Evet ama oyle olabilmek icin sabirli olmak akilli davranmak her seyden onemlisi icten samimi kalpten olmak lazim. Zorlamayla olmaz. Gonulsuz olmaz. Senin su icten ice oyle birsey olmasin diye dua ediyorum cumlen cok onemli. Hazir olmadigini dusunuyorum. Hakkinda hayirlisi olsun.İkinci örnek güzel
İste bu sebepten cocuklu bir adamla evlenmemelisinizKızla annesi uzak bi ile taşındılar kız hep annesiyle yaşayacak ama annesinin başına bişey gelirse ne yapcaz dedim o zaman alıcaz tabiki dedi zaten bende okadar kötü kalpli bi insan değilim tabiki alırız dedim ama içten içe öyle bir şey olmasın diye de dua ediyorum
ki bu adamlar saçma sapan zamanlarda amanda benim evladım bir tane muhabbeti yapıyorlar..okulumda 27 yaşında bir velim var,tıpkı konu sahibinin anlattığı durumda,kadıncağız çocuğu elleriyle getirir götürür,tertemiz bakar,hani az çok vücut dilinden yapmacık mı yoksa özveriyle mi yaptığını anlayabiliyoruz..başlarda annesi ile kalması kararlaştırılan çocuk babanın evlenmesi ile hem çocuğun hem eski eşin kıskançlık krizleriyle soluğu babanın evinde alıyor..onca zaman 2 ayda bir çocuğunu gören baba ne hikmetse bir anda koruyucu melek kesiliyor,kendisi hiçbir taşın altına elini sokmazken yeni eşinin en ufak hatasında üvey anne yaftasını yakıştırıyor..okulda çocuklara daha yakın olmak adına kendi sınıfımda sadece kendim okumak üzere çocuklarıma her hafta derslerinize engel olan sorununuz nedir diye kapalı bir kağıda yazmalarını isterim ..bu çocuk her hafta üvey annem aslında beni seviyor fakat üvey olduğu için ben ondan nefret ediyorum ,annem de sevmiyor zaten ,evimizden giderse daha iyi ders çalışırım yazıyor..okulda en ufak yaramazlığı bulunmayan çocuk evde üvey anneye kan kusturuyor,bunu çocuk kendi anlatıyor dertleşmek için bize..velhasıl kelam hayat her zaman kararlaştırılan veya verilen sözler doğrultusunda ilerlemiyor,bile bile lades dememek lazım..Çocuğunu 2-3 ayda bir gören adamı sevebilmek hatta evlenmeyi düşünmek...
Yüzüne dahi bakılmayacak bir adam.
Ayrıca sadece yapabilir miyim muhakemesini yapmayın, olur da sizin de çocuğunuz olur ve ayrılırsanız babasının 2-3 ayda görebilecek kapasitede olduğunu hesaba katın.
Son olarak kendi kızına bile düşkün olmayan adamın sevgisine inanabilmeniz ise bambaşka bir muamma...
asıl sorun bence burda başlıyor çünkü ilk babalık heyecanını o adam tatsın istiyor. önemli olan herhangi birinin ilki değil o adamın ilki olmak istiyor. konu sahibi benim gibi düşünüp hadi hamileliği gördü ama çocuğunu yanında büyütemedi ama bizim çocuğumuz bizim yanımızda büyücek diyerek avutabilir belki kendini. deli divane aşıksa ne denir kiAman ne işin var canım ya. Bir adamın ilk heyecanları olmak istemez misin? Bir adama babalığı ilk sen tattırmak, hamileyken seninle aynı duygu ve heyecanları yaşamak istemez misin? Ben yapamazdım.
Kızının olması sizi rahatsız etmiş,annesi başında şu an,Allah korusun inşallah kadina birşey olmaz ama ya olursa diye şimdiden dua ediyorsunuz çocuk size kalmasın diye,birde o çocuk tatillerde bir süre yanınızda kalır,babası görmek isteyecektir,o zaman ne yapacaksınız. Iyi düşünüp değerlendirin durumu bence,siz çocuklu bir adamla yapamazmışsınız gibi hissettim bu yazdıklarınızdan sonra.Kızla annesi uzak bi ile taşındılar kız hep annesiyle yaşayacak ama annesinin başına bişey gelirse ne yapcaz dedim o zaman alıcaz tabiki dedi zaten bende okadar kötü kalpli bi insan değilim tabiki alırız dedim ama içten içe öyle bir şey olmasın diye de dua ediyorum