dukan ile 19 kilo verdim ve bugün yeniden başladım

Canim sen hayirlisyla kucagina al bebegini sonra gerisi gelir emzirme doneminde gider kilolar merak etme

Huhu kimse yokmu oglen tarcinli yogurt
Aksamda balik yedim
Suan taze sutle nescafemi yudumlarken gunu kapatiyorum

Bugun basladim ben kilo bildirimi yapalim ve yediklerimizi yazalim olur mu
70 kiloyum boy 160 bugun atak 1.gun
Bir yumurta (haslama)
1.5 kasik yulaf kepegiyle krep yaptim ama cok tuzlu olmus yiyemedim
Ve labne azcik
Atak kaç gün yapacaksın ben yarın 2+2 ile seyirden devam edicem 2 gün sp yaparım 2 gün ps. Yulaf kepeği yerine gevrek yiyorum ben daha iyi tadı

Evet canım 50 kilo az değil bir kere yapan yine yapar bebeğini sağlıkla kucağına al gerisi kolay

Günaydın 80 kilo ve 166 boy başlayalım bakalım
Sade kahve içip kahvaltıda hindi fümeli omlet yapıcam öğlen yulaf gevrekli süt akşam da tavuk ve yoğurt :)

Günaydın 80 kilo ve 166 boy başlayalım bakalım
Sade kahve içip kahvaltıda hindi fümeli omlet yapıcam öğlen yulaf gevrekli süt akşam da tavuk ve yoğurt :)
Merhabalar canim benim atak 3 gun yani yarin son atak gunum
Sabah haslanmis yumurta yulaf krebi labne ve 4 zeytincik yedim su saate kadar anca kahvemi iciyorum ev isleri fena bugun

Atak kaç gün yapacaksın ben yarın 2+2 ile seyirden devam edicem 2 gün sp yaparım 2 gün ps. Yulaf kepeği yerine gevrek yiyorum ben daha iyi tadı
Gevregi denemedim hic yulaf tadini bende sevmiyorum bitsin elimdeki gevrek denerim ozamn

79.1 kg ile günaydın canım bugün de saf günüm valla kahvaltı eziyet haşlanmış yumurta yerim birazda yoğurt. Yarın sende sebze günündesin demekki nasıl yapıcaksın 1+1 mi 2+2 mi

Yapalım canım ne çok mutlu oldum anlatamam
Merhaba hanımlar bende azda olsa daha önce duman yapmıştım iyi de adapte olmuştum 7kg vermiştim 2 ayda tek yapabildiğim diyetri yarıda bıraktım üzerinde n 2 sene geçti . doğu m yaptım çok kilo almadım 64 kiloydum doğumdan sonra sonra bir anda yazın kilo almaya başladım 74lere çıktım. Şuan 72yim ve tekrar başlamak istiyorum 1 aydır bfite spora gidiyorum şimdilik anlatacaklarım bu kadar

Bebeğini güle güle büyüt canım ben dukan ile 19 kiloyu verdim ama artık çoooook zor geliyor aç kalmıyoruz ama aynı şeyleri yemekten bıktım. Sende benim gibi 8 10 kilo vermek istiyorsun sanırım inşallah verebiliriz valla ömrüm diyetle geçiyor yıldım inanki

Merhaba kızlar :)
Bende daha önce dukanı 2 kere yapıp ikisinde de hedef kiloma ulaşmıştım. Korumalarını yapmadım. Çünkü o kadar yavaş geri alıyorsunuz ki kiloları, yiyorum ama kilo almıyorum sanıyorsunuz :)) Sonrasında psikopatca yiyerek 2 3 yıl içerisinde çok yavaş da olsa kiloları geri aldım tabi. Dukan hala desteklediğim mükemmel bir diyet. Verdiğin kilodan daha fazlasını vermiş gibi gösteriyorsun, protein sağolsun :)
Yalnız bir daha yapar mısın deseler çok düşünmem. Çünkü yemek yapmak , yaptıklarını sürekli yanında taşımak, hergün tavuk yemek bir işkence. Hala tiksiniyorum tavuktan :) allahtan yumurta ve balıktan soğumadım :)
Başlığa girmemin asıl nedeni normal dukandan sıkıldıysanız ekspressi deneyin. O da güzel kilo verdiriyor ve sıkılmıyorsunuz. Normal dukana alışınca ekspresste diyet yapıyormuşsunuz gibi gelmiyor :) ve haftada 1 kilo verdiriyor :)
Şuan başladığım diyet bitince ekspressle devam edeceğim. Herkese sağlıklı kilo vermelerrrr

Şuan ne yapıyorsun canım

Şuan ne yapıyorsun canım

Kk forumda sıvı diyetiyle 1 ayda 20 kilo veren bi başlık buldum onu yapıyorum, veren çok olmuş 78den 58e düşmüş :)
Dukanda gene 3 ay bekleyemem dedim 1ay kota koydum kendime bakalım :) kendime göre revize ettim gerçi, protein miktarının az olması rahatsız etti beni, ben protein ağırlıklı olacak şekilde sıvı diyeti uygulamaya başladım. Bakalım 2.gün bitti , umarım güzel sonuçlar alırım bende :)

Kolay gelsin canım bende karma yapıyorum kaçamaklı dükan:))))

Kolay gelsin canım bende karma yapıyorum kaçamaklı dükan:))))
Selam guzeller cok giremedim yaaa esim rahatsiz benim dukan yalan oldu ki yapamiyorum off yumurta tavuk gormek istemiyorum ne yapcagiz gittikce de kilo aliyorum uzgunum uzgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…