama bu yanlis iste. Kadinlar da su duruma prim vermese keske. Istisnalar olabilir mi, olabilir ama cok yayginlasti artik bu. Gerek yok.
Inanin su da var, bir adam bosanmissa % 90 adam sucludur. Kadinlar cok yuva yikma meraklisi degil. (Bu bosanan adamlarin da eski karisi hep manyak cikiyor bide) Adamlar tabiri caizse defolu ki bosanmis yani bir sey var ki bu adamla olan yuvasini bir kadin yikmis. Bile bile lades demek bu...[l Anneniz boşanmış mi?
Yahu niye saptiriyosunuz konuyu. Çoğunlukla öyle olmaz mı. Boşanmış bir baba evladını ne sıklıkta görür ya da annesi ne kadar müsade eder. Ben farklı yazdım siz öyle algiladiniz. Benim sinirlerim bir ziplarsa neticesi farklı olur o yüzden kaale almiycam artıkYani sizin standartlarınıza göre, yuvası dağılmış bir çocuk ancak 2-3 kere hakeder babayı ya da anneyi görmeyi...
Hayata diğer akranlarından 1-0 geride başlamak zorundadır, çünkü o bir yıkılmış yuvanın meyvesidir.
Her gün sevgiye gerek yoktur, çünkü o çocuk mutluluk getirip o aileyi arada tutamamıştır( görevi o ya zaten!)
Öyle mi anlamalıyım?
Pardon da 'boşanma' eylemi karı*koca ilişkisi ve kadın erkek için geçerlidir.
Burada çocuklara yer var mı?
30 günde 60 kere görse bir adam çocuğunu gene az gene az...
Evlat yahu bu, oyun görüşmeleri, altın günü yapmıyorsunuz, ömrünüz boyunca bir canlının maddi ve manevi tüm sorumluluklarını aldığınızın bilincinde olarak, bütün benliğinizle yapıyorsunuz o çocuğu.
Annesi babası birbirini istemiyor diye 'itilmek' zorunda mı yahu!!!
İsterse günde 5 defa görsün, aynı evin içerisinde seslenmeye bedel midir bir çocuk için bu görüşmeler...
2-3 bile çok iyiymiş, vay be...
Mübarek günde zıplattınız sinirlerimi...
Çoğunluk olması 'doğru' olduğunu ispatlamaz hiçbir şeyin.Yahu niye saptiriyosunuz konuyu. Çoğunlukla öyle olmaz mı. Boşanmış bir baba evladını ne sıklıkta görür ya da annesi ne kadar müsade eder. Ben farklı yazdım siz öyle algiladiniz. Benim sinirlerim bir ziplarsa neticesi farklı olur o yüzden kaale almiycam artık
ilk mesajda ben görmüştümBurda bakire de değilim cümlesi var ama açtığı konuda bu cümle yok Allah Allah.
Yazmanı bekledım burdamısın dıyeİçten içe istemiyorum dedim diye herkes yerden yere vurmuş. Haklı olabilirsiniz ama daha 25yaşındayım okulu yeni bitirmişim yeni atanıp kendime taze bir hayat kurduğum sıralarda bu insan karşıma cıkıyor ve bianda herşeyim oluyor. Siz sanıyorsunuz heralde hemen hop diye kucağına atladım hiçbirşey önemsemeden.. Aylarca reddettim sakın beni birdaha aramalardan tutun yüzünü bir daha görmek istemiyorum lara kadar direttim. Ben istemiyorum yapamam dedim bi deneyelim belki okadar zor olmadığını sende göreceksin dedi beni tanıyınca belki hafifleyecek bu düşüncelerin dedi öyle de oldu bir yıllık bir süreçte hiç pes etmedi beni tavlamak için. Şimdi de herşeyim oldu vazgeçmek nekadar kolay olabilir bnm için bilmiyorum. Evet ben daha kendimi cocuk gibi görüyorum hala kendimi eğitme aşamasındayken başkasının cocuğuna nasıl anne olabilirim doğru yani içten içe istemiyorum! O kadr üzülüyorum ki keşke sevdiğim adamın geçmişi böyle olmasaydı keşke bunları yaşamasaydı hiç bir engel olmadan bizde mutlu olsaydık.. Sonra bakıyorum biz zaten suan cok mutluyuz ama ilerde olacağımızın garantisi var mı? Eski eşi ve cocuğu olmasaydı yine de ilerde mutlu olacağımızın garantisi var mı?? Ayda neden iki üç kere görüyor konusu ise farklı illerde yaşıyorlar her haftasonu gidip gelemiyor işi dolayısıyla. Neden boşandıkları ise tabiki suan tek seçeneğim ondan dinlemek. Ne yapayım açıp eski karısına mı sorayım açıp annesine babasına mı sorayım ki ne sıfatla henüz öyle bişeymiz yokken. Bana sadece dava dosyalarını gösterdi dosya da yazan ise kadının haksız olup haklı tarafın ve,davayı kazananın erkek olduğudur. Kafa karışıklıklarım var doğru keşke bunları tecrübe etmiş birileri yazsa.yazsa bana. Cünkü böyle bişey başıma gelmeseydi ve bi arkdşm aynı durumda olsaydı vereceğim ilk ve tek tepki kızım salak mısın ne işin var olurdu. Teşekkürler