Dul kaynanamlan birlik :(

Hanımefendiler,
ülkece bir depremi yaşamak, insanlarımızın vefatı hepimizi derinden sarstı üzülmeyenimiz yoktur lakin yine de dün gece hepimiz uyuduk, sabah ailelerimizle, çoluk çocuklarımızla kahvaltımızı ettik, ev işlerimizi yaptık, çünkü hayatın döngüsü böyle, ne kadar üzülürsek üzülelim ateş düştüğü yeri yakar, keza sitede de belki bugün birilerinin anne babası öldü, belki birilerimiz bebeğini kaybetti, birilerimiz evlilik heyecanı yaşıyor, belki bir yerlerde bir kadın eski eşi tarafından öldürülüyor, birileri üzülürken hayat kaldığı yerden devam etti ediyor, bu sebeple rica ediyorum kimse kimsenin ne duyarlılığını sorgulasın ne de konu açıyorlar diye tepki göstersin.

Konuyu dağıtmayınız.

Bende abisi tarafından tecavüze ugrayan bir kadın tanıyorum. "Evlenirken bakire değildi" diye ikinci sınıf insan muamelesi gördü. Boşandı sonra. Ailesi ona hiç sahip çıkmadı. Olayı örtbas etmek için

Alttan almayın sizde madem öyle bırakın kopsun kıyamet, eşime yansıtmayacağım diye de kendinizi yormayın, yansısın. Nedir bu kaynana faciaları ya.

Tecavüz eden abi hiç bunun icin yargılanmadi. Elini kolunu sallayarak kendi eşi ve çocukları ile geziyor ortalıkta. Dışardan baksan adam gibi görünüyor böyle pislikler.

Ben dava devam ediyor diye biliyordum. Bir de evli miymiş? Öyleyse başka bir haberle karıştırdım. Aynı iğrençlik her yerde. Karısı nasıl boşamamış? Kardeşine bunu yapan kendi çocuklarına neler yapmaz. Allahım aklımı koru.

Bu kadın hiç haberlere çıkmadı. Eşide öğrendi ama ayrılmadı. Diger kardeşler öğrendikten sonra sok oldular belki, ama yinede kimse kadının yanında durmadi.

Okumak serbest mi

Bu kadın hiç haberlere çıkmadı. Eşide öğrendi ama ayrılmadı. Diger kardeşler öğrendikten sonra sok oldular belki, ama yinede kimse kadının yanında durmadi.

Of ya kadın ne yapıyor şimdi ne haldedir kimbilir. Eminim onu suçlayanlar bile olmuştur.

Kadın oğlunun yanına çökmemişki oğlan evlenip anasının yanına çökmüş bir de çocuk yapmış. Kadın da rahatsız belki git diyemiyor. Biraz da bu açıdan bakın.
Yok öyle degil yani kadin herseyi diyebilirde bize gidin mi diyemez
Ilk basta zaten dedi burda kalalim diye bende tabi bilmiyordum beraber yasamak nasil oldugunu dedim belki hersey güzel olur o yüzden kabul ettim
Bilseydim böyle olacagini hic evlenmezdim

Ben bilmiyordum böyle olacagini dedigim gibi bilseydim hic evlenmezdim
Aynen öyle Bende oglumda kesinlikle kabul etmem
Niye gelinim ile aramizi bozalimki
Onlar ayri otursunlar Ben ayri
Mesafeli olunca hersey daha güzel

Başta siz evlendikten sonra kayınpederiniz vefat etti de birlikte yaşamak durumunda kaldınız sandım.

Bile bile evlenmeseymişsiniz keşke.

Siz rıza gösterdikten sonra kayınvalidenin de razı olması doğal. Şimdi “yerinde olsam kesinlikle kabul etmezdim.” diyemezsiniz.

Başlık bir tuhaf olmus,dul diye belirtmenizdeki amaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…