Dukan diyeti ile nişanlim gelene kadar 78den 60a inmek sartt

dün yediklerim
kahvaltı
2 yumurta ve peynirle omlet

öğlen
2 kase tavuk çorbası
yulaf ezmeli yoğurt

ara
peynir
lıght kola

akşam
dayanamadım 2 tane pogaçayedim
1 kase tavuk çorbası

tatlıyı nasıl yapıyosun ben tatlı düşkünü değilim meyve düşküyüm karpuuuuuuzzzzzzzzzzz

Süt, yulaf kepeği, süttozu, tatlandırıcı, nişasta. Bunlardan kek, sütlü tatlı, cheesecake falan yapılıyor canım. Dukandiyetitariflerim diye bir blog var oraya mutlaka bak.
Ooo dukanda meyve kesinlikle yasak guclendirmede ya da korumada geliyor dayanabilecek misin? :)

dün yediklerim
kahvaltı
2 yumurta ve peynirle omlet

öğlen
2 kase tavuk çorbası
yulaf ezmeli yoğurt

ara
peynir
lıght kola

akşam
dayanamadım 2 tane pogaçayedim
1 kase tavuk çorbası

Off poğaçalar kötü olmuş. Dukan poğaça yapsaydın keşke.
Bir de yulaf kepeği yerine yulaf ezmesi mi yiyorsun sen? 2si farklı şeyler

Bu arada ben bugun çookk şişkin uyandım midem şiş. Dün ayranı fazla kaçırdım o dokundu galiba. Tartılmaya korkuyorum.

Bu arada ben bugun çookk şişkin uyandım midem şiş. Dün ayranı fazla kaçırdım o dokundu galiba. Tartılmaya korkuyorum.
ben tartıldım 1 kg gitmiş ama akşam geri aynı oluyo yaa atagı 3 gün yapcaktım uzattım pogaçalar yüzünden

yaa süt tozu nasıl lıhtmı normal su kahveye katılan sut tozumu anlamadım

bulamadım napiim

İnternetten siparişi neden denemiyorsun hepsi ayağına gelsin. Yulaf kepeği, süttozu, tatlandırıcı vs vs

ben tartıldım 1 kg gitmiş ama akşam geri aynı oluyo yaa atagı 3 gün yapcaktım uzattım pogaçalar yüzünden

Dun bende tartıldım baya iyiydi ama bugun tartılmadım birazdan tartılcam.
Akşama 1,1bucuk kilo fazla cıkmak normal su içiyorsun yemek yiyorsun sonucta asıl kilon sabah tartıldıgın

yaa süt tozu nasıl lıhtmı normal su kahveye katılan sut tozumu anlamadım

Yok o kahveye konulandan değil. Pınarın var yagsız suttozu. Daha ben de almadım onu

Bugun yediklerim
Sabah
Hindi salamli peynirli omlet
Ogle
Tabuk çorbasi 2 kase

Ara
Peynir
Light kola

Aksam
2 dilim hindi salam
8-9 tane köfte
Yogurt

Selam arkadaşım bildigim kadar atakta suttozu.nisasta.light cola.hertur sebze de yasakli ama.ben de yarin basliyorum umarim olucak bu kez.atagi 10 gun yapicam ben

Selam arkadaşım bildigim kadar atakta suttozu.nisasta.light cola.hertur sebze de yasakli ama.ben de yarin basliyorum umarim olucak bu kez.atagi 10 gun yapicam ben
meraba ben giremiyodum bayadır ben seyirden devam edemedim ya dayanamayıyorum

nerdesin diyettaşım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…