iki aylık dukan diyetinden sonra dün express'e başladım, ilk gün saf protein olmasına rağman eksi göremedim, sen yapıyorsun sanırım nasıl gidiyor?
bana uygun olacağını düşünmüştüm maalesef deilmiş kilo veremedim
bu nedenle devam etmiyorum
bildirmek istedim
ben dukanla a9 kilo verdım .hiç zorlamadı beni aç kalmamk çok güzel bu diyeti yaparken,ama biraz bütçeyi zorluyor
Ben dukanla mı yoksa ekspres le mi devam edeyim bilemedim. ama iksir + ekspres yapmaya karar verdim sanırım. Çünkü normal duklan da meyve yok kuruyemiş yok ödül yok hiç birşey yok ve ağız kokusu çok var. Ekspres yavaş olabilir ama bence normal dukan a göre daha yapılası.[/QUOT
bence de haklısın ben 12 kilo dukanla verdim ama çok zorladı şimdi ekspresteyim bugün saf protein günü bunu da sürekli seyirdeki gibi yapmak istemiyorum artık ama ekspresste haftada 1 gün dayanıyor insan yediklerimizide paylaşalım bu arada iksir tarifimi de görmüşsündür inşallah çok faydalı bir de akşamları 1 saat evde plates ya da callanetics dediklerinden yap süper fark ediyor sadece dukan yapıp zayıflarsan sarkan ve tekrar geri alanlar fazlasıyla var ama ekspress gibi uzun soluklu beslenme alışkanlığı ve haftada 6 gün spor bol yeşil çaylı iksirler sıkı bir vücut gençleşmiş bir yüz daha ne olsun
Ben sabah nerdeyse hiç birşey yemedim. 1 dilim hindi füme çatalın ucuyla ligth peynir. öğlen de yemekhane de izmir köfte ve etli bir yemek vardı. etlerini seçtim yedim. bide cacık içtim. o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?