Dul ve cocuklu bir adamla evlenmek..

1 sene zaten kısa bir zaman bence birini tanımak için, bir de madem kadın kusurlu idi artık o kusur her ne ise, neden kızının velayetini almamış

benim de yapabileceğim birsey değil mesela, insan kendi çocuğuna tahammül edemiyor bazen, üvey olup şunu surdan al şuraya koy desen büyük olay olur, anlatamazsın, bu işte bahsi geçen tarafların çok iyiniyetli çok sabırlı empati yeteneği yüksek insanlar olması lazım, adam kadın eski eş çocuk aileler hepsi böyle olmalı ki yeni başlayan ilişki yürüsün

İçten içe istemiyorum dedim diye herkes yerden yere vurmuş. Haklı olabilirsiniz ama daha 25yaşındayım okulu yeni bitirmişim yeni atanıp kendime taze bir hayat kurduğum sıralarda bu insan karşıma cıkıyor ve bianda herşeyim oluyor. Siz sanıyorsunuz heralde hemen hop diye kucağına atladım hiçbirşey önemsemeden.. Aylarca reddettim sakın beni birdaha aramalardan tutun yüzünü bir daha görmek istemiyorum lara kadar direttim. Ben istemiyorum yapamam dedim bi deneyelim belki okadar zor olmadığını sende göreceksin dedi beni tanıyınca belki hafifleyecek bu düşüncelerin dedi öyle de oldu bir yıllık bir süreçte hiç pes etmedi beni tavlamak için. Şimdi de herşeyim oldu vazgeçmek nekadar kolay olabilir bnm için bilmiyorum. Evet ben daha kendimi cocuk gibi görüyorum hala kendimi eğitme aşamasındayken başkasının cocuğuna nasıl anne olabilirim doğru yani içten içe istemiyorum! O kadr üzülüyorum ki keşke sevdiğim adamın geçmişi böyle olmasaydı keşke bunları yaşamasaydı hiç bir engel olmadan bizde mutlu olsaydık.. Sonra bakıyorum biz zaten suan cok mutluyuz ama ilerde olacağımızın garantisi var mı? Eski eşi ve cocuğu olmasaydı yine de ilerde mutlu olacağımızın garantisi var mı?? Ayda neden iki üç kere görüyor konusu ise farklı illerde yaşıyorlar her haftasonu gidip gelemiyor işi dolayısıyla. Neden boşandıkları ise tabiki suan tek seçeneğim ondan dinlemek. Ne yapayım açıp eski karısına mı sorayım açıp annesine babasına mı sorayım ki ne sıfatla henüz öyle bişeymiz yokken. Bana sadece dava dosyalarını gösterdi dosya da yazan ise kadının haksız olup haklı tarafın ve,davayı kazananın erkek olduğudur. Kafa karışıklıklarım var doğru keşke bunları tecrübe etmiş birileri yazsa.yazsa bana. Cünkü böyle bişey başıma gelmeseydi ve bi arkdşm aynı durumda olsaydı vereceğim ilk ve tek tepki kızım salak mısın ne işin var olurdu. Teşekkürler

Yaşamış, yaşamakta olan biri olarak seni incitmeyecek bir yorum yazdığımı düşünüyorum
25 yaş evlilik için zaten bence erken bir yaşken, bir de çocuklu bir adamla evlilik için çok zor bir zaman
Düşüncelerin için asla seni kınamam, yaşının gerektirdiği şekilde düşünüyorsun
Bir konuda hatalısın ama ; kimse kimsenin her şeyi, ömrü, yaşamı falan değil, evlenip de aynı evin içine girince her şeyin rengi değişiyor, o yüzden bu evlillikten vazgeçmeni dilerim, hakkında hayırlısı olsun

hemen herkes aynı şeyi söylemiş. bunca insanın bir bildiği vardır diye düşün. insan duygusal olarak yoğun duygular hissettiği zamanlarda doğru kararlar veremiyor. aklınla karar vermen gerek. bu forum bunun için var. biz daha objektif ve akılcıyız çünkü birşey hissetmiyoruz. hissederek verilen bir cevap acıları hissettiğin zaman sana daha büyük acılar olarak dönecek. iyi düşün. iyi hisset değil lütfen iyi düşün.

Ailenizin, evlenip boşanmış biriyle evlenmenize tepki vermeden önce bir gün aynı şeyi kendi çocuklarının da yaşamayacaklarından emin olmaları lazım. Evlilik şans oyunu gibi yarın sizin de yanlış bir evlilik yapmayacağınızın garantisi yok. 33 yıl evli kalıp boşanan insan gördüm ben. Fakat daha önemlisi sizin bu konuyu sorun edip etmeyeceğiniz. Yarın birgün evlendiğinizde tartışmalar olacaktır illa ki, eşinize evlenip boşandığını hatırlatmayacağınızdan bunu onun başına kalkmayacağınızdan emin olmalısınız. Çocuğu şimdiden problem ediyorsanız bu konuyla ilgili karar vermeden önce daha fazla düşünmenizi tavsiye ederim.

Evlenmeyi askıya aldık henüz aileme de birşey söylemiyorum herkese yorumları için teşekkür ederim
tatlım biliyorum aşıksın ,belki de başarabilirm ,hiçbir şeyin garantisi yok ki diye düşünüyorsun 25 yaşının cesaretiyle ama en azından zaman iste erkek arkadaşından ,1 yıl gerçekten çok az bir zaman ..

Evlendikten sonra yok nafaka veriyor nasil engellerim, kizini yanina aliyor ama bastan boyle konusmamistik, eski karisiyla kizin okulu icin gorusmus ne yapmaliyim tarzi konular acmayacaksaniz bir sorun olmaz tabii ki.

X