Dukan Diyetine Başlayanlar

bende başladım canım 86.6 ile 4 gün oldu bu sabah 84.3 idim ancak seyirden başladım ben çünkü 1 ay önce başladım 5 kilo verip bırakmıştım o nedenle tekrar atak yapmadım

Merhaba kızlar bende dukana başladım atak da 2. günüm bende başlangıç bilgilerimi yazıyorum bol kilo vermeler hepimize. bir gün belirleyelim o gün kilolarımızı paylaşalım motive olur hepimize ben ilk defa yapacağım bu diyeti aslında kitabı da okudum ama yinede ne yemem gerektiği hakkında kafamda sori işaretleri var tabi ben 5 gün atak yapacağım bu günlerde protein tüketmem gerektiğini haliylee biliyorumm

diyette kaçıncı gün:2
Başlangıç kilom:70 kg
Hedefim: 58 kg
Güncel kilom: henüz tartılmadım
Kilo kaybı: -

merhaba arkadaşlar bende yarın malzemelerimi alıp ertesi gün başlayacağım inş.kitabı okudum ben 4 gün atak yapacağım seyir evresini 1+1 yapacağım.burdan birbirimize destek olursak eğer daha iyi olacağını düşünüyorum.
başlangıç tarihi : 29/05/2015
başlangıç kg : 64-65 arası değisiyor sürekli kabız olduğum olduğum için
hedef : 56-57

Bende önceden yapmıştım bu diyeti. Kilo verdim. Şimdi ise eskisi kiloma geri dönmesemde yine kilo alımım oldu. Benim bu diyetten tek yakındığım halsizlik. Çok halsiz bırakıyor. Sporda yapamıyorum. Ama gidişatı paylaşıcam. Eliptik bisiklet+dukan diyeti+tuzlu termal şort+youplus enerji+çörekotu yağı. (Bu yağla kendi kendime 3 ayda 6 kilo verdim)Sizce başka şeyler daha eklemelimiyim?

Dukana başlamaya niyetlendim bende , 3 gün atak çıktı testte. Bakalım yarın başlıycam nasipse .

Merhaba hanımlar. 4 sene önce yaptım Dukan diyetimi. 6 ayda 20 kilo verdim. Ancak bağışıklık sistemim çöktü. Kötü bir zatürre geçirdim. Çok ciddi idi. Uzun süre tedavi gördüm. Sanırım kendimi fazla kaptırdım diyete. Kilo verdikçe listedekileri Bile yiyemez olmuştum. Bence bu diyeti yaparken mutlaka vitamin kullanın. Bir de Dukan tariflerinde yer alan herşeyi yapın. Tatlısı, keki dahil.

merhabalar bende 5ayda 17 kilo verdim ama güçlendirme aşamasında çok kaçamak yaptım ve 4-5 kilo aldım şimdik yeniden seyir başladım irademe hakim olmakta çok zorlanıyorum napıcagımıda bilmiyırum

Merhabalar,
Dukana 12 Temmuz 2016 itibari ile başlayacağız eşim ile buradan güncel tarihli yazıları bulamadım ama bana bu programda eşlik etmek isteyen arkadaşlar olursa beraber motive olarak devam edebiliriz.
12 Temmuz'da 6 günlük atak dönemine başlayacağım
12 Temmuz'da görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…