aynen bende dukanı yapamıyorum çok tiksinmişim şimdi 1200 kalorilik diyet yapıyorum bir program indirdim kalori hesaplıyorum daha kolay geldi canımSelam guzeller cok giremedim yaaa esim rahatsiz benim dukan yalan oldu ki yapamiyorum off yumurta tavuk gormek istemiyorum ne yapcagiz gittikce de kilo aliyorum uzgunum uzgun
çok geçmiş olsunSelam guzeller cok giremedim yaaa esim rahatsiz benim dukan yalan oldu ki yapamiyorum off yumurta tavuk gormek istemiyorum ne yapcagiz gittikce de kilo aliyorum uzgunum uzgun
Yaa supermis bende baska bisey deneyecem bi duzen oturtayim daaynen bende dukanı yapamıyorum çok tiksinmişim şimdi 1200 kalorilik diyet yapıyorum bir program indirdim kalori hesaplıyorum daha kolay geldi canım
Tesekkur ederim canimçok geçmiş olsun
Neler yaptığını anlat bende deneyimYaa supermis bende baska bisey deneyecem bi duzen oturtayim da
Tamam canim yazarim arastirma yapiyorum bakalimNeler yaptığını anlat bende deneyim
Slm canim ne yaptin sen nasil gidiyor bnde ipin ucu kacti gibi kilo aliyirum uzgunum uzgun toparlayamiyorum nedenseTamam canim yazarim arastirma yapiyorum bakalim
Ya hiç sorma çok kötüyüm haftaiçi yapıyorum çok güzel haftasonu olmuyor motivasyon sıfır tartılmıyorum korkudan oturup ağlamak istiyorumSlm canim ne yaptin sen nasil gidiyor bnde ipin ucu kacti gibi kilo aliyirum uzgunum uzgun toparlayamiyorum nedense
Ne yapcagiz ya az yemeye karar verdim ise mideyi kuculterek baslamaliyim dukanin kotu tarafi var ya mide ayni kaliyor zayifliyosun evet ama normal yemege gecince hop doldur o mideyi gelsin kilolar kisir dongu gibi biseyYa hiç sorma çok kötüyüm haftaiçi yapıyorum çok güzel haftasonu olmuyor motivasyon sıfır tartılmıyorum korkudan oturup ağlamak istiyorum
Neden oyle oluyoruz ya aynen aglamak istiyorum biktim kilolarimdan sanki cezaymis gibi yedikce yiyorum bahar gelcek az kaldi ve benim her tarafim bingil bingil cok uzgunum cokYa hiç sorma çok kötüyüm haftaiçi yapıyorum çok güzel haftasonu olmuyor motivasyon sıfır tartılmıyorum korkudan oturup ağlamak istiyorum
Ayca kaya ile zayiflayanlara yazmistim yardimci olcaklar gel onu deneyelim derim sayarak zayiflama aklima yatti herseyden ama azar azar ne dersinNeden oyle oluyoruz ya aynen aglamak istiyorum biktim kilolarimdan sanki cezaymis gibi yedikce yiyorum bahar gelcek az kaldi ve benim her tarafim bingil bingil cok uzgunum cok
Bencede kalori sayalım en güzeli o gibiAyca kaya ile zayiflayanlara yazmistim yardimci olcaklar gel onu deneyelim derim sayarak zayiflama aklima yatti herseyden ama azar azar ne dersin
Birşey denemek lazım aç kalmak lazım başka yolu yok gibiAyca kaya ile zayiflayanlara yazmistim yardimci olcaklar gel onu deneyelim derim sayarak zayiflama aklima yatti herseyden ama azar azar ne dersin
Aynen canim ya bir yol bulmaliyizBirşey denemek lazım aç kalmak lazım başka yolu yok gibi
Karatay mı yapsak dukan yapamıyorum tavuk ve yumurtadan tiksindim ayça kayanın diyetine bakıyım biAynen canim ya bir yol bulmaliyiz
Aynen dukan yapamiyorum cok kati bir diyet ayca kaya ya bak bakalim yapabilir miyiz baslayalim beraberKaratay mı yapsak dukan yapamıyorum tavuk ve yumurtadan tiksindim ayça kayanın diyetine bakıyım bi
Çok karışık geldi ama elimden geleni yaparım canımAynen dukan yapamiyorum cok kati bir diyet ayca kaya ya bak bakalim yapabilir miyiz baslayalim beraber
işe yaradımı sadece sıvı zor degılmı nasıl oluyorKk forumda sıvı diyetiyle 1 ayda 20 kilo veren bi başlık buldum onu yapıyorum, veren çok olmuş 78den 58e düşmüş :)
Dukanda gene 3 ay bekleyemem dedim1ay kota koydum kendime bakalım :) kendime göre revize ettim gerçi, protein miktarının az olması rahatsız etti beni, ben protein ağırlıklı olacak şekilde sıvı diyeti uygulamaya başladım. Bakalım 2.gün bitti , umarım güzel sonuçlar alırım bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?