Öncelikle diyete başlamak için kitabı mutlaka okumalısın zahmetli değil aslında internette tarifler var gayet pratik yapabilirsin diyete başlamadan önce Dukan ın resmi sitesindeki testi çözmelisin orada sana hangi evreyi kaç gün yapman gerektiği ve ideal kilon ne kadar zamanda vereceğin söyleniyor o yolu takip ediyorsun evrelerin özetini yazarım istersen ama kitabı almadan Başlama diyete bence burada tarifleri de paylaşabiliriz dilersenBende dukan a başlamak istiyorum ama pek Bi bilgim yok ya. Zahmetli mi cidden ekmekleri yapmalar filan ?
Süper ben de 6 gün atak yapacağım seyiri iple çekiyorum:)esimde 10 kilo aldi evlendigimizden beri konustum ve yarin beraber basliyoruz. 6 gun atak yapacaz.. sonuclari guncellerim
merhaba bende hep kilo alip verdim en son gecen sene seydanin listeleriyle cok guzel kilo verdim.. yakinlarda yarida boldugum iavec diyetinide yaptim ama ilaca basladigimdan beri tarti hep yukari gidiyor ve artik birden bi kesmek istiyorum. hemen baslamak istiyorum ama dukani iki sene once sadece bi ay yapmistim.. cok dayanikliyim dietlere hep sok diyetler yaptigim icin nekadar yanlis olsada ama dukanda bazi seyler uymuyor bana. kalici bise istiyorum onun icin dusunuyorum yapsam mi yapmasam mi...
turkkahvesi sade olarak istedigim kadar serbest mi? kitabi vardi bende eakiden ama bi arkadasa vermistim.. 5-6 gun atak dusunuyorum yaparsam kilom 90 boy 178[/QUO
ne kadar çok diyet yaptıysan vücut kilo vermeye dirençli olduğu için vermek daha zor tabi kesinlikle Kalıcı test ettim onayladım:)ama başlamadan önce Dukan ın sitesindeki testi mutlaka çöz kafana göre atak yapma bence Türk kahvesini istediğin kadar içebilirsiniz önemli olan şekersiz olması dilersen tatlandırıcı ile tatlandırabilirsin
yediklerimide yarin yazarim baska baslicak var mi yarin :) beraber baslayalim.. umarim en azindan 3-4 kilo atakta giderde biraz motive olurum..[/QUOTE
Benim atakta 6. Günüm 3700kg verdim ve çok motive oldum haberlerini bekliyorum:)
Dmerhabalar dukan diyetine başlayalı tam 12 gün oldu 6 gün atak yaptım ve 3 kilo verdim ama seyir evresindeyim hala kilo veremedim yarın seyir evresi başlayalı 1 hafta olacak acaba duraklamada mıyım dersiniz ne yapmalıyım
Nasıl gidiyor diyet:))esim 101 kiloyla basladi dun bende 90 kiloyla.
ilk atak gunu gergin ama iyi gecti :)) bozmadik.
Kabızlık 4. Günden itibaren olabiliyor. Bu durumu bertaraf etmek in Dr Dukan ın Önerileri şöylediyete ilk başladığım zamanlar kabızlık çekmiyordum ama şu bir kaç gündür kabızım sizde de var mı