Malesef calisma imkanim yok bi kücük cocugum varCalisma imkanin yokmu?Calisip kendi parani kazanip en azindan kirani odeyebilecek kadar gelirin olsa birsey diyemez.
65 yasindaSen de kaynanana laf sok, canından bezdir eşinin yanında iyi ol, belki o bıkar ayrı eve çıkın der. Yoksa eşin bırakamaz annesini. Bu arada kaç yaşında? Belki kadın da sizi istemiyordur.
Mantıklı özellikle yemeklerine katsın kaynanasinin hemen uyur Adile Naşit hesabı offff offff vayyy amann oyyyyAman ver uyku ilacını uyusun dursun.
İki ilimiz sallanıyor can ve mal kaybı var ama siz parmak kaslarınızı yorarak kadınlar kulübüne girip duyarınızı yazıyorsunuz. Duyarlı bir vatandaş olup, buraya girmek yerine o iki ile koşup gidip yardım etmek zor olmaz demeye geldim.İki ilimiz sallanıyor can ve mal kaybı var ve siz kaynana konusu acıyorsunuz? En azından bir süre duyarlı bir vatandaş olup, kaynananızLAN ilgili yazmazsanız ölmezsiniz demeye geldim
Kocaeli'nden Elazığ ve Malatya'ya koşmam pek mümkün değil malesef. Ama olsaydı koşardım. Koşmuşluğum da vardır. Gerekli yardımları yaptık kendi çapımızda. Milletin burada canı burnundayken en azından 'hayati' olmayan meselelerle ilgili konu açmıyorum.İki ilimiz sallanıyor can ve mal kaybı var ama siz parmak kaslarınızı yorarak kadınlar kulübüne girip duyarınızı yazıyorsunuz. Duyarlı bir vatandaş olup, buraya girmek yerine o iki ile koşup gidip yardım etmek zor olmaz demeye geldim.
Bunlara hiç gerek yok bence hanımefendi.
İki ilimiz sallanıyor can ve mal kaybı var ve siz kaynana konusu acıyorsunuz? En azından bir süre duyarlı bir vatandaş olup, kaynananızLAN ilgili yazmazsanız ölmezsiniz demeye geldim
Bulunduğum iç anadolu bölgesinden Kocaeli’ye selamlar diliyorum. Belki konu sahibi de gerekli yardımları yapmıştır, belki bilemeyiz. Ve belki de depremden haberi yok. Bilemeyiz elbette. Her ihtimali düşünmek gerekiyor tabi.Kocaeli'nden Elazığ ve Malatya'ya koşmam pek mümkün değil malesef. Ama olsaydı koşardım. Koşmuşluğum da vardır. Gerekli yardımları yaptık kendi çapımızda. Milletin burada canı burnundayken en azından 'hayati' olmayan meselelerle ilgili konu açmıyorum.
Bnde biraz insan olun demeye geldim.İki ilimiz sallanıyor can ve mal kaybı var ve siz kaynana konusu acıyorsunuz? En azından bir süre duyarlı bir vatandaş olup, kaynananızLAN ilgili yazmazsanız ölmezsiniz demeye geldim
Ne işiniz var o zaman KK da. Siz de duyar kasma derdiyle yorum yazıyorsunuz. Elaleme yapma dediği şeyi kendi yapan giller habsjsnslsKocaeli'nden Elazığ ve Malatya'ya koşmam pek mümkün değil malesef. Ama olsaydı koşardım. Koşmuşluğum da vardır. Gerekli yardımları yaptık kendi çapımızda. Milletin burada canı burnundayken en azından 'hayati' olmayan meselelerle ilgili konu açmıyorum.
Bugun acilan sosyal medyadaki butun mesajlara, konulara girip, kafanizi uzatip 'deprem oldu siz burada ne yapiyorsunuz ayip ayip' mi diyorsunuz? Yoksa sadece kadinlar kulubunde mi yapiyorsunuz? eger oyleyse cok ayipladim sizi. Hepsine yazsaniz olmezsiniz heryerde duyar kasinİki ilimiz sallanıyor can ve mal kaybı var ve siz kaynana konusu acıyorsunuz? En azından bir süre duyarlı bir vatandaş olup, kaynananızLAN ilgili yazmazsanız ölmezsiniz demeye geldim
Özelden yollayabilir misiniz bana rica etsem çok merak ettim. Ayrıca yoruma +1 katılıyorum.Kaynanamlan
Diom
Türkçe bilmiyor k.k kadınları.
Şu sütoğlan adamlarla evlenmeyin. Tek erkek cocuk sıkıntılı oluyor. Bu cografyanin erkek anneleri ruh hastasi. Ogullarini , eş yerine koyuyor. Muhafazakar gorunumlu oglu ile cinsel ensest iliski yasayan anneler var. Inanmayanlar icin özelden belge de paylasabilirim. Neyse
Valla kardesim sen boşanmazsin. Senin kulvarındaki kadinlar hem cam kenarı hem ön koltuk ister. Kociş olmadan nefes alamazsiniz siz.
Hem sikayet et hem de bosanma
olduuu
Kaynanamlan
Diom
Türkçe bilmiyor k.k kadınları.
Şu sütoğlan adamlarla evlenmeyin. Tek erkek cocuk sıkıntılı oluyor. Bu cografyanin erkek anneleri ruh hastasi. Ogullarini , eş yerine koyuyor. Muhafazakar gorunumlu oglu ile cinsel ensest iliski yasayan anneler var. Inanmayanlar icin özelden belge de paylasabilirim. Neyse
Valla kardesim sen boşanmazsin. Senin kulvarındaki kadinlar hem cam kenarı hem ön koltuk ister. Kociş olmadan nefes alamazsiniz siz.
Hem sikayet et hem de bosanma
olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?