dukan ile 19 kilo verdim ve bugün yeniden başladım

Selam guzeller cok giremedim yaaa esim rahatsiz benim dukan yalan oldu ki yapamiyorum off yumurta tavuk gormek istemiyorum ne yapcagiz gittikce de kilo aliyorum uzgunum uzgun
aynen bende dukanı yapamıyorum çok tiksinmişim şimdi 1200 kalorilik diyet yapıyorum bir program indirdim kalori hesaplıyorum daha kolay geldi canım

Slm canim ne yaptin sen nasil gidiyor bnde ipin ucu kacti gibi kilo aliyirum uzgunum uzgun toparlayamiyorum nedense
Ya hiç sorma çok kötüyüm haftaiçi yapıyorum çok güzel haftasonu olmuyor motivasyon sıfır tartılmıyorum korkudan oturup ağlamak istiyorum

Ya hiç sorma çok kötüyüm haftaiçi yapıyorum çok güzel haftasonu olmuyor motivasyon sıfır tartılmıyorum korkudan oturup ağlamak istiyorum
Ne yapcagiz ya az yemeye karar verdim ise mideyi kuculterek baslamaliyim dukanin kotu tarafi var ya mide ayni kaliyor zayifliyosun evet ama normal yemege gecince hop doldur o mideyi gelsin kilolar kisir dongu gibi bisey

Neden oyle oluyoruz ya aynen aglamak istiyorum biktim kilolarimdan sanki cezaymis gibi yedikce yiyorum bahar gelcek az kaldi ve benim her tarafim bingil bingil cok uzgunum cok

Turlu turlu seyler yeni modalar ciktiktan sonra kilo vermek kabus oldu diye dusunuyorum doyana kadar yeme fikri yok 6 ogun falan
Oylemiydi eskiden yemezdi insanlar mide guruldardi acliktan oyle verilirdi ki dogru olan da bu deneyimlerimden bu sonucu cikardim o mide kuculecekki kilo verelim diyorum

Neden oyle oluyoruz ya aynen aglamak istiyorum biktim kilolarimdan sanki cezaymis gibi yedikce yiyorum bahar gelcek az kaldi ve benim her tarafim bingil bingil cok uzgunum cok
Ayca kaya ile zayiflayanlara yazmistim yardimci olcaklar gel onu deneyelim derim sayarak zayiflama aklima yatti herseyden ama azar azar ne dersin

işe yaradımı sadece sıvı zor degılmı nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…