Nasil yapiyorsun? Atak gunlerini anlatir misin biraz?
Pardon atak nedir?
Dukan diyeti çok kapsamlı bir diyet atak,seyir,güç1,güç2 ve koruma diye evreleri var. Kitabını okumanız gerekir.
Atak saf proteinden oluşan en fazla 10 gün süren bölüm. Atak kendi sitesinde bulunan test ile kaç gün yapacağınızı belirliyorsunuz. Seyir asıl kilo vereceğiniz bölüm.ayda 15 gün saf protein 15 gün protein ve sebzeden oluşan evre. Bu bölümü ister 1+1 ( 1 gün saf protein 1 gün protein sebze ) ister 2+2 ister 5+5 yapabilirsiniz.
Seyir hedef kilonuza ulaşana kadar devam eder. Seyir bitince güç 1 bölümü var verdiğiniz kilonun güçlendirmesini yapıyorsunuz. Mesela toplamda 10 kilo verdiniz 100 gün güçlendirme yapıyorsunuz bunun 50 günü güç 1, 50 günü güç 2. Güçlendirmede hergün protein sebze olarak besleniyorsunuz ve ilaveler oluyor ekmek meyve gibi. Bu şekilde güç bitiyor ve ömür boyu süren haftanın 1 günü saf protein yaptığınız bölüm oluyor.
Dukanda en önemli şey yulaf kepeği atakta 1,5 kaşık diğer bütün evrelerde 2 kaşık kepek kullanıyorsunuz. Temeli böyle kitabını okumalısınız.
Ben diyet yapamayan biriydim birtek dükan yapabildim. Ama ger diyette olduğu gibi koruma çok önemli. Bütün evreleri layıkıyla yaparsanız kilo almıyorsunuz. Biraz karışık ama keyifli :)
Çok güzel anlatmışsınız. Ben 54 kg 1.68 boyundayım. Ama inanın popo, basen ve üst bacağım en az 60kg bir kadında olması gereken şekilde. Bir kısmının genetik ve kas oldugunun farkındayım ama yağ olduğunu da gözlemliyorum. İstediğim incelme için 3-5 cm gerekli her bölgeden. Üst bacak, basen olmak üzere. Sizce bu diyetle vücudum fazla yağ hücrelerinden de kurtulur mu? Çünkü anladığım, bu diyette vücut kendi zekasını kullanarak zayıflıyor. Belki benim üst bacakların da eski ince haline dönmesi konusunda akıl yürütür
Canimcim devam mi dukan aAtak 2 gün toplamda 1,5 kilo verdim
Canimcim devam mi dukan a
Aktif olsak beraber zayiflasak ne guzel olurdu dimi
Yapalım canım ne çok mutlu oldum anlatamamMerhaba guzeller
Bende eski dukanciyim ve yeni dukanci ollmaya adayim varmi yapmak isteyen devam eden
Tamamdir guzelim ben yarin basliyorum beraber devam edelimAyy ne çok sevinirim ben devam ediyorum ama fena grip oldum kaldığım yerden beraber devam edelim istersen tabi
Tamamdir guzelim ben yarin basliyorum beraber devam edelim
Bu arada gecmis olsun umarim.cabuk toparlarsinTamamdır ben de pazartesi tam gaz devam
Teşekkürler iyiyim gibi:)Bu arada gecmis olsun umarim.cabuk toparlarsin
Bugun basladim ben kilo bildirimi yapalim ve yediklerimizi yazalim olur muTeşekkürler iyiyim gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?